Şimdi Ara

Bim'de Eski Sevgili İle Karşılaşmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynısı benim başıma geldi.tamda mangala gidioz 3-4 hayvanla bizim arkadaşlar falan benim eldede 1 tane 100 lük tekirdağ konuşma bu
    -ben: lan ramço olm tavuk alalım et kasmasın bizi şimdi
    -ramço: *** zaten paramız ona yetio olm 3.95 e sosis var ondanda alalım daha arabaya gaz alcaz
    -Servet: hadi lan çabuk alın sıkıldım zaten karnım acıktı
    -ben: tamam ****** bekle iki dakka

tam da tavuk reyonuna yönelicektim köşeyi döndüm taaaakkk . göz göze kaldık olduğumuz yerde takıldık kaldık ama ses yok kıpırdama yok. bi an kendime geldim baktım onunda elinde 32 li tuvalet kağıdı o da benim elime baktı 100 lük rakı böyle bişey dicek gibi oldu.bekledim bişey demesini.az değil 1.5 sene çıkmıştık çünkü bi an bitkisel hayattayım ölece kalakalmışken gamzeeeeeee !!! die bi ses duydum hain anası gelmişti bi an kendimize geldik. ben hemen tavuk reyonuna döndüm o da annesinin yanına gitti ama arkasına 2-3 kere baktı. o gün kü mangal zehir olmuştu bişey yiyemedim yanlızca içtim offff offf

• Gerçekten süper yazmış... iyi güldüm.
  • Vay be hem güldüm hem üzüldüm
  • Muhteşem bi yazı
  • quote:

klima çalışıyor ama soğutmuyordu

Eskişehir hasan polatkanda da ayınısı fark ettim harıl harıl çalışıyo resmen sıcak üflüyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 7 Ağustos 2009; 19:48:06 >
  • Eleman süper yazmış özellikle bakışma kısmı mükemmel
  • Allah kımsenın basına vermesın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavı -- 7 Ağustos 2009; 20:13:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.