Şimdi Ara

BİM 1 KG ÇAY 19.95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
5.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlarda Migros, Karali ve Besler'in çayı da var. Dördünü de deneyip karşılaştırabilecek varsa yol gösterici olacaktır.

https://www.bizimtoptan.com.tr/cay-c-1488/order/opa/brands/8747,8831/

Çaykur Tiryaki dışındakiler bana pek tat vermiyor. Onu da bozdular yeni çay arayışındayım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tadi cok kotu rengi yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kayın Peter kahveci Migros un çayını alıyor. Ben çaykurdan başka çay almam Bi paket bize bir aydan fazla gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    biri 1500 tl lik cihaz biri 200 bırak da o kadar fark olsun yani
    şahinle passat kıyaslamak gibi bişey

• Bergomat aromalı çayda Lipton early grey iyidir, ama fiyatı çok artmış.

• Çaykur Rize turist + Bim Seylan kaçak çay + Çaykur tomurcuk bu şekilde karışım yapıyorum ben gayet güzel oluyor. Beğendiğim diğer çay da Çaykur Altınbaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karali tek geçerim.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143406598
    Hocam şu yazım hakkında ne düşünceniz nedir? Çay konusunda forumda çok yazan ve insanları yanılttığını ve yanlış yönlendirdiğini düşündüğüm bir kişi de biraz da uslupsuz şekilde eleştirmiş.Sonraki yazımda da bu sıralamanın sebebini açıkladım. Herkesin bulamayacağı ve hatta pahalı olan çayları en iyi çay budur diğerlerini almayın demek pek doğru değil. Marketlerde bulabileceğimiz çaylar üzerinden fiyat/kalite oranına göre öneri yapmak faydalı olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 17 Mayıs 2020; 7:25:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143406598
    Hocam şu yazım hakkında ne düşünceniz nedir? Çay konusunda forumda çok yazan ve insanları yanılttığını ve yanlış yönlendirdiğini düşündüğüm bir kişi de biraz da uslupsuz şekilde eleştirmiş.Sonraki yazımda da bu sıralamanın sebebini açıkladım. Herkesin bulamayacağı ve hatta pahalı olan çayları en iyi çay budur diğerlerini almayın demek pek doğru değil. Marketlerde bulabileceğimiz çaylar üzerinden fiyat/kalite oranına göre öneri yapmak faydalı olur diye düşünüyorum.
    Hocam ben iyi bir çay içicisi değilim. Ama çay üreticisi bir aileden geliyorum yeşil çayın tarlada dalından toplanıp fabrikaya satılması, fabrikada üretim faaliyetleri, satışı, pazarlanması konularında taktir edersiniz ki sizin gibi içicilerden daha çok şey bilirim. Şu markayı alın şu markadan uzak durun deme hakkına da sahibim ama ben insanları devlet kurumu olan çaykura yönlendiriyorum. Çaykurun ne şekilde yeşil çay yapraklarını alıp fabrikada işlediğini biliyorum çünkü, keza diğer firmaların da bir çoğunun hangi koşullarda üretim yaptığını biliyorum. Bu işlerin içindeki birini dinlemek isterseniz çaykurdan şaşmayın diyorum. Ha parayı ve sağlığını verecek olan sizlersiniz, damak tadınıza hangisi iyi geliyorsa onu için ben sadece üretim faaliyetleri açısından bir tek çaykura güvenilir diyorum. Bu konudaki berk marka çay Of çay tarafından ikinci hatta üçüncü kalite çay çöplerinden ve çay tozlarından üretilen çay artığıdır bakın çay değil çay artığı. Bizzat fabrikasında bulundum, fabrikaya yeşil çay verdim, yakın bir arkadaşım da fabrikanın analiz bölümünde çalışıyor.

Ne Of çay içerim ne Berk çay hocam. En son 2002 yılında üniversitede içmiştim.
    Güvenilirlik açısında bilinmeyen markalar risklidir evet. Zaten ben listede öyle bir marka yazmadım. Çaykur Altınbaş Klasik listemde var. Karali de güvenlidir diye düşünüyorum İstanbul'daki çalışmalarından.

• Doğuş filiz tavsiye ederim. Ya da çaykur'un siyah paketli hediyelik çayı var biraz pahalıdır ama efsane çaydır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Ne Of çay içerim ne Berk çay hocam. En son 2002 yılında üniversitede içmiştim.
    Güvenilirlik açısında bilinmeyen markalar risklidir evet. Zaten ben listede öyle bir marka yazmadım. Çaykur Altınbaş Klasik listemde var. Karali de güvenlidir diye düşünüyorum İstanbul'daki çalışmalarından.
    Çaykur Tiryaki ve çaykur turist çayda toz ve kül var ama karalide yok.Karali gerçekten fiyatına göre kaliteli bir çay.Kahvehane işleten tanıdık karaliden başka çay almaz.
    Berk çayı sadece Ofçay üretmiyor, başka bir firma daha vardı onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Bu fiyatlarda Migros, Karali ve Besler'in çayı da var. Dördünü de deneyip karşılaştırabilecek varsa yol gösterici olacaktır.
    https://www.migros.com.tr/arama?q=%C3%87ay%201000%20G&sirala=once-en-dusuk-fiyat
    https://www.bizimtoptan.com.tr/cay-c-1488/order/opa/brands/8747,8831/

Çaykur Tiryaki dışındakiler bana pek tat vermiyor. Onu da bozdular yeni çay arayışındayım.
    bir rizeli olarak yukarıdaki arkadasın dediğine katılıyorum düzgün çay kalmadı ancak piyasada yine de en iyisi çaykur..bir iki istisna var..özelikle doğuşun export çayı..migroslarda bulubalirsiniz (sanal markette yok ama geçen bir migrosta görüp almıştım)..şu an piyasada satılan en iyi rize çaylarından ilk üçe girer diyebilirim..en yakını çaykur hediyelik çayı ile altınbaş diyebilirim..
    www.migros.com.tr
    Doğuş Karadeniz Export Çay 1000 G - Migros
    https://www.migros.com.tr/dogus-karadeniz-export-cay-1000-g-p-2f941e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 18 Mayıs 2020; 0:42:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Berk çayı sadece Ofçay üretmiyor, başka bir firma daha vardı onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Doğadan da Berk markasıyla üretim yapmıştı yanılmıyorsam. Belki başka firmalara da üretim yaptırmıştır Bim bilemiyorum. Of çay ürettiği zamanki fabrikasından biliyorum. Normal çayları bitiriyorlar en son kalan lif ve çay tozlarını yeniden işleyip piyasaya Berk olarak sürüyorlar. Of çayın en kalitelisi zaten ne ki atık ürünlerden üretilen üçüncü sınıf çayı ne olsun. Sonuçta zincir marketler adına üretilen bütün ürünlerde olduğu gibi çayda da kalite aranmaz uygun fiyat aranır. Çaykurdan şaşmayın derim başka bişey demem.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Bir ara çay ocağı veya kahve işletenlerin çoğu Karali kullanırdı,fiyatı ve kalitesi daha uygundu. Artık hem fiyat hem kalite açısından çaycılara pek uymuyor. Karalinin reklamını çaycılar yaptı,şimdi tanındı marketlere çol satıyor çaycıları unuttu. Yine de sanırım Karali Alternatif çayını toptan olarak alan kullanan çaycı çok. Çay ocağı kahvehane çayıyla evde kullanılanların tarzı farklıdır. Balküpü çayı kullanan çaycı da çok. Çay ocakları için öncelik toptan fıyatıdır,kalite sonra gelir.
    Yalnız müşterisine iyi çay içirmek isteyen oteller ve kurumlar önce en iyi 2-3 çayı araştırıyorlar sonra o çaylar için ihale açıyorlar.
    Ben Karali Premium,Doğuş Gürme,Beta Tea Kızıl Dem isimlerini veriyorum buaralar benden isim isteyenlere.
    Karali Premium da da az toz var ama Karalinin alt kalite çayları şuan baya toz içeriyor. Artık toz açısından mükemmel çay yok. Lipton İlk Hasat isimli bazen satışta olan bir çay var,o fena değil mesela ama fiyat yüksek ve stok az.

• tozun toprağın kg sine 20 tl verilmez.
  • Herkesin damak tadı farklı ama tozsuz çay istiyorsanız Beta Taç yaprak. Çok güzel rengi var. Ben 2 kaşık beta taç 1 kaşık karali premium kullanarak, önce suyu sonra çayı atarak demliyorum. Bana çok lezzetli geliyor. Bir de çayı seviyorsanız, tiryaki iseniz ucuz çay alınmaz. Tadını sevdiğimiz çayların kampanyası olunca stoklanır. Arada değişik çaylar denemeyi de severim. Ofçaysan Çay filizi ve Hopa Çayın kafkas Filizini de beğenmiştim.
  • yazın Tirebolu fabrikası na gitmiştik güzeldi fabrika.Ama biri yazmıştı en iyi çay çaykur üretiyor çünkü üretim bantları çok uzun diye.Çayı siyahlaştırmak için yapılan oksidasyon du sanırsam bu çok önemliymiş.Birde son zamanlarda bazı üreticiler boya katmaya başladılar çay içtikten sonra dilimden belli oluyor.

Yine de favori lerimiz.

karali hediyelik, filiz, premium

tirebolu yeşil paket

doğuş kırmızı paket

çaykur gerçekten pahalı ve bu yazdıklarım da olan lezzeti bulamıyoruz.

• Bu çay 15 tl civarıydı. Markete girerken genelde girişe koyuyorlar ve gözüme takılıyordu. Fiyatı artmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.