Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi tanıtım : Akademiklink (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam genel olarak hocalar belli alanlarda uzmanlaştığı için fark edilmiyor ama aslında genç olmasına rağmen çalıştıkları alanda iyi atıf alan çokça hoca var (çağrı hoca, emin hoca, banu hoca). Ama ben de bu kadar güçlü olduğumuzu bilmiyordum. Gerçi bu çalışmaların metodolojisi de önemli, neye göre sıraladıkları pek belli olmuyor ve bayağı subjektif oluyor bu araştırmalar

• AppleFB kullanıcısına yanıt

Akademik acidan cok sağlam adamlar var da (bazi konularda Avrupa'da top 10 bile olabilirler) variety yok bence, ve cogu bolumumuz gibi bence belli basli adamlarin ciftligi tarzında takiliyor bolum.

Bi de bence secmelilerimiz felaket ya, bu donem galiba 3 ders alicam alincak ders yok güzel

Bu arada vidyoyu izlemedim, aşırı overhypelamamistir diye varsaydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzliyorum editlicem
    Uslubu yine sinirimi bozuyor
    Bizim 8 tane mi spor salonumuz var yaw
    Multimedya odasina sinema demis bizim arkadaslar private alan olarak kullaniyodu yaw orayi, miniminnacik alan
    Catiya 2.ye odtuden çakma diyor 3.olursa 1v1 atmaya ofisini basarim
    Cati yemekhane ama dogudaki diil mi bi dogru info ver be adam
    Hangi hocalari kaybediyoruzBen geldigimden beri olen veya emekli olanlar haricinde ee cs ie de degisim yok valla
    Skzymanskik siralamalari bombalamaya başladı kusucam
    Eeye laf atti kesin ofisini basiyorum
    Hicbir ogrenci bilkentten memnun degil ovdugu bilgiler bile bullshit
    İroni yapmayi da beceremiyor 1 yil daha bu kanaldan bir vidyo acamicam sanirim
    10/9 yazan docent mi ulkedeki her üniversite acilen kapatılmalı koc bilkent sabanci boun odtu haric
    Heh hacettepe arazisine cokmusuz seyi de geldi nolur burslular ve kopekler giremez atifi gelsin ve 272029 kez daha zengin zengin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 1 Ağustos 2023; 23:5:4 >

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Geçen dönem bir dünya seçmeli açıldı çoğu boş kaldı, arda hoca falan inanılmaz bozulmuş bu duruma haliyle bu dönem açmamışlar. Variety konusunda katılıyorum hala fiscal policy veren yok doğru düzgün ( ah selin sayek boke gelse keşke). Bir de hakan berument falan artık enerji Ekonomisi açmıyor neden bilmiyorum. Çağla hoca labor economics i açmazsa sadece micro verirse yarın bir gün vallahi şaşırmam artık.

Bu arada sanırım ferhat emil bile ders açmamış harbi fena bozulmuslar kontenjanların boş kalmasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 1 Ağustos 2023; 23:2:28 >
  • Tkr nin video sonrası büründugu kişilik

Bilkent Üniversitesi tanıtım : Akademiklink

• Econbender kullanıcısına yanıt

Yaw bunlar bana ders vermiyordu okulda olmadigim donem dersleri bombalamislar. Aldigim 6 derste de a+ vermediler bana mi garezleri var anlamadim

Selin sayek hayatta donmez gibi. Ferhat emil galiba 20th century Turkish economics mi ne onu veriyor yine. O, international trade, 409 ve 301 4lusunden 3unu cekicem galiba (eger öğrenci isleri yine beni delirtmezse)

Edit: game theory 1 game theory 2 ve graph tek donemde mi, yok bu departman sirf benim canim kalsin diye yapıyor bunlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 1 Ağustos 2023; 23:13:32 >
  • pandie kullanıcısına yanıt
    Zortt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ahahahahahaha
    Gergin görünüşlü Bilkentli adam

• Hakan hocanın kontenjanlar artmış bir dene istersen almadıysan dersi. 60 kişi olmuş monetary theory

Econ departmanı sana bunu yapıyor. Bakalım mathcilar bana ne yapacak Bilkent Üniversitesi tanıtım : Akademiklink . math 123te yer bulurum umarım yoksa muhasebe alıp bir dönem boyu çıldıracağımBilkent Üniversitesi tanıtım : Akademiklink 

• Econbender kullanıcısına yanıt
    En sakin Bilkentli

• Ben de de aynı tepki oldu hocam öyle bir anlatmış ki

Seçmeli konusunda sıkıntı var ya doğru, ben de bulamıyorum kendime uygun. Bu dönem kesin 322 almak istiyorum, daha önce alamamıştım bu dönem kotayı 60 a çıkarmışlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.