Şimdi Ara

bim,a101,şok en iyi dana sucuk hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çay ocağında tost makınası var tost yapıcaz ama ıyı bır sucuk olsun dedıler,daha once aldık ama yagını salan ıyı sucuk bulamadık

hangısı ıyı

• Kasap sucuğu alın daha lezzetli olur, market sucuklarını fazla beğenmiyorum ve o yüzden önerebileceğim yer veya marka yok maalesef.

Kasap sucukları biraz pahalıdır, ama market sucuklarına göre daha lezzetlidir.

• Bu sucuk en iyisi katkı maddesi koruyucu yok gerçek sucuk
  • Hocam Türkiye’de kasap sucuğu alınmaz bence gıda güvenliği yerlerde geziyor be koydukları belli değil eğer kendiniz kıyma alıp baharat ayarlayıp yaptırmazsanız sıkıntı bu sucuğa bir şans vermenizi tavsiye ederim

• Cumhuriyet iyidir, afyondan ahmet ipek, acemoğu, alabilirsiniz
  • Bim baton sucuk iyidir
  • memlekette sanki başka market veya kasap yokmuş gibi 3 marketin ismini sıralamış... bu sıraladığın marketler ucuzluk marketi olsa neyse... 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amasya Et Ürünleri'nin sucuğunu deneme fırsatı buldum (Acılı Şef Dana Sucuk)

Kendileri aynı zamanda Burger King'in et tedarikçisidir). Yağı konusunda birşey diyemem ama lezzet ve et oranı gerçekten çok iyi , hatta et oranı o kadar fazla ki sucuk diğer market ve kasap sucuklarına göre biraz sert oluyor (yerken hissediyorsunuz)

Zaten hepsi Entegre Et tesisinde üretiliyor. Şehrinizde varsa bir deneyin derim

• Antlion A kullanıcısına yanıt

Hocam yağ oranı %40 genelde sabit oluyor baktım dediğiniz üründe de %40 yap a101 beşler nostaljik sucuk denememizi tavsiye ederim

• Vazgeçilmezim

akakce.com
    Maret 400 gr Dana Kasap Sucuk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/sucuk/en-ucuz-maret-dana-kasap-400-gr-fiyati,1415455493.html

Şoklarda mevcut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.