Şimdi Ara

BİM’DE ÇALIŞIYORUM MERAK ETTİKLERİNİZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
7
Favori
62.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum hata yapıyorum bu konuda kendimi çok düzeltmeye çalıştım fakat bi süre sonra şöyle oluyor adama hoşgeldin diyosun cevap yok het höt konuşuyor eyvallah diyosun illa ki öküz çıkacak ama 1-2-3-4 bi süreden sonra salıyosun çünkü o psikoloji insanı bunaltıyor karşılık alamayınca ve sinir bozucu oluyor strese sokuyor en azından bende böyle oluyor o yüzden bende kendimce böyle bi yöntem buldum en azından benim için daha sağlıklı kolay gelsin diyerek gelene selam vererek kasaya gelene bende hoşgeldiniz diyorum seve seve poşetine kadar da yardım ediyorum. Şöyle düşün sen günde bi sefer markete geliyorsun kasaya geldiğinde günde 1 sefer kolay gelsin veya selamun aleyküm diyeceksin bu mu daha zor yoksa günde 300-400 kişiye hoşgeldin demek mi ki bunu her gün yaptığın ve 300-400 kişinin yarısının cevap bile vermediğini düşün psikolojik olarak gerçekten can sıkıcı olabiliyor.

• dükkana tayt giyip gelip zart Zurt ossuran dedelere ne yapıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Bilmem denk gelmedim ama götüne de tıpa sokamayız ya kendi ayıbıdır kendisi utanmıyorsa bende utanmam güler geçerim 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

Katılıyorum hata yapıyorum bu konuda kendimi çok düzeltmeye çalıştım fakat bi süre sonra şöyle oluyor adama hoşgeldin diyosun cevap yok het höt konuşuyor eyvallah diyosun illa ki öküz çıkacak ama 1-2-3-4 bi süreden sonra salıyosun çünkü o psikoloji insanı bunaltıyor karşılık alamayınca ve sinir bozucu oluyor strese sokuyor en azından bende böyle oluyor o yüzden bende kendimce böyle bi yöntem buldum en azından benim için daha sağlıklı kolay gelsin diyerek gelene selam vererek kasaya gelene bende hoşgeldiniz diyorum seve seve poşetine kadar da yardım ediyorum. Şöyle düşün sen günde bi sefer markete geliyorsun kasaya geldiğinde günde 1 sefer kolay gelsin veya selamun aleyküm diyeceksin bu mu daha zor yoksa günde 300-400 kişiye hoşgeldin demek mi ki bunu her gün yaptığın ve 300-400 kişinin yarısının cevap bile vermediğini düşün psikolojik olarak gerçekten can sıkıcı olabiliyor.

Çözümü belli anlam yüklemeden ( ki yuzde 70 mi oyle yapiyor) yüzüne bile bakmadan hos geldiniz demek.

Selam vermemek karşılıklı olarak işleri daha zorlaştırıyor asansörde karşılaştığınız komşunuz selam vermezse arada gereksiz bir soğukluk oluyor ama selam verir hayirli sabahlar derse muhabbet olmasa bile olumsuz enerji dolaşmiyor ortalıkta.

Sanirim ben fazla abartıyorum yerel markette guler yuzle karşılayan Hos geldiniz Allah bereket versin diyen bir kasiyer kız vardi bekar kardeşim olsa sorgusuz evlendirmeye çalışırdım onunla. Arkadaşa filan cok ısrar ettim hatta :)

Sizi de tamamen haksiz bulmuyorum bazen öyle saygısız insanlar var ki ulan diyorum ekmek parası için calisiyor olmasa şuracıkta ağzı burnu kırılacak insanlara sabrediyor çocuklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Karşılıklı hoşgörü tabi ki en önemlisi ama dediğim gibi her gün her gün her gün aynı şeylerle karşılaşınca insanın canı sıkılıyor ve ben bu işte şunu anladım fiziksel yorgunluğu dinlenerek uyuyarak geçiriyorsun ama psikolojik kafa yorgunluğu insanı bi süre sonra umursamaz bir insana çeviriyor. Bimdekiler asık suratlı derler ya mesela emin olun bir çok öküzle duyarsız saygısız insanla karşılaştıktan bi süre sonra kimseyi takmamaya başlıyorsunuz yoksa çekilmiyor. Ha ben burda şunu demiyorum hepimiz insanlara asık surat değiliz bende değilim ama adamına göre muamele yaptığımda çok olmuştur. Çok sevdiğim bi abla vardı bak mesela gelirdi sohbet ederdik yardımcı olurdum her konuda neyse dün mağazanın girişinde ufak çamaşır suları var onlardan almış arka tarafa geldi büyüğünü gördü bu avantajlıymış dedi aldı sonra küçükleri göstererek e ben bunu oraya götürcem şimdi dedi küçükleri orada bıraktı benim tüm saygımı kaybetti zaten alışverişe gelmişsin çalışmıyorsun etmiyorsun 200 metrekare mağaza yürüyeceğin 10 adım la 10 adım yarım saat içerde dolanacaksın zaten boş boş o girişe de gitti sonradan çikolata almaya ama o ürünü bırakmaya gitmedi neden çünkü onun işi değil kendince haklı olabilir bende zaten niye götürmedin demem diyemem. Ama benden bundan sonra saygı görebilir mi göremez, yardımcı olur muyum olmam gelir ürünlerini geçerim ücretini alırım güle güle.

• ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    Ha diyebilirsin ki sizin işiniz götürün götürüyoruz zaten ama benim gözümde ki tüm saygınlığını yitirdi. Şimdi o kadın tek kişi o ürünü aldığı yere götürse bişey kaybetmez ama bu mağazaya günde 800-900 arası insan giriyor hepsi onun gibi yapsa ben bu işin altından kalkamam 1e karşı 800 gibi olur. O benim gözümde bana saygısını benim çalışmama verdiği değeri gösterdi bende ona alabileceği değeri göstermesini bilirim saygısızlık asla yapmam ama yarın gelipte benden bişey istediğinde ki isteyecek yapmam.
  • 27 kasımda laptop gelmişti bize yakın şube ekonomik sebeplerden dolayı gelmediğini söylemişti . İnanmayıp başka şubeye gittiğim de beni laptop olan başka şubeye yönlendirdiler . çalışanların diğer şubelerin stokları hakkında bilgisi oluyomu ?
  • Eşim a101 de çalışmıştı herzaman 1 2 saat fazla çalıştırıyorlar ve fazla mesai ucreti vermiyorlardı. Açık çıkınca personelden kesiyorlar dı
    Bimde böylemi
  • Sıvı yağa %20 zam gelecekmiş doğru mu hocam :)
  • Kanka, kutu gofrette kaç adet var ? Şu markasız olanlardan :)
  • Ümmet YILDIRIM Ü kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef diğer mağazaların stoklarını biz göremiyoruz. Laptop konusunda da doğru söylemiş her mağazaya gelmedi 100 mağazanın belki 15-20 tanesine gelmiştir. Şöyle oluyor bir grup var ve oraya yazıyorlar kimde var kimde yok o şekilde öğreniyorlar ya da kasada ki arkadaşa söylersiniz başka mağazada var mı arayıp sorar mısınız ona göre gidip alacağım dersiniz arayıp öğrenirler ama o da kısıtlı 3-5 mağaza aranır en doğru ve çabuk bilgiyi bi genel merkezini arayarak girişte ki numara ordan öğrenirsiniz atıyorum işte kayseride şu semtteyim en yakın nerde var ayırttırır mısınız gidip alacağım dersiniz ayırırlar.
  • Öncelikle kolay gelsin işiniz için hocam.
    İptal edilen bimcell hatlar çöpe mi atılıyor, yoksa diğer operatörler gibi numara havuza mı düşüyor? Merak ettim açıkçası.
  • Kasanın anahtarı neden sürekli yan kasanın içerisinde oluyor ?  

• allahın bim'inde çalışmak için bile üniversite mezunu olmak falan gerekiyorsa kapatıp gidelim ülkeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 17 Ocak 2021; 12:39:6 >
  • çorumluzalım kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar kurumsal firmalar yaptıkları yanlış ve yasak. Fazla mesai ücreti vermez tabi ki çünkü aylık 195ten fazla çalıştı gösteremez yasak olduğundan dolayı. Kasa alırsın kasan açık veriyorsa evet cepten ödersin ki bu muhtemelen heryerde böyledir o kasa senin sorumluluğundadır çıkan açığı da kesiyorlar.
  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt
    Valla o haberi bende okudum fakat şuan da öyle bişey yok yakın zamanda gelir mi Allah bilir
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Centroyu diyorsanız 200 diye hatırlıyorum ya da 160 falan
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Hat iptalini biz yapamıyoruz Türk Telekom yapıyor o yüzden bilgim yok maalesef.
  • Bide neden iki kasa var ikisinin aynı anda kullanıldığını hiç görmedim para israfından başka birşey değil
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Tek anahtar var çünkü ve yanlış geçilen ürünü iptal etmek için bile anahtar gerekli olduğundan sürekli karşı kasada oluyor anahtar 😂
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.