Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Bölüme geçtiği halde doğu kampüste kalan, merkez kampüsteki yurtlara geçmek isteyen var mı aranızda?

var

Özel mesaj gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

Sınıflar belli oldu. Upper da section 125 var mı ?

Ben 125deyim.
  • Hepinizle tanıştık mı gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Hepinizle tanıştık mı gençler

Beni unuttun.
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    senlede tanışalım bi ara
  • quote:

Gördüğüm gibi tonino tipi var dedim
  • quote:

yok tanışmadık
  • Hocam 4 de konyadan trene bineceğim saat 6 daki servise yetişebilir miyim yoksa 1 saat ayvayı yedik mi?
  • aasit A kullanıcısına yanıt
    Ben yetisiyorum sen de yetisirsin sanirim olmadi cikis yerinde dur el goster servise dursun cikis yeri dedigim tandogan cikisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şşşt yeniler! Haracınız niye yatmamış hesabıma?!?
  • tonino kaptı hediye çekini
  • Bilkent üniversitesi hayranıyım, tabi Ankara'nın da ilk tercihlerde psikoloji istedim olmadı 2. tercihlere bıraktım puanım çok iyi değil bilkent Felsefe tam burlu düşünüyorum bölümde olan var mı puanım taban puanından 10 puan yüksek yazsam büyük ihtimal gelir gibi duruyor önerir misiniz ?
  • Sizden bir sene eskiyim. CTIS olduğumdan bende doğudayım. Boş zamanınızda arayın bi çay kahve içelim. Ortamı geniş tutmak lazım
    (PM atarak tel isteyebilirsiniz.)

Bu arada sizi sıkıştıran, üstünüze gelen falan olursa ulaşın bana icabına bakarız ( Yaş farkı var diye artistlik taslamıyorum, bi bildiğim olduğundan ciddi diyorum. )
  • Bu vocabulary journal'a başlayan var mı? Moodle'da verilen unit 1 word lists'tekileri yazacağız değil mi vocab journal'a? Ayrıca Stars'ta devamsızlık ve puanlama ile ilgili bir kısım göremedim. Bunları göremeyecek miyiz?
  • Gencler kopuyonuz mu

• quote:

Gencler kopuyonuz mu

şahsen dh'ye yakisir bir sekilde bilgisayar basindan kalkmiyorum :D

• @Litminov : Ben başladım geçen cuma kontrol edildi hatta.Bize hocamız moodledaki word listlerden ve kitaplarda 1. üniteden bilmediğiniz 25 kelimeyi yazın dedi.Starsda devamsızlık ile ilgili bilgiye BUSEL - Student Card kısmından bakıyorsun.Yeni düzeltildi önceden sorunluydu.

@ToninoBaliardo : Sorma gitsin partilerden başımızı kaldıramıyoruz
  • karaya kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam şimdi gördüm. şu puanlama sistemini ve aldığımız puanları görebileceğimiz bir yer var mı peki, şu ana kadar kurda kaç puan almışız falan?
  • Hocam bildiğim kadarıyla yok yani ben görmedim.O yüzden aldığım puanları not alıyorum sağa sola .
  • Hazırlıkta okuyanlar tadını çıkarsın. Bilgisayar başından kalkın, gidin takılın. Bölümde adamı ağlatıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.