Şimdi Ara

~~BİM FAN CLUB + BİMCELL ÜYELERİ BURAYA !~~ 883 KİŞİ OLDUK! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
20
Favori
76.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle beni usta evimin tam karşısında BIM var haftada en az 3 kere gidiyom

bu arada first naneli sakız hayranıyım o 50 kuruşluklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Response- -- 3 Ekim 2012; 19:48:35 >
  • @Response355

İki kere söylemene gerek yoktu. Diğerini görürdüm zaten. Boş yere alıntı yapmayın lütfen.
  • Hocam ekle beni de

Bim !!11!bir!!
  • eklenelimmmmmmmm
  • arkadaşlar az önce 49,67tlilik alışveriş yaptım ve ürünleri hep yiyecek türü aldım.

ürünleri dolaba dizerken fişide kontrol ediyordum ve almadığım sabun 4x200gr fişe eklenmiş. aldığım diğer ürünlerin hepsi tamam sorun yok.

fakat simbat çekirdek aldım onu yazmamış 2,95tl olan almadığım sabunu eklemişler.

şimdi gitsem bime desem böyle böyle almadığınızı nerden bilelim derlerse hakkımı nasıl aramalıyım.
  • 0.40 kuruşa saka 1.5lt su
    ama tadı pek güzel değil
  • benide ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar az önce 49,67tlilik alışveriş yaptım ve ürünleri hep yiyecek türü aldım.

ürünleri dolaba dizerken fişide kontrol ediyordum ve almadığım sabun 4x200gr fişe eklenmiş. aldığım diğer ürünlerin hepsi tamam sorun yok.

fakat simbat çekirdek aldım onu yazmamış 2,95tl olan almadığım sabunu eklemişler.

şimdi gitsem bime desem böyle böyle almadığınızı nerden bilelim derlerse hakkımı nasıl aramalıyım.

sorun olmuyor ;

Sürekli gittiğin bir ŞUBE ise DURUMU GÜZELCE İZAH EDERSEN % 99 yardımcı olurlar...
  • Bu ne kin bir şey dedik diye eklemeden gitti.
    dedik landı başka bir şey dileseymişim
    Şaka diyorum ha. Üzüldüm.
  • Bim olmasa ne yapardık beyler
  • Beni yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar az önce 49,67tlilik alışveriş yaptım ve ürünleri hep yiyecek türü aldım.

sorun olmuyor ;

Sürekli gittiğin bir ŞUBE ise DURUMU GÜZELCE İZAH EDERSEN % 99 yardımcı olurlar...

Ben eski BİM çalışanıyım böyle bir şey demelerine imkan yok. Hemen düzeltirler emin olun.

• Eklendiniz.
  • benide yaz
  • benide benide trabzondaki bimler benden sorulur :D
  • Beni de ekle. Bimcell tarifeleri çok iyi 6sn 1 kuruş. Çok konuşacaksan 1 aylık 250 dakka konuşma 10TL. Turkcell 500 dakka için her ay 20TL dedi ama 27TL alıyor benden, sözleşme bitsin hemen Bimcell'e geçiyorum.
  • Dostum hala eklememekteki amacın nedir acaba?
  • <<< BİM'Lee Dost<<< olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geberiyolog

Dostum hala eklememekteki amacın nedir acaba?

Bir beddua ettin banladım, o yüzden ekleyemedim. Şimdi ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.