Şimdi Ara

Bim'den Alınması Gerekenler Listesi [Fakir Edition][YARIN SS EKLENECEK] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
5.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • topitanem bayıyor bir kaç tane yiyince. party güzeldir. sandviç ekmeği uzak durun unodan falan şaşmayın ekmek konusunda. piliç burgerinide tavsiye etmiyorum. eti bilindik bi yerden alın onun dışında süt ürünlerinde yamuk yok. gönül rahatlığıyla dost ürünlerini tüketebilirsiniz.
  • Evin hastaneye yakındır umarım
  • Hasta etmez de, sigara gibi... Bütün tadınızı alır BİM ürünleri, ömrünüzü tüketir, hayatınızı söndürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 11 Mayıs 2013; 6:36:58 >
  • Bizim evde nedense bimden alınan aburcuburlar hiç yenmiyor canımız istemiyor öyle dolapta duruyor günlerce.Ama tansaştan aldıklarımız nerdeyse o gün biter.
  • Öğrenci adamız hocam.Bide +20 Lira ile bime girip en az 5 poşetle çıkmayan bizden değildir.Sağlıksız diyen arkadaşlar ; şimdiye kadar ne hastanelik oldum nede sigara effect yedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

Hasta etmez de, sigara gibi... Bütün tadınızı alır BİM ürünleri, ömrünüzü tüketir, hayatınızı söndürür

Evet çoğu arkadaş böyle düşünüyor fakat ben tatlıları için böyle düşünmüyorum. Orda canınızın istemediği samanımsı krakerler yerine bol ekler kremalı bol kakaolu soğuk profiteröl duruyor olsaydı evde kavga çıkardı
  • Asla ve asla bimdeki profitrolden almayın.. 1 kere aldım kreması bozuk cıktı peeeeeh
  • Lavaş+Sucuk en sevdiğim ikili
  • Bana neden bozuk denk gelmiyor. Ekşilice yerdik ne güzel.
  • Evde fırın olsa donmuş pizzalardan alcam ama -_- Lanet olsun öğrenci evi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.