Şimdi Ara

BİM HELİKOPTERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

bu helikopter sarjli degil mi yani? surekli pil mi takiliyor enerjisi bitince? o zmn hic alma derim, pil dayanmaz bunlara. sarjli olsaydi bende almayi dusunurdum

Helikopteri,kumanda ile şarj ediliyor.Kumanda için 6 adet AA pil takmanız yeterli.

tamamda helikopteri pilden sarj etmis oluyorsun yani, pil bitince nolcak yenisini alicaksin, ayni hesap. Kumandadaki pil sarjli olmasi lazim, kumandayi elektrikten sarj ediceksin, sonra helikopteri sarj edersin ve pil degistirmene gerke kalmaz. Diger turlu surekli piller bitince yenisiyle degistirmek zorundasin

Kumandanın içinde pil gelmiyor diye bilmiyorum.Kendiniz şarjlı pil alıp sürekli olarak şarj edip kullanabilirsiniz.

onlada kim ugrasicak iste :) sarji ne kdr giderki bunlarin

• Şarjlı piliniz varsa kumandaya takabilirsiniz tabiki, bimde 3 TL ye alkalin 8 tane pil alıyorsunuz alkalin piller kolay kolay bitmez.
  • O heli ile rc hobisine başlanmaz o helikopter oyuncak resmen rc hobisine başlıyacaksan 4 kanallılardan başla tavsiye edilen modem zaten 300-400 tl para biriktir seneye yazın al iyi bir model bimin sattığı model her oyuncakçıda var 20 tl ye hobi olarak bu modelden başlanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

O heli ile rc hobisine başlanmaz o helikopter oyuncak resmen rc hobisine başlıyacaksan 4 kanallılardan başla tavsiye edilen modem zaten 300-400 tl para biriktir seneye yazın al iyi bir model bimin sattığı model her oyuncakçıda var 20 tl ye hobi olarak bu modelden başlanmaz.

bi ogrenci icin 300-400 tl cok fazla , sanirim calisiyorsunuz, size bu para cok kucuk gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk 5 TL kaldı nereden bulurum diyor 300 400 nedir ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

O heli ile rc hobisine başlanmaz o helikopter oyuncak resmen rc hobisine başlıyacaksan 4 kanallılardan başla tavsiye edilen modem zaten 300-400 tl para biriktir seneye yazın al iyi bir model bimin sattığı model her oyuncakçıda var 20 tl ye hobi olarak bu modelden başlanmaz.

bi ogrenci icin 300-400 tl cok fazla , sanirim calisiyorsunuz, size bu para cok kucuk gibi geliyor

Bende git yarın al demedimki paranı biriktir seneye al dedim.
  • babanın cebinden 5 lira arakla.ben hep öyle yaapardım kötü bir düşünce olarak gelebilir ama büyüyünce gülerek hatırlayacaksın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.