Contigo 1.2L. ve Stanley 1 L. ürünlerini kullanıyorum. Her ikisi de iyi termoslardır. Arazi şartlarında Stanley çok daha iyidir ama evde işte arabada gezmede piknikte kullanacağım derseniz Contigo hem şık hem de bu ortamlara uygundur. Outdoor şartlarında kullanacaksanız Stanley markadan şaşmayın ama diğer şartlarda uygun fiyata Contigo bulursanız hiç düşünmeden alın. |
BİM'de stanley 1.3 litre termos 299 tl.(23 Aralık 2020) (3. sayfa)
-
-
Forumun %99 u termos uzmanı maşallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bar_FedaisiContigo 1.2L. ve Stanley 1 L. ürünlerini kullanıyorum.
Her ikisi de iyi termoslardır. Arazi şartlarında Stanley çok daha iyidir ama evde işte arabada gezmede piknikte kullanacağım derseniz Contigo hem şık hem de bu ortamlara uygundur.
Outdoor şartlarında kullanacaksanız Stanley markadan şaşmayın ama diğer şartlarda uygun fiyata Contigo bulursanız hiç düşünmeden alın.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bende Contigo termosun 1.2 litre olanı var, satıp Stanley mi alsam diye düşündüm. Sıcak ve soğuk tutma performanslarını çok merak ettim, bu yüzden sordum. Yoksa Contigo daha kullanışlı gibi zaten hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla halen kullanıyoruz günlük dükkana çay götürmek için 0 performans kaybı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Translasyon
Arkadaşlar alınır mı bu termos? Kimse termos hakkında yorum yapmamış?arabada taşınacak bi büyüklüğü var, sırt çantasına falan sığmaz. 1,3 litre dediğine bakmayın 19l damacana kadar yerden yüksekliği var neredeyse
-
299 TL sizce sıcak fırsat mıdır?
Thermos markası hem tasarımsal hem veri açısından daha çok ilgimi çekiyordu.
Bu termos ebat olarak gördüm, oldukça büyük. Öyle elde taşımaya uygun değil, mug termoslar ile kıyaslanamaz. Seyahatlerde uzun yollarda faydası olur. Günlük kullanımda olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 20 Aralık 2020; 23:27:7 > -
Mesela ben her gün işyerime termosu doldurup götürüyorum hem kendim içiyorum hem arkadaşlara da veriyorum işyerinde çay ocağı kapandı için uzun süredir Bu böyle devam ediyor Herkes kendi ihtiyacını değerlendirir kimine sıcak fırsat kimine soğuk bir Duyurma görevimizi yapalım da..
bu fiyata termos iyi fiyat diyenler ne dusuncegimide yazacagimida sasiriyorum nereye kadar gidecek bakalim bu hayat
alıp sattım diyen sinekten yağ çıkaran kardeşlerim, bırakın bu sefer ihtiyacı olanlar alsın
-
Doyana kadar Bim getirecek, merak buyurunmayın.
-
Termos pahalı değil, paramızın değeri düşük malesef.
Aynı ürünün Amazon.com da 60 Dolar olduğunu düşünürsek fırsat bile denebilir.
Delonghi'nin bir grill tost makinesine baktık bir tanıdık için.
Burada fiyatı 3500 TL civarı (1,5 asgari ücret) , Almanya'da 177 Euro (1/10 asgari ücret)
Tam 1 yıl önce 4.400 TL ye babamlara Philips TV almışız, şu an aynı TV 7.000 TL.
Demem o ki, artık Türk halkı için ucuz bir şey yok, alabilen alıyor...
-
Kapıda sıra olup kaptık 1 adet zar zor :D Alanlara hayırlı olsun.
-
Termosa 300 lira verilir mi diye eleştirenler haksız da değiller ancak ben değişik markalarda iki tane termos aldım ikisi de bir müddet sonra bozuldu. Çöp oldu. Zaten 300 lirayı geçti. Biraz araştırdım bu markayı. Bunun ömürlük olacağını düşünüyorum. O yüzden aldım.
Bugün çok şükür, ilk defa almayı başardım. Belki 230-240 olsa alamazdım, 299 TL olduğu için almayı başardım.
Bu markayı Türkiye de sadece kampçı tayfa bilir, gerisi Bim ile birlikte öğrendi, birden termosçu bir toplum olduk. Forumda koleksiyon yapanlara denk geldim, bir de simsarlar var, Bim'den alır Letgo'da satar.
Letgo'da geçen hafta çocuğa 300 TL verirsen gelip alayım dedim, bak Kağıthane'de yaşıyorum, Sarıyer'e arabayla gideceğim. Zaman, yakıt hepsi benden çıkıyor. Cocuk bana siz en iyisi 2 katına internetten alın dedi. ilan fiyatı 380 TL. Ben de ''veya Bim'e geldiğinde alayım'' dedim.
Ulan ne tesadüf 5 gün sonra Bim'den aldım:)
Simsarlara selam olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 23 Aralık 2020; 13:21:18 > -
letgo gerçekten rezil bir platform. sıfırından daha yüksek fiyat çeken bir ton şark kurnazı dolu. diğer taraftan siz bir şey satılığa koyun, yazdığınız fiyatın yarısının altında teklif eden mezarcılar da dolu. gerçekten oradan bir şey satılıyor mu anlamadım, arayüzü de sarı siteye göre hiç kullanışlı değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyat yüksek geldi herhalde. yarım saat önce 2 ya da 3 tane vardı satamamışlar
quote:
Orijinalden alıntı: AlfredoBugün çok şükür, ilk defa almayı başardım. Belki 230-240 olsa alamazdım, 299 TL olduğu için almayı başardım.
Bu markayı Türkiye de sadece kampçı tayfa bilir, gerisi Bim ile birlikte öğrendi, birden termosçu bir toplum olduk. Forumda koleksiyon yapanlara denk geldim, bir de simsarlar var, Bim'den alır Letgo'da satar.
Letgo'da geçen hafta çocuğa 300 TL verirsen gelip alayım dedim, bak Kağıthane'de yaşıyorum, Sarıyer'e arabayla gideceğim. Zaman, yakıt hepsi benden çıkıyor. Cocuk bana siz en iyisi 2 katına internetten alın dedi. ilan fiyatı 380 TL. Ben de ''veya Bim'e geldiğinde alayım'' dedim.
Ulan ne tesadüf 5 gün sonra Bim'den aldım:)
Simsarlara selam olsun
tamir aletleri yapan firma değil mi bu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 23 Aralık 2020; 15:8:9 >
-
Aynen hocam..
-
Ankara Üniversitesi karşısındaki BiM'de kavga çıktı sabah. Adamın biri üç taneyi kucakladı. Alamayınca bağırıp çağırdı. Başka müşteriye "sen al, parasını ben ödeyeceğim" bile dedi. BİM 'in kişi başı tek ürün diye yazması lazım. Aksi halde bunun gibi utanmazlar "benim hakkım" diye saldırıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X