Şimdi Ara

Bim 22 Nisan 1 kg Nutella 15,90 TL! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
14
Favori
42.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fakirler saldırınnn.basarım parayı alırım migrostan uğraşamam dinci bimle falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 18 Nisan 2016; 15:57:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

1 KG Nutella 5400 Kalori bunun yarısıda karbonhidrat.

Sizinkiyle birlikte ilave bilgi olsun

1 kg vucud agırlıgı ortalama 7500 kaloriye tekamul eder.

60 dakıka kosmak (8 km hız, 80 kg vucud ) 750 kalori yakılır
    60 dakıka kosmak (10 km hız, 80 kg vucud ) 1000 kalori yakılır

gelde kasık kasık ye simdi
  • Torku banana gectim
    Cok sevdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nutella yemiyorum ama fiyatı çok uygun gibi geldi

• Fiyat gayet iyi, bir denemek lazım ona göre stok yapın benden demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: serhatogun

quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

Biskremlerden stok yapmak lazım

Eskiden incirlisi vardı, çok severdim

İnsanlar incirlisini beğeniyordu durup dururken kaldırdılar piyasadan neden oldu anlamamıştım yok mu cevabını bilen biri??

Düşünüyorum acaba paket içerisinde incirli biskrem bir iki ay içerisinde tüketilmeyince bozulmaya mı neden oluyor acaba??

Bir de bir ara zeytinli kraker çıkarmıştı eti miydi ülker miydi unuttum bir iki ay raflar da gördüm ve yok oldu gitti ilginç çabuk bozulan malları mı bize yediriyorlar nedir.. :)

İncirli biskirem diğerlerine göre biraz daha yumuşak oluyordu insanlarda yumuşaklığı bayat zannetmişler. Çoğu kişi sevsede bir o kadar da şikayet gelmiş. Gelen şikayelerde hep bayat olduğu üzerineymiş. Bu yüzden kaldırılmış

• Peripella 400 gr 4 tlye dusmustu onu aldım oda çok güzelmiş Nutella kopyası gibi

• Her türlü sarelleyi tercih ederim ama bu fiyatı bulmuşken gidip almamak olmaz
  • Cam şişe ilemi 1kg tartan var mı? Bu arada metroda 7 km olanı var

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

1 KG Nutella 5400 Kalori bunun yarısıda karbonhidrat.

Sizinkiyle birlikte ilave bilgi olsun

1 kg vucud agırlıgı ortalama 7500 kaloriye tekamul eder.

60 dakıka kosmak (8 km hız, 80 kg vucud ) 750 kalori yakılır
    60 dakıka kosmak (10 km hız, 80 kg vucud ) 1000 kalori yakılır

gelde kasık kasık ye simdi

kalori hesabı burada error veriyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmrdgn

Polonyadan ithal edildiyse alınır. Bildiğim kadarıyla metro mağazalarında satılanlar polonyadan geliyor.

nasıl anlıyoruz polonyadan geldiğini hocam? üzerindeki yazılar farklı mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Orijinalden alıntı: brkmrdgn

Polonyadan ithal edildiyse alınır. Bildiğim kadarıyla metro mağazalarında satılanlar polonyadan geliyor.

nasıl anlıyoruz polonyadan geldiğini hocam? üzerindeki yazılar farklı mı oluyor?

Poland yazar ustunde. Dun metrodaydim. Baktigim tum nutellalarda manisa yaziyordu.

• Bimde domuz yağlı ürün satılacağını düşünen işkembeden sallayanlar var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • McDonalds'dan burger king'den çıkmayanlar nutellada yağ var hede hödö demesinler la çok komiksiniz

• Bim oyuna dahil oldu tekrardan...
  • sarelle harika gerçekten
  • Denemek için alınır.
  • İçtiğimiz sudan bile zarar görüyoruz, meyveden sebzeden bile ilaç(kimyasal) dolduruyoruz vücudumuza arkadaşlar. Artık kalorisi çok fazla, çok yağlı, zararlı vb. öğütleri kendinize saklayın eminim herkes anladı nutellanın zararlarını. Böyle yazacaksak her yiyeceğin altına zararlarıyla ilgili onlarca şey bulunabilir. Hayır komik nokta şu; nutellayı zararlı bulup burger dan mc donalds dan yemek yiyen var Ben 5-6 yıldır bu tür yerlerden yemiyorum ama bir kere bile "zararlı, gitmeyin, kalorisi çok fazla, damarlarınız tıkanır..." demedim çünkü çocuk olmayan herkes bu tür yiyeceklerin zararını bilir ve benim söylememle yemekten vazgeçmez. O yüzden boşa yorumlarla vakit öldürmeyelim. Eğer abartıp kaşık kaşık yemeyecekseniz bence diğer yediklerimiz yanında zararlarının lafı bile edilemez. Ürünün fiyatı uygun, umarım 2. kalite falan değildir ve son kullanma tarihi erken değildir. Eğer öyleyse almayacağım çünkü 7 ay önce aldığımı hala bitiremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Biskrem den ne kadar varsa alıcam , Nutella tadı güzel ama içindekileri görünce yakın zamandır almıyordum, 1 kg olanında 1 adet alıcam, cocuklara yedırmıycem zararlı dıye ama ben yerim bişe olmaz kötülere

Bu mesaja eklenen görseller:

Bim 22 Nisan 1 kg Nutella 15,90 TL!

bunları sık sık yerdi, bizim eniştenin boyun damarı tıkandı.

https://www.youtube.com/watch?v=h99_vkuRmtc

Eyvallah kardeşim, Valla videoyu izleyince almakdan vazgeçtim, son 10 yıldır kola bile içmiyorum, en güzeli Torku'ya devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

fakirler saldırınnn.basarım parayı alırım migrostan uğraşamam dinci bimle falan

Sen kafirsin o halde!!!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.