Şimdi Ara

Bim JVC 124 cm Ultra HD 4K TV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
27
Favori
230.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin kendi tercihidir kimse karışamaz arkadaş, ürün vestel üretimi güzel görünüyor. Ben 800 TL'ye SEG aldım. 3 yıl çok güzel kullandım. 1 hafta önce birden ses var görüntü yok. Ledler gitmiş belki de 100-200 tlye yapılacaktı. Yaptırmadım ki gittiğim elektronikci "aman abi vestele bulaşma" dedi. "Şurada yatan ürünlerin hepsi vestel" dedi. gerçekten gittim baktım vestel ve türevleri. "Toshiba nasıl" diye sordum. "O da vestel üretimi, adamlar bir çok markanın üretimini yapıyor" dedi. Bütçemizi zorlayıp LG,Samsung 'tan SAmsung 50Mu7000 aldım. Çok memnumum. Ödediğim para çok ama bu konuda vestelin katkısı yok değil "vestel vergisi" sayesinde. Önceden dediğim herkesin kendi bütçesi, kendi tercih hakkıdır. İsteyen alır isteyen.

Görünen ürünse fena görünmüyor.
    Avrupa sitesindeki BİM'in sattığı
    LT-49VU72K

Amerika sitesindeki muadili ürün
    LT-49MA875 / Cast TV - JVC 49" 4k Ultra HD HDR TV

Aralarında çok fark var gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: muammer816

quote:

Orijinalden alıntı: gökhan44

quote:

quote:

quote:

panel teknolojisi ve panel hz hızını bulamayan bi tek ben miyim

Panel tipini bilmiyorum ama panel hz nin 50 hz olduğu kesin.Bu fiyata 100 hz olmasını beklemeyin.Kaldı ki vestelin kendi televizyonlarında bile 100 hz panele sahip televizyonu yok bildiğim kadarıyla

ben de aynısını düşündüm.bu fiyata panel çok yüksek ihitimal 50 hz dir ve ips panel değildir.teşekkür ederim yorumunuz için.

Panel tipi lg ips miş.Vestel müşteri hizmetleri söyledi.

bu doğruysa süper haber ve paylaşım,çok teşekkür ederim 50 hz bile olsa bu fiyata bu boyutta bir ürün bana çok çok uygun gibi geldi.

dallas duymasın valla çok kızar

Va panel diyor

Samsung diyor

Başka bir şey demiyor

dallas kalırsa kendi aldığı tv hariç hepsi çöp,leş,çamur 😅 onun lafına inandık mu7400 samsung aldım bin pişmanım aldığıma

Hocam ben IPS + Direct-Led, 120 hZ panel aldım Philips 55PUS6501 3,200 TL. OLED yaygın olana kadar götürür. Hiç sıkıntısı yok Allah'a şükür. LG, Samsung, Sony arasında ucuz ve düzgün model o vardı. VA + Direct-Led, 120 hZ bulamadım ucuza.

• quote:

Orijinalden alıntı: oxgan

Herkesin kendi tercihidir kimse karışamaz arkadaş, ürün vestel üretimi güzel görünüyor. Ben 800 TL'ye SEG aldım. 3 yıl çok güzel kullandım. 1 hafta önce birden ses var görüntü yok. Ledler gitmiş belki de 100-200 tlye yapılacaktı. Yaptırmadım ki gittiğim elektronikci "aman abi vestele bulaşma" dedi. "Şurada yatan ürünlerin hepsi vestel" dedi. gerçekten gittim baktım vestel ve türevleri. "Toshiba nasıl" diye sordum. "O da vestel üretimi, adamlar bir çok markanın üretimini yapıyor" dedi. Bütçemizi zorlayıp LG,Samsung 'tan SAmsung 50Mu7000 aldım. Çok memnumum. Ödediğim para çok ama bu konuda vestelin katkısı yok değil "vestel vergisi" sayesinde. Önceden dediğim herkesin kendi bütçesi, kendi tercih hakkıdır. İsteyen alır isteyen.

Görünen ürünse fena görünmüyor.
    Avrupa sitesindeki BİM'in sattığı
    LT-49VU72K

Amerika sitesindeki muadili ürün
    LT-49MA875 / Cast TV - JVC 49" 4k Ultra HD HDR TV

Aralarında çok fark var gibi..

Hocam söylediklerinize katılmıyorum samsungun 32 inç tv si vardı 2 sene içinde aynı dediğiniz sorundan 2 kere garantiden tamir gördü. 2 seneyi 2 ay geçince 3. kez aynı sorunu verdi. Ses var görüntü yok. Tabi samsung garanti dahilinde işlem yapamayacağını söyledi. Ama ben şahitim ki vestel 2 senesi dolan ürün için müşteri memenuniyeti açısından garantide sayıp ürün değiştirdi başka bir arkadaşa. Bu yüzden benim yeni tercihim büyük ihtimal vestel vb.. olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _rumuz -- 31 Ocak 2018; 12:52:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

panel teknolojisi ve panel hz hızını bulamayan bi tek ben miyim

Panel tipini bilmiyorum ama panel hz nin 50 hz olduğu kesin.Bu fiyata 100 hz olmasını beklemeyin.Kaldı ki vestelin kendi televizyonlarında bile 100 hz panele sahip televizyonu yok bildiğim kadarıyla

ben de aynısını düşündüm.bu fiyata panel çok yüksek ihitimal 50 hz dir ve ips panel değildir.teşekkür ederim yorumunuz için.

Panel tipi lg ips miş.Vestel müşteri hizmetleri söyledi.

bu doğruysa süper haber ve paylaşım,çok teşekkür ederim 50 hz bile olsa bu fiyata bu boyutta bir ürün bana çok çok uygun gibi geldi.

dallas duymasın valla çok kızar

Va panel diyor

Samsung diyor

Başka bir şey demiyor

hocam bizde sony 4k ips 100 hz panelli 49 inç tv var çok şükür gayet iyi, ps4 vs sorunsuz çalışıyor.

vestel marka 32 inç full hd led tv miz de var 10 seneyi geçti kullanımı :) fiyata göre mal var,kimin neye gücü yetiyorsa onu alıp kullanabiliyor.bence bu önemli zaten.

çok parası olan bence direkt oled alsın,oled teknolojisinden devam etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Arkadaşlar, bilen bilir 2015 senesinin sonunda a101 hi level sattıydı. Bu vestel 48UA9300 serisinin aynısı, HDR kanalları dahi açan, aktif 3d gözlüklü, 4k uydu alıcılı, 2 tane usb 3.0 girişi olan efsane dolu bir model, 48 inç ve 1800 e almıştık. 2.5 sene olacak halen severek izliyoruz. Nazar değmesin.

Doların da artmasının etkisi ile 2099 liraya 42 inç full hd televizyon satıyorlar, bu paraya bu cihaz düşünmeden alınır. Ha geçen aylarda 2300 liraya satılan 65 inçlik 4k awox kadar olamaz ama olsun.

Bahsettiğin HI-LEVEL tv yi mağazaya özel indirimle 1.500 tl ye almıştım. Tıkır tıkır çalışıyor, tv de yok yok diyebilirim. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

• Yaklaşık 20 yıllık 55 ekran Sony tüplü Trinitron yerine Vestel 49fa7000 aldım.

Ben müzik dinlerken yan tarafta başka bir işle uğraşmayı seven biriyim.

İlk farkettiğim şey ses kalitesi berbatın bile altında. Bildiğin tiz dinliyorsun.

30+ sene önce üretilmiş tüplü tv bile ses konusunda sana nal toplatır.

Vestel'in acilen tüm cihazları toplatıp adam akıllı bir hoparlör taktırması gerekiyor.
  • beyler cuma günü alacam inş pişman olmam
  • Bende 2 adet alicam fiyat çok mantıklı

• Fiyat gerçekten cazip. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. İzlenimlerini bekliyoruz.

Önümüzdeki haftalarda aynı tv nin 55 inçi de gelecek deniyor.

• oxgan kullanıcısına yanıt
    vestel üretim ise yaklaşmayın sunny hi-level seg bunlar kalitesizdir. alacaksanız samsung tavsiye ederim maşşallah 5 senedir kullanıyorum. bir daha alırsam samsung veya sony alırım. panelde samsung bir numaraymış
  • zero01 kullanıcısına yanıt
    sony trinitron muhteşem tv bizde de vardı. görüntü ses muhteşem.sony mersedes vestel murat 131 :-)
  • VESTEL 3D SMART 42PF9060 42 DVB-S LED LCD televizyonum arıza yaptı servis yapım ücreti 500 tl istiyor acaba
    yaptırmasam bunu alsam dahamı mantıklı olur kararsız kaldım sizce ??
  • Arkadaslar 2000 liraya kadar ayni ozelliklerde ayni ebatta olan baska tv alternatifi var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 1 Şubat 2018; 11:42:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel üretimi ise cidden düşünüyor insan.
    Bende 2009 da aldığım Samsung 40B651 var hala taş gibi.Sıkıntısı yok.
    Mediamarkt ta gördüm. 7000 serisi Philips var 49 inç. 3200 TL. Bir ara almayı düşündüm ama eldeki bozulana kadar devam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: keeet1

VESTEL 3D SMART 42PF9060 42 DVB-S LED LCD televizyonum arıza yaptı servis yapım ücreti 500 tl istiyor acaba
    yaptırmasam bunu alsam dahamı mantıklı olur kararsız kaldım sizce ??

satılacak üründe sanırım 3d yok.3d ihtiyacınız yok ise bence satılan ürüne bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

Yaklaşık 20 yıllık 55 ekran Sony tüplü Trinitron yerine Vestel 49fa7000 aldım.

İlk farkettiğim şey ses kalitesi berbatın bile altında. Bildiğin tiz dinliyorsun.

Vestel'in acilen tüm cihazları toplatıp adam akıllı bir hoparlör taktırması gerekiyor.

bizdede sony nin en az 20 yıllık müzik seti var. full kalite mubarek. ama sadece kasetçalar ve radyosu var. mp3 veya cd çalsa mükemmel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

quote:

Orijinalden alıntı: zero01

Yaklaşık 20 yıllık 55 ekran Sony tüplü Trinitron yerine Vestel 49fa7000 aldım.

bizdede sony nin en az 20 yıllık müzik seti var. full kalite mubarek. ama sadece kasetçalar ve radyosu var. mp3 veya cd çalsa mükemmel olurdu.

Bu yazılanları okuyunca bu teknoloji çağında nekadar ilerlersek o kadar kaliteden ödün veriliyor gibi anlam çıkarıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ses sanki biraz az gibi
    Ses Çıkışı Gücü 1X12W
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.