Şimdi Ara

Bilkomdan macbook air

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilkomdan Macbook air almayı düşünüyorum, almak istediğim ürün;
    http://store.bilkom.com.tr/Apple-13-MacBook-Air-Intel-Core-i5-1-8GHz-dual-core-4GB-DDR3-128GB-Flash-Disk-Q-Turkce_4674.html#0
    Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa olumlu-olumsuz tecrübelerini rica ediyorum..
    Birde bilkom fiyatı neredeyse diğer firmalar ile aynı bu yüzden bilkomdan almak mı mantıklıdır yoksa vatan bilgisayar v.s indirimlerini beklemekmi?
    Sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterya

Merhaba arkadaşlar;
    Bilkomdan Macbook air almayı düşünüyorum, almak istediğim ürün;
    http://store.bilkom.com.tr/Apple-13-MacBook-Air-Intel-Core-i5-1-8GHz-dual-core-4GB-DDR3-128GB-Flash-Disk-Q-Turkce_4674.html#0
    Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa olumlu-olumsuz tecrübelerini rica ediyorum..
    Birde bilkom fiyatı neredeyse diğer firmalar ile aynı bu yüzden bilkomdan almak mı mantıklıdır yoksa vatan bilgisayar v.s indirimlerini beklemekmi?
    Sağolun.

o vatan bilgisayarda 2500-2600 arası satılıyor indirimde

• Aynı mac i bende almak istiyorum ama bir sorum olucak bu i5 işlemciyi vatan yada bilkom i7 yapabiliyormu?Sitelerinde hiç i7 air görmedim ama amerika apple store unda i7 yapılabiliyor yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazzinga

Aynı mac i bende almak istiyorum ama bir sorum olucak bu i5 işlemciyi vatan yada bilkom i7 yapabiliyormu?Sitelerinde hiç i7 air görmedim ama amerika apple store unda i7 yapılabiliyor yazıyor.

Onu bilkomdan özel sparis olarak isteyeceksiniz tabi ne kadar surede ne kadar fiyata yaparlar bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air M1
    2 yıl önce açıldı
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.