Şimdi Ara

Bim Ekşi BOZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilkkez boza içmeye calıstım bım de gorunce aldım tarıhı geçmemıs ama tadı ekşi nasıl ıcıyorsunuz bunu
    not: tarcın yada leblebı tozu yok malesef dökulucek sanırım gıttı 2 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 26 Kasım 2012; 1:11:29 >

• boza leblebisiz icilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimden boza alınırmı la canına mı susadın ben 2 sene önce aldıydım. 2 hafta cırcır gezdim. tiksindim bozadan. geçen annem vefa boza almış içtim oh mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Açılın Ben Doktorum

bimden boza alınırmı la canına mı susadın ben 2 sene önce aldıydım. 2 hafta cırcır gezdim. tiksindim bozadan. geçen annem vefa boza almış içtim oh mis

ne bılım mesela ıce tea sı guzel, profiterölu guzel, cubuk krekerı guzel vb vb,
    muzlu gofletten sonra bu oldu, eksi denılıyorda bu kadar eksı mı olurmus ya bozulmus yogurt gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: Açılın Ben Doktorum

bimden boza alınırmı la canına mı susadın ben 2 sene önce aldıydım. 2 hafta cırcır gezdim. tiksindim bozadan. geçen annem vefa boza almış içtim oh mis

ne bılım mesela ıce tea sı guzel, profiterölu guzel, cubuk krekerı guzel vb vb,
    muzlu gofletten sonra bu oldu, eksi denılıyorda bu kadar eksı mı olurmus ya bozulmus yogurt gıbı

Le'Boza.
  • Biz evde bulunduruyoruz genelde. Tadı fiyatına göre iyi bence. Ama tabiki en iyi olamaz.
  • Bende dün aldım bugün içiyim dedim acayip ekşi tadı var. Şeker ve tarçın kattım ama nafile iğrenç tadı var. Bimden boza alan aklımı seveyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba

Siz Değerli üyelere bir Boza üreticisi olarak kısaca bilgi vermek isteriz. Boza mayalı bir içecek olduğu için kısa sürede tüketilmelidir. Tüketilme süresi uzadıkça boza mayalaşarak daha ekşi ve köpürmüş bir ürün olur ki bu şekilde bozanın içilmesi mümkün değildir.
    Osmanlı'dan günümüze kadar gelen bu doğal ve ata içeceğimize Karadut Meyvelerini ekleyerek daha içilebilir, yeni nesilde çocuklarında ilgisini çeken bir içecek haline getirdik. Siz değerli üyelerin dikkatini çekmesi durumunda;https://urun.n11.com/boza-ve-sahlep/dh-uyelerine-ozel-satis-P153749084 linkinden DH üyelerine özel açılmış satıştan ürünümüzü uygun fiyata alarak tadabilirsiniz. İlgilenmeniz durumunda afiyetle içmeniz dileğiyle.

Saygılarımızla

Bim Ekşi BOZA

• İceceksen açken iç. Tadı daha güzel oluyor

• Yerinde taze taze içmelisin."Vefa"

• quote:

Orijinalden alıntı: Morte34

Yerinde taze taze içmelisin."Vefa"

Bi numarası yok hocam vefanın hatta bimdeki bozanın kıvamı daha iyi bence, lezzet olarak da aman aman bir farkları yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.