Şimdi Ara

Bilkent yazacaklar toplanalım (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
12
Favori
12.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

bikaç kişi "abi boşver hazırlığı geçip napıcan bi sene takılırız işte" derse çalışmayı bırakıcam şu sıcakta hiç ingilizce çalışasım yok zaten

abi boşver hazırlığı geçip ne yapacaksın bir sene takılırız işte
    http://www.dr.com.tr/Kitap/How-To-Cope-with-Proficiency-Exams-Cdli-/Ceto-Ozel/Foreign-Languages/Language/Exam-Books/urunno=0000000243567
    ya bu kitabı alsam faydalı olur mu bir de bilkentte toefl yerine cope varmış sen hazırlığa hazırlık için mi toefl kitaplarına bakıyorsun

toeflla cope aynı mantık zaten. geçmek için bakıyorum ama geçmek istediğimden emin değilim işte. sonunda bölüme geçip hiçbişey anlamdan derse gidip gelmek istemiyorum. ayrıca ingilizceyi tam halletmek lazım ilerisi için. hazırlık okumak mantıklı gelmeye başladı o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 27 Temmuz 2013; 1:20:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

bikaç kişi "abi boşver hazırlığı geçip napıcan bi sene takılırız işte" derse çalışmayı bırakıcam şu sıcakta hiç ingilizce çalışasım yok zaten

abi boşver hazırlığı geçip ne yapacaksın bir sene takılırız işte
    http://www.dr.com.tr/Kitap/How-To-Cope-with-Proficiency-Exams-Cdli-/Ceto-Ozel/Foreign-Languages/Language/Exam-Books/urunno=0000000243567
    ya bu kitabı alsam faydalı olur mu bir de bilkentte toefl yerine cope varmış sen hazırlığa hazırlık için mi toefl kitaplarına bakıyorsun

toeflla cope aynı mantık zaten. geçmek için bakıyorum ama geçmek istediğimden emin değilim işte.

ya tahminim senin grammar in iyidir eğer speaking ve listening de iyiyse hazırlığı geç bence ben konuşmalardan hiç anlamadığım için mecbur kalacağım

• kambochian K kullanıcısına yanıt
    phil'e hacettepe ee gelmiş hocam maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

phil'e hacettepe ee gelmiş hocam maalesef

hem de 0.7 puanla kaçmış şanssızlık
  • ya beyler benim lise 5 yildi, hazirlik okudum ama bos gecirdim, yazik oldu o 1 yila; simdi gene hazirlik okuyacagim, speaking, writing, listening hepsi sıkıntılı :D bir tek grammar çat pat

edit: 1.kurdan baslamamak icin calismak istiyorum, nerden calismami onerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 27 Temmuz 2013; 2:30:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

ya beyler benim lise 5 yildi, hazirlik okudum ama bos gecirdim, yazik oldu o 1 yila; simdi gene hazirlik okuyacagim, speaking, writing, listening hepsi sıkıntılı :D bir tek grammar çat pat

hangi lise?
  • quote:

quote:

ya beyler benim lise 5 yildi, hazirlik okudum ama bos gecirdim, yazik oldu o 1 yila; simdi gene hazirlik okuyacagim, speaking, writing, listening hepsi sıkıntılı :D bir tek grammar çat pat

hangi lise?

sirri yircali anadolu lisesi

okulu 130/180(diploma notu) bitirdim ingilizce notlarim yüzünden :D

• quote:

quote:

quote:

hangi lise?

okuruz beraber. ben de sınava hazırlanmamaya karar verdim. bi sene dinlenicem. sen de biraz grammer baksan 1. kurdan başlamazsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi lise?

okuruz beraber. ben de sınava hazırlanmamaya karar verdim. bi sene dinlenicem. sen de biraz grammer baksan 1. kurdan başlamazsın

kaç kur var acaba biraz zorlasak 2yi falan da geceriz, o degil de lisede rastgele speakinge kaldiran hoca vardi, kabusumdu.. universitede de varsa boyle tipler ortalik karisir bak :D

• 5 kur var

• quote:

5 kur var

hocam yurtta ligtv var mi

bir de kayitta fotograf cekimi varmis, ogrenci kimliginde o oluyormus galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 27 Temmuz 2013; 3:05:24 >
  • Üst sınıflardan bilgisayar mühendisliği okuyan yok mudur forumda?
  • Yurtlarda lig tv var

Kayitta foto cekimi yok bu sene varsa bilmiyorum senden 7 8 foto isterler o fotografi baiyolar hemen orda

• BEYLER bi bakın be
    100 megabit sınırsız net var deniyor kimisi diyo torrent bile serbest kimisi diyo yok öyle bi dünya film izlersen şükret
    ona göre pc bakıcam
  • kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    torrent serbest değil yazılı olarak ama serbest
    ders vakti açıp gitme derse çakamazlar
  • quote:

torrent serbest değil yazılı olarak ama serbest
    ders vakti açıp gitme derse çakamazlar

yurtta sabah kahvaltisi, aksam yemegi icin para veriyomuuz, ucrete(bursa) dahil mi

• Kahvalti yemegi kendin alirsin yurtla alakasi yok

• Bilkent mimarlık tam burslu oldu

• Yurtta internet kullanımının bir sınır var mı mesela aylık 4gb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

Yurtta internet kullanımının bir sınır var mı mesela aylık 4gb?

Yok

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.