dun aksam ankara cukurambar bim subesınde hıc bır sıkıntı cıkarmadan kredı kartına gerı odedıler bısıkletlerın tekının parasını
şu vantilatör varmıdır hala acaba bilgisi olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: poset cay
şu vantilatör varmıdır hala acaba bilgisi olan varmı
çoğu yerde var çalişanlara sorun
Katalogdaki mause bende var, gayet memnunum.
vantilatör ben aldım ama bendeki çalışırken biraz ses yapıyor gibi çok değil ama pırrr diye bir ses. Alan arkadaşlar çok sessiz diyorlardı bu normal mi yoksa bendeki mi sesli çalışıyor biraz değiştirmem gerekir mi acaba kararsız kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: SoNKaLe
vantilatör ben aldım ama bendeki çalışırken biraz ses yapıyor gibi çok değil ama pırrr diye bir ses. Alan arkadaşlar çok sessiz diyorlardı bu normal mi yoksa bendeki mi sesli çalışıyor biraz değiştirmem gerekir mi acaba kararsız kaldım.
ben iki adet aldım ikiside sesli çalışıyor hatta bir tanesinin kablosunda temassızlık vardı değişim yaptım o da sesli idi yani 3 ayrı vantilatörde sesliydi
quote:
Orijinalden alıntı: akcabey
quote:
Orijinalden alıntı: SoNKaLe
ben iki adet aldım ikiside sesli çalışıyor hatta bir tanesinin kablosunda temassızlık vardı değişim yaptım o da sesli idi yani 3 ayrı vantilatörde sesliydi
o zaman bu çıkan ses gayet normal herhalde. bazı arkadaşlar sessiz çalışıyor deyince acaba bana mı bozuk denk geldi diye düşündüm.
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
cok acil yardiminiza ihtiyacim var termostan aldim ici. tuhaf kokuyor kokuyu nasil giderebilirim bir de seyahat yastigi aldim onu nasil sisirecem
Bulaşık deterjanından çok hafif koyun içine sonra durulayın kokusu gider ama bol su ile durulayın sonrada içinde biraz su bekletin koku gitsin..
Sirke ile yıkayın ve birkaç saat sirkeli suda bekletin düzelir.
QV-R80 Fotoğraf makinası için tavsiyeniz var mı sizce bu fiyata uygunmudur.
vantilatörü aradım her yerde bulamadm ya
quote:
Orijinalden alıntı: JohnyGitar
Genel merkezi arayın size ürünün olduğu şubeleri söylerler hatta size yakın bim şubesine ürünü gönderiyorlar bile ben öyle yaptım kaç defa..
quote:
Orijinalden alıntı: Twonokta
quote:
Orijinalden alıntı: JohnyGitar
Genel merkezi arayın size ürünün olduğu şubeleri söylerler hatta size yakın bim şubesine ürünü gönderiyorlar bile ben öyle yaptım kaç defa..
çok teşekkür ederim bu çok iyi oldu gerçekten
arkadaşlar bu katalog un son tarihi bir süre geçmiş. acaba bim e gitsem ellerinde mouse var mıdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme