Şimdi Ara

Bim,şok,a101 iş başvurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bayramın ilk günü hepsine birden internet sitelerinden başvurdum.Şimdilik bir ses yok tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bimle şoka askerliğin bitmişse ve az bi iş tecrüben varsa alırlar a101e alınma ihtimalin yüksek

• Üniversite devam yani askerlik duruyor.İş tecrübem de açıkcası yok.A101 için tecrübe gerekli mi acaba?

• Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubeden başvurursan alınma ihtimalin yüksek
  • 1 hafta önce ayni marketlere başvurdum. Eğitim durumu seninle aynı. Ne kabul edildiğim nede reddedildiğim hakkında bir e posta gelmedi. Bunlar yalan oldu diye başka işlere başvurdum.

Sen de fazla ümitlenme derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalbimi kaybettim orda mı

1 hafta önce ayni marketlere başvurdum. Eğitim durumu seninle aynı. Ne kabul edildiğim nede reddedildiğim hakkında bir e posta gelmedi. Bunlar yalan oldu diye başka işlere başvurdum.

Sen de fazla ümitlenme derim.

Ben bayram olmasına verdim e posta gelmemesini de bilemiyorum tabii.Başka işler bulamadım aklıma gelmedi benim de.Çalışıp seneye para biriktirmeyi istiyorum.Umarım olumlu bir sonuç alırız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxideCV

Üniversite devam yani askerlik duruyor.İş tecrübem de açıkcası yok.A101 için tecrübe gerekli mi acaba?

a101 için gerekli değil 1.500 lira maaş alırsın müdür yardımcısı olursan 1600 1700 arası alırsın

• Böyle yerlerde boş boş dolanıp gençliğini heba edeceğine sanayiye gidip bi meslek öğren

• şimdilik ses olmamasının nedeni bayram tatili olmasıdır eğer bu hafta içerisinde aramazlarsa tırt
  • Ben bunlara 2-3 ay önce başvurdum hiçbiri aramadı.Eğer başvurduğun bölgede açık yoksa aramazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 28 Haziran 2017; 1:32:52 >
  • 1 ay oldu. Hrpsine başvurdum. Yazlık yer referansım var 2 dil biliyorum. Geri dönüş bile olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros'a başvuru yap hocam içlerinde en iyisi ora.

• Sen baştan kaybetmişsin neredesin bilmiyorum ama küçük şehirlerde internetten gelen başvurulara bakmıyolar bile.

• BU TÜR marketlerede eleman dayanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

bimle şoka askerliğin bitmişse ve az bi iş tecrüben varsa alırlar a101e alınma ihtimalin yüksek

bim ve şoka o dedigin olmadanda rahatlıkla girebiliyorsun önemli olan eleman aranıyora bakmak internetten olmuyor yüz yüze gidince daha çabuk oluyor

• Çankayadayım yüz yüze diyorsunuz peki ama eleman aradıklarını öğrenebileceğim bir yer var mı?

• Şimdi A101 e gidicem yüz yüze konuşmak için haber veririm 😅

• bimde eskiden mağaza sorumlusu yardımıcısıydım sorunlarınızı yanıtlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_erk92

bimde eskiden mağaza sorumlusu yardımıcısıydım sorunlarınızı yanıtlayabilirim

Nasıl bu konuma geldin direk müdür yardımcısı olarak mı başlattılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.