Bildirim
BİM ŞAMPİYON KOKOREÇ 7.90 TL 250 GRAM (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
anladık tamam
bardaktaki ne, portakalı vodka mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
anladık tamam
bardaktaki ne, portakalı vodka mı?
%97 Etil alcohol + Le Mandy
Konyada 3 şube gezdim yok.
-
nick-mesaj uyumu -
Ankara'da bulan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: göktuğbey
Istanbul usulu mu izmir usulu mudaha iyi
Tabi ki İzmir. Asım ustayı ara bul -
Asim usta dan yedim hocam fakat kartal hasir kokorec daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: göktuğbey
Asim usta dan yedim hocam fakat kartal hasir kokorec daha iyi
Onu da deneriz. Kokoreç bu nerede iyiyse biz oraya :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson Briggs
quote:
Orijinalden alıntı: hercul3367
kokoreç zaten yağ demektir,etini almayı başaran arkadaşı tebrik ederim.
uzun yıllar mersin ve adan kokorecini yedikten sonra,bol bol övülen şampiyon kokoreçi yedim istiklal caddesin de adam yapma demeye kalmadan bastı domatesi hüsran,ne yediğimi anlamadım.ankara çiftlik dediler gece iki de vardım kuyruk var resmen,bekledik o kadar,yine hüsran.karar verdim artık,mersin ve adana dışında kokoreç yemiyeceğim.
bu arada zevkler tartışılmaz ama,kokoreçe domates atılmaz.kimyon ve acı konur,limon sıkılır.limon kokoreçin yağ etkisini azaltır.
bu arada evinizin yakınında kasap varsa kendi kokoreçinizi kendiniz yapabilirsiniz bedavaya.isteyen olursa anlatırım.
Özdemir çok iyidir hocam bir daha ordan yemeye çalışın efsanedir :) Ankara çiftlikte
gece 2-3 de soğukta bekleyip yediğim bir tam koko ve yarım et dönerler
-
quote:
Orijinalden alıntı: bende345
quote:
Orijinalden alıntı: drummer_bjk
Akhisarda(manisanın ilçesi) şiş kokoreç 6 lira tepsi de 4 lira. istanbulda domatesli biberli şeye ne yediğimi anlamadan 10 lira verdikten sonra bir daha hiç yemedim. İzmir Bornovada kokoreççi asım ustada yediğim uykuluk kokoreç karışımı atom şimdiye kadarki en iyisiydi. Akhisarda da yarım porsiyon kokoreç yarım porsiyon kelle üstüne de 2 dalak attırıp dörtmevsim gazoz eşliğinde yer 15 lira ödeyip ekmeksiz karnımı doyurmuş şekilde çıkarım. yolu düşenler akhisarda şenkardeşler ya da park kokoreçe izmirde de asım ustaya uğrasınlar.
Daha dün , alt kat komşum anlatmıştı , aynısını...
Kendisi Akhisarlıdır...
komşuna selamlar :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X