Şimdi Ara

Bim 22 Nisan 1 kg Nutella 15,90 TL! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
14
Favori
42.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar nutellayı buzdolabında bekletmek tadını bozar mı , siz nasıl muhafaza ediyorsunuz?

biraz da bu konu hakkında yorum yapalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Migrostaki daha avantajli. 825 grami 11,90

A101 de 10,95 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım beyler 20 dk önce filan kimse almamış la 15-20 tane daha vardı el sürülmemiş burada kimse sevmiyor herhalde.

Tadına baktım beğendim ben TR'den farklı kesinlikle nasıl desem aroma tadı dolgunluğu her şeyi yerinde.

Ürün ithal yukarıda belirtildiği gibi.
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Buzdolabına koymayın. Zamanla içindeki yağlar belirli bölgelere toplanıp donarak açıklı koyulu renklenmeler gösterir, kıvamında da topaklanmalar oluşur bu da zararlı bir durum olmasa bile yeme keyfini bozar. Yine açıkta beklerken de yüzeyde yağ birikimi görürseniz güzelce karıştırdıktan sonra tüketmeye devam edin. Mutfak dolabının en serin rafında saklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 22 Nisan 2016; 19:29:26 >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    18-24°c arasinda.
    Bu arada bende ikisini karsilastirdim, turkiyedeki daha sekerli ve boğazı yakiyor.
    Bimdekini beğendim baymiyor.

• Değerler...
    Çoğu nutellada değer üzeri kapalıydı ,
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bim 22 Nisan 1 kg Nutella 15,90 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einlied -- 22 Nisan 2016; 19:35:13 >
  • Torku banada'yı deneyen var mı? Açıkçası nutella, chokella, çokokrem... gibi çok satılan fındık ezmelerinden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum(sarelle hariç).tabi bu doğal diye satılan fındık ezmelerini denemedim bilemeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0nurGS kullanıcısına yanıt
    Torku banada, Türkiye üretimi nutelladan daha iyi. Fiyatı uygun olsa, nutellayı almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: frood

quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

sırf glikoz şurubu değilde bildiğimiz pancar şekeri kattıkları ve o kalbi tıkayan uğruna hayvanlarin katledilği palm yağı yerine fındık yağı kullandığı için torkuyu tek geçerim... hem torku daha lezzetli benim için.. :)

Palm yağının hayvan katli ile alakası nedir? Ayrıca torku'da fındık değil hurma yağı var.

Yag icin kullanilan agac yada bitkimiydi neyse iste bir hayvanin yasam alanini olusturuyor. Google a yazsaniz hersey cikacak karsiniza

Olay palm ağacı dikmek için bölgedeki ağaçların yok edilmesiymiş. Yoksa meyvesi kullanılan hangi ağaç hayvanlara zarar versin.

• A101 de 10,95 ise o daha uyguna geliyor

10,95 / 825 x 1000 = 13,27 tl ye geliyor 1000gr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim bitmis A101 den alın daha ucuz

• Nutella İtalya markası ise mantıken en kalitelisi İtalya menşeiler olması gerekmez mi? Bence gerekir..

İtalya üretimi Nutella ilgili bazı yorumlar..

--italya'da üretilenleri ile türkiye'de satılan ya da balkanlar için üretilmiş modelleri arasında dağlar kadar tat farkı bulunan ürün.

eğer gerçek italyan üretimini hala denemediyseniz size nutella yediniz diyemeyiz. bir defa kaşık sallamaya başlayınca kavanoz yetmiyor insana.,

--gerçekten de her ülke için ürünlerini farklı bir tarifle üreten markaymış. örneğin italya'da satılan nutella, fransa'da satılan nutella'dan daha az şekerliymiş. türkiye'deki nutellalara dönüp bakmazken almanya'dakilere adeta saldırmamın nedeni buymuş demek!

--almanya, italya, polonya ve turkiye uretimlerini denedim.

objektif olarak degerlendirmek gerekirse siralama su sekilde:
    almanya> italya > turkiye > polonya

• 3 tane gezdim 4. Bimde bi tane kalmış onu.
    Baktığım yerler çok aşırı ugrak yerler de değil.
    Tat olarak çok fark olacağını zannetmiyorum
    İçimde kalmasın diye aldım

• Bu sabah gittiğimde sadece 6 tane gelmişti 2 adet aldım.

edit: TR deki tadından birkaç daha lezzetli geldi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kozyatağı bim de İspanyol mali vardı tadı nasıl bilemem herkes İtalya falan diyor bizde ispanya var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2 adet aldım.

ek olarak 5 adet biskrem ve tofitanın tüm çeşitlerinden
  • Benim aldıgımda ispanya malı

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nurGS

Torku banada'yı deneyen var mı? Açıkçası nutella, chokella, çokokrem... gibi çok satılan fındık ezmelerinden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum(sarelle hariç).tabi bu doğal diye satılan fındık ezmelerini denemedim bilemeyeceğim.

Bencede nutella'dan daha iyi.

Yani tadı bana daha güzel geliyor. Ucuz diye Nutella aldık işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaww .. gida kimyasallari konusunda birazcik tecrubem var markasi ne olursa bu urunleri kullanmayalim ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • laguns kullanıcısına yanıt
    Bu tecrübeleri bizlerle de paylaşırsan belki bir faydası dokunur
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.