Şimdi Ara

Bilkent ve diğer uniler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de pin başladım. pin başlayıp tekte geçen 1 tane arkadaşım var. hiç kalmadıysa upperdadır şu an, bence en önemli kur bu. Onu iyi geçirirse mayıs pae'si olmasa bile yaz ielts'i ile geçer.

• valla hayvan gibi çalışıyor yksye bu kadar çalışmadım diyor konuyu açmamın sebebi ingilizce eğitimi adam gibi görmeden büyüdü eyvallah ama ondan daha kötü aynı seviye arkadaşları dediğim ünilerde çok daha rahat işliyor onların sorularını abim çözebiliyor çalışırsa bence de dediğin gibi en kötü yazın geçer

• valla pin başladıysa öyle çalışması lazım zaten yoksa hazırlığın affı yok kalıyorsun.

maalesef bizim ingilizce eğitimi baya ağır diğer top tierlara göre.

• bölüm de ağırmış abimin bölüm nispeten rahat ama diğer mühendislikler baya zormuş bilko da ben yavaştan soğuyom okuldan

• bilkent'te kolay bölüm yok bence. akademik olarak çok katılar. bizim bölüme nispeten kolay diyorlar ama göreceğiz.

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabancı hazırlık Bilkent kadar zor olmasa da cidden kolay değil özellikle sınavı ELAE den her dönem geçen birkaç kişi oluyor sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pae’yi hiç bilmiyorum ama Koç’un sınavı( KUEPE) istenilen seviyeye(B2) göre gerçekten kolay kalıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sınav zorluğu olarak bilkent > sabancı > koç

hemfikirliği var

• PAE’nin en yüksek notu kaçtı? Yani maksimum alınabilecek. Unutmuşum hatırlamıyorum hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AppleFB kullanıcısına yanıt

İlk aşama 100 ikinci aşama 50

toplamsa 150.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz ieltsi yok takvimde, ben pae'nin uluslararası geçerlilik alacağını duydum ielts'e gerek kalmayacak yani

• Yaz ieltsini mayısa doğru koyuyorlar. Geçen sene öyleydi. Şu an baktım yazın toefl da koymuşlar.

pae’yi kimse sallamaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.