< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bill Gates: 25 yıl daha yaşamayı planlıyorum (4. sayfa)
-
-
sana sormuyorum ki ne yapıp ne yapmayacağımı ya da fikrini sormadım ki beğenmiyorsan sen gidebilirsin ya da görmek istemiyorsan yazılarımı bloklarsın olur biter cevap yazma zorunluluğun yok ki
-
20 milyar doları biz telekom satılırken tokatlandık.
-
banlanacaksın ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset." (Amores Perros)"
-
Halen anlamamış bu yahudi lobisi yaşam verende yaşamı sonlandıranda Allah olduğunu. -
Melinda hanım, Bill Gates'den boşanmasının sebebi olarak Jeffrey Epstein'le olan buluşmaları ve karmaşık ilişkilerinden bahsetti. Jeffrey Epstein'de intihar eden ve karısıyla beraber zenginlere çocuk pazarlamış bir pedofili. Karısının davası görülüyor ama müşterilerini mahkeme açıklamıyor :D
-
virüs yok diyen aşı karşıtı bill gates cahilleri akmış konuya. adamın gece çıkardığı gaz kadar değilsiniz bilesiniz.
-
Allah uzun ömür versin, bana ne de, yarın ölürse ne gülerim ama...
-
Tamam. Bir dahaki sefere böyle söyler.
-
Bu adamın imanını biliyor musun belkide cennete gitme ihtimali senden daha fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona kimsenin garantisi yok yazdıklarımdan bunu mu çıkardın tebrikler 👍👍👍👍👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşılayacak yine milleti demek ki. Artık o aşıların içeriğinde ne varsa. Buna da böyle bir görev verilmiş.
-
sana cavz hazretlerini öneriyorum tam sana göre. bura senin yerin değil 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X