Şimdi Ara

Bim'de satılan ürünlerde malzemedenmi çalıyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olabilir hocam. olay şu mesela çaydan örnek verelim adam mahsülü topluyor çayı işliyor iyi malı çaykur turist çay olarak satıyor kalan toz topragı berk çay olarak paketliyor marketinde kendi özgün markam diye satıyor. Aynı şekilde bunu her ürüne yorabilirsin.

ayrıca senin aldıgın ürünün Skt problemi olabilir yaklaştıysa hem indirim yapılmıştır ürüne hemde tadı kötüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 5 Mayıs 2014; 23:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

peki bunu powerade enerji içeceğindede yapabiliyorlarmıdır sizce ?çünkü kalite farkı var gibi geldi bana

mesajımı tekrar okursanız bim'in kendi markaları dedim...
    powerade için toptan alımdan kaynaklanan bir ucuza alımı var..Bim kendi ürününü kendi dağıttığı için tek bir yerden alım yapıyorlar..Yaklaşık 2binden gazla mağaza sı var diye biliyorum her mağaza için 5-10 koli alsa yaklaşık 10bin koli yapar ve yaklaşık olarak her 4- koliden 1 yada 3 koliden 1 i hediye olur öyle olunca şise başı fiyat bayağı bi düşer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

yani powerade gibi dünyaca ünlü bir markanın bimde satılmış hali normal haliyle aynımıdır yoksa bi oynama falan olabilir mi ?

bim'in mağazı sayısı fazla ve bim kendi malını kendi dağıtıyor.Yani alırken piyasanın bayağı bi altında alıyor ve sonucunda da bayağı bi ucuza satıyorlar...
  • gramajlarda çok güzel oynuyorlar ama marka bir ürünün formülünde değişiklik hakları yoktur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Migros varken bimde neymis.
    Bu teknosa varken media markt veya evkur dan birsey almaya benziyor.

Teknosa mediamarkt'ın yanından geçemez .

Teknosa kazığın önde gideni

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    bazı ürünlerde harbiden kazık ama bazı ürünlerde piyasanın çok çok çok altına aldığımı biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

bazı ürünlerde harbiden kazık ama bazı ürünlerde piyasanın çok çok çok altına aldığımı biliyorum

Valla bana rastlamadı :)
    Bimeks ucuz oluyor cogunlukla

• quote:

Orijinalden alıntı: HodorunEmmisinOğlu

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

quote:

Teknosa mediamarkt'ın yanından geçemez .

Katılıyorum teknosa berbat adanadaki hele hele

Adanada vatan daha iyi gibide Teknosa her daim mediamarktan daha iyi bence

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    uygun fiyata tezgah seviyesi dondurucu ve ocaklı fırın almıştım piyasanın en az 50-100tl altına
    edit:farklı bi marka değil internette ve dükkanda sorduğum markanın aynısını o farkla aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 6 Mayıs 2014; 0:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

quote:

Teknosa ne ya electro world-vatan akar.

Ben herseyimi teknosadan aldim.
    Bilgisayar kasam kardesim tarafindan 2 kez bozuldu. İkisindede sorunsuz garantiye gonderilip tamir edildi..Kendim bizzat şait oldum defolu mâl verdiler media markt tan ve kabul etmediler hatalarini..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet, bizim burada ev yapımı katkısıs marmelat yapıp bim'e satan tanıdıklar vardı. bim demiş ki katkı maddesi katın malzemeden çalın fiyatını düşürelim. onlar da kabul etmeyince alımı kesmişler.

• quote:

Teknosa dan mi alisveris yapiyorsun yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 6 Mayıs 2014; 7:30:38 >
  • Bim e laf mı ediyon sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim sürümden kazanmayı amaçlayan bir firma bu yüzden yapabildiği kadar indirim yapıyor hani o bimdeki dandik markalar varya aslında onlar hepinizin bildiği markalar ee neden farklı adlà satılıyor dersen bu Firmalar belirlibindirim sınırı koyuyor dolayısıyla bim kendi taşeron firmalarını oluşturuyor,amaç sürümden kazanmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peynire nişasta katıyolardır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.