arkadaslar en son buraya basvurmak zorunda kaldım sanırım yan sanayi ürünü oldugu icin driverini bulamıyorum Billionton Bluetooth mark: TAHA yazıyor Model No: Blue-03 arka tarafında yazan bunlar icini actım cipin üstündeki etikettede TECOM Model:BT3014 class 1 HCI Modulle yazıyor billioncenin sitesini indirdim uymadı fıttıracam inanın şimdiden yardımlarınızı bekliyorum Allah razı olsun müşterinin olmasa atıcam yenisini alıcam.
1 sn ye beklersen driver cd sini r.apid share atayım.
windows nedir xp ? vista? acil cvp bekliyorum
xp
kusura bakma cd 250 mb yarım saat sürer download. Ama relase Note a dikkat et buna göre arattır sorunun çözülür.
Merhaba;
Benim de bir tane Bluetooth cihazım var, kendi CD'si var ama ben internetten indirdiğim "BlueSoleil 2.3 Standart" yazılımını kuruyorum. Hiç gerek kalmıyor, sende dene istersen.
"BlueSoleil 6.0" da çıkmış ama onun "5 MB" sınırı var, işimi görsün de önemli değil diyorum ben, ikiymiş altıymış.
Bendeki cihazın modeli bu "ISSCEDRBTA", denemek gerekir. Alalı epey oldu.
Saygılarımla...!
sanırım anlamadım _yardım edin_nickli kardesim, bazıları buluyor ama Aygıt yöneticisinde zybt12-100 dongle diye görüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme