Şimdi Ara

Bilkom, iPad Mini'nin dağıtımına başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zftt

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Fiyatlari ABD fiyatiyla karsilastirarak yanlis yapiyorsunuz, kiyamet kopsa ABD fiyati goremeyiz. Ancak Avrupa fiyatlariyla karsilastirabiliriz. 16 GB iPad Mini 329€=763.28 TL. Arada fazla bir fark yok.

Ayrica Apple Store gelince fiyatlarin Avrupa genelinden de ucuz olacagini dusunuyorum. iTunes Turkiye'deki icerikler ABD'den bile ucuz.

herşeyi pahalıya almayı, bir şeyleri ulaşılamaz hale getirmeyi ve mazoşizmin kültüre dönüştüğü bir toplumu iyi yansıtan cümleler kurmuşsun.

ben apple ceo su olsam şu forumu okusam apple ürünlerini 5 katına satarım çünkü kraldan çok kralcı var bu ülkede adamlar belki ucuza getirecek ama öyle bir kitle varki ucuza satılsa sanki almayacak adamlar.

turkiye avrupa da sayiliyor ve bircok firma urunlerini euro uzerinden pazara suruyor. apple da oyle yapacak gibi duruyor. amerikada 100 e sattigini turkiyede 200 e satiyorsa tepkini almayarak gosterirsin. adam fiyat dusurur/dusurmez, burda kime niye yakiniyorsun ki ? biz apple calisani yada ortagi miyiz ?

• wifi + 4G olanlar ne zaman gelir acaba? Bilkom yakında stokta diyor ama o yakın ne kadar yakın?? :)

Veya piyasada bilkom harici wifi+4g'li mini bulabileceğim bir yer var mı?
  • Bedavaymış gidin alın
  • IPAD Mini için şöyle bir fiyat gördüm. Bilkom garantili 799TL...

http://www.teknobiyotik.com/apple-ipad-mini-cift-cekirdekli-a5-islemcili-7-9-ips-ekranli-16-gb-tablet-pc-siyah.html

Ben de IPAD 4. nesil mi alsam yoksa daha taşınabilir IPAD Mini mi alsam diye düşünüyorum. Fena kararsızım
  • mini pek tutulmadı gibi.. Galaxy note 2 yüzünden sanırım..
  • Retina ekran yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWRT-

wifi + 4G olanlar ne zaman gelir acaba? Bilkom yakında stokta diyor ama o yakın ne kadar yakın?? :)

Veya piyasada bilkom harici wifi+4g'li mini bulabileceğim bir yer var mı?

Hocam bulursan bana da haber ver..
  • Arkadaşlar bu hücresel olan 3g özellikli denilmiş, peki bu modelde GPS kullanılabilir mi, ona göre karar verip alacağım.
  • Evet, GPS kullanabilirsiniz

•Wi‑Fi
    •Digital compass
    •Assisted GPS and GLONASS
    •Cellular
  • Merhaba arkadaslar,
    Ipad Mini'nin bütün modellerini çok hesaplı fiyatlarla bilkom garantili olarak temin ediyorum.
    Kredi kartına taksit seceneklerimiz mevcuttur.
    Biraz reklam oldu sanırım :)
    İletişim için:
    http://www.businesstech.com.tr/iletisim-formu
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

fiyatlar pahalı
    16lıklar her yerde 799tl.

Ne yani 799 olsa alacakmıydınız? Yapmayın arkadaşlar hiçyoktan sebeplerle şu cihazı kötülemeyin. 15 lira veremiceksen pm at sana yollayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mini benide fena halde cezbediyor ama kendimi tutup 2. Jenerasyonun çıkmasını beklicem. Benim için 4g veya hücresel olması çokda şart degil ama retina olsun daha uzun süre kullanırım o şekilde diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

Bu mini benide fena halde cezbediyor ama kendimi tutup 2. Jenerasyonun çıkmasını beklicem. Benim için 4g veya hücresel olması çokda şart degil ama retina olsun daha uzun süre kullanırım o şekilde diye düşünüyorum

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

fiyatlar pahalı
    16lıklar her yerde 799tl.

Ne yani 799 olsa alacakmıydınız? Yapmayın arkadaşlar hiçyoktan sebeplerle şu cihazı kötülemeyin. 15 lira veremiceksen pm at sana yollayım

havale ile tek çekim fiyatı aynı olmadığı için öyle yazdım.
    diğer distribütör. 799a birde taksit yapıyor.
    32liğini 1045 e aldım bilkomdan geri yolladım.ana konuda yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 12 Aralık 2012; 20:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczac

Eğer ekran retina olsaydı ve de bu fiyattan satılsaydı işte o zaman tadından yenmezdi.

+1903

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell için taahhutlu sekilde piyasaya sunulucak mı ne civarda olucak bilgisi olan var mı?

• Yüksek fiyata o kadar alıştırdılar ki, ufacık bir düşüşte çok iyi fiyat der olduk.
  • bilkom'dan almayın büyük marketlerin indirimlerini bekleyin
  • Geçirsinler geçirdiklerine
  • Pupa'da 677 TL olarak gorunuyor yalanmi simdi bu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.