Şimdi Ara

BİM 19 Aralık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
11.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asparuh
    BİM'e gelecek olan HP laptop incelemesi..
    http://www.sicakfirsathaberleri.com/bim-hp-250-j4t65ea-notebook-incelemesi-19-26-aralik-2014-firsatlari.html

Gayet güzel bir değerlendirme tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

quote:

Orijinalden alıntı: asparuh
    BİM'e gelecek olan HP laptop incelemesi..
    http://www.sicakfirsathaberleri.com/bim-hp-250-j4t65ea-notebook-incelemesi-19-26-aralik-2014-firsatlari.html

Gayet güzel bir değerlendirme tşk.

Arkadaslar acele laptop almam gerek. Bu laptopu nasil 100tl indirimle alabilirim bir kampanya vs bilen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu fiyata Asus satıldı fiyat fazla , özellikle Hp gibi bir marka için

ekran kartı paylaşımlı. ayrıca Hp nin en kötü en problemli kasası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizüstü bilgisayardan uzak durmak gerek.Almak demek 900 lirayı çöpe atmakla eş değer sayılır.
  • Yazmazsam çatlarım.

Tırışkadan Nağmeler
  • bım 25 tllık hedıye kartım var avea kontor yukleyebılırmıyım o kartla 25tllık bımden bu konu bilen arkadas yardımcı olabılır mı
  • hakkaten çöp oğlu çöp. bu arada 12 aralık konusu nerde?
  • Usb yi 4 liraya aldım 5 e bırakırım benden alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Çok az ışık veriyor. Malzeme çok kötü. İçindeki parçalar sallanıyor. Fikir güzel ama olmamış. Bu farklı modelse bilmem ama alın, olmazsa iade edersiniz. BİM'in şu ara tek iyi yönü sorunsuz iade alması zaten. Ama benim gibi yapmayın, 3-5 TL alışverişin fişi atlılıp gidiyor, sonra iade zamanı sorun oluyor. Böyle çok çöp var evde BİM'den alınıp iade edilemeyen. Sürekli stok ürün olsa fişsiz değişim yaparlar belki ama spot ürünlerin devamı olmadığından elinizde patlıyor.
  • casperin 2.4 ghz 4. nesil i3 ve 840m 2 gb ekran kartli mmodeli world kartla 1000 tl ye geliyor kliksada.hem islemcisi ulv degil hemde ekrankarti ob degil tek eksisi kasa kalitesidir.oda bu kadar dusuk dona imdaki hp de kasa kalitesi ne kadar iyidir sorgulanir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu badem ezmesi kurabiyeye bir sıcak fırsat yapmadı yaa. Hani şöyle 2 alana 1 beleş deseler. BİM dadından yenmezsin
  • Ev hanımları bizden daha iyi takip ediyor bugün onu anladım. Hep önünden geçiyordum şu laptopa bir bakım dedim. 8-10 tane teyze aktuel ürünlerin olduğu reyona uçuştular. Hepsi bir anda kayboldu. Bir gittim 3-4 tane kâse, 2-3 tane alez kalmıştı.
  • Laptop alınmaz

• Yaw bukdar millet sövüyor halen israrla cer cop koymaya devam ediyon bim nolacan sen böyle

• CÖP😊😊😊

• şişme koltuk alınır mı acaba?
  • Hatırlı biri elini bimden çekti ama kim bilemiyorum bu kadar çivileme giden market görmedim.
  • A101BİM

A101 . BİM

A101 BİM

A101 . BİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 13 Aralık 2014; 12:48:13 >

• bim, hipermarket işine girecekti o zamanı bekleyin.
  • şişme koltuk nasıl benzerde olsa hiç kullanan oldumu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.