Şimdi Ara

Bim/ Stormax 10.1' Tablet - 249 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
36.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

2 günlük tablet dustu ve ekranı kırıldı. once bıraz ufaktı ama kulandıkça yayılıyor. ne yapabılıriz nerde tamir ettirebiliriz bunu
  • Tableti dun aldm gercekten cok ama cok guzel wifi 20metreden bile cekti yani. Gayet hizli ve guzel . Arayuzler akici ve hizli . Klavyede sessiz harfler yok ama . Simdiden cok alistim super . İnterneti hizli ve uygulamalar cok hizli hic kasma yok . Sarz iyi gidiyormu bilmiyorum ama isigi en az seviye yaptim gayet iyi gidiyor gibi. Cozunurlugu gayet iyi nexus 7ye yakin . Tek kotu yani arkada kamerasi yok ama onemli degil . Uygulama ve internete baya iyi hizli . Ozellikle google chrome super hzli . Android 4.1 var en iyi artisi bu . Hoparlor ses iyi ama net ses yok yani ses kalitesi orta . 4 farkli uygulanayi sorunsuz acabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle oneriyorum . İnternet icin aliyorsaniz hic kacirmayi n . Oyunlar cok ama cok hizli beni sasirtti

• Ben aldım. android'den iyi kötü anlarım. Kesinlikle f/p canavarı. Kullanmayanlar boşuna çamur atmasın. İnternet, ekitap, müzik, video ve oyun (daha ne kaldı) için ideal. 5 saat ful kurcaladım, tlfnumdaki 60 tane uygulamayı kurdum, yarım saat film izledim, 3-5 şarkı dinledim, tavla oynadım, yarım saat de internete girdim ve şarjım şu an %25. Beni en çok bu şaşırttı. (Juice defender ultimate kullandığımı söylemek isterim.) Rami 1024 mb. (Aktif ram miktarı bu.) Sesini marketten "equalizer" programıyla 2 kat artırabilirsiniz. (Bu pronun çalışabilmesi için "ayarlar - uygulamalar - müzik fx" den müzik fx'i devre dışı bırakmalısınız.)

Yorumlara çok şaşırdım açıkçası. Sanki ben başka bir cihaz kullanıyorum.

Kesinlikle tavsiye ederim.
  • bende piranha businnes tab 2 7.0 inç var gayet memnunum hiç bir kusuru yok.1 gb ram 1.4 ghz işlemci 8 gb dahili hafıza hdmı çıkış vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allien72

Ben aldım. android'den iyi kötü anlarım. Kesinlikle f/p canavarı. Kullanmayanlar boşuna çamur atmasın. İnternet, ekitap, müzik, video ve oyun (daha ne kaldı) için ideal. 5 saat ful kurcaladım, tlfnumdaki 60 tane uygulamayı kurdum, yarım saat film izledim, 3-5 şarkı dinledim, tavla oynadım, yarım saat de internete girdim ve şarjım şu an %25. Beni en çok bu şaşırttı. (Juice defender ultimate kullandığımı söylemek isterim.) Rami 1024 mb. (Aktif ram miktarı bu.) Sesini marketten "equalizer" programıyla 2 kat artırabilirsiniz. (Bu pronun çalışabilmesi için "ayarlar - uygulamalar - müzik fx" den müzik fx'i devre dışı bırakmalısınız.)

Aynen bencede super . Hele internet baya iyi . Keske cift cekirdekli bir islemcisi olsa super olurdu ama gene iyi yani tableti oneriyorum . Ekranin buyuk olmasi internet keyfini artiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: allien72

Ben aldım. android'den iyi kötü anlarım. Kesinlikle f/p canavarı. Kullanmayanlar boşuna çamur atmasın. İnternet, ekitap, müzik, video ve oyun (daha ne kaldı) için ideal. 5 saat ful kurcaladım, tlfnumdaki 60 tane uygulamayı kurdum, yarım saat film izledim, 3-5 şarkı dinledim, tavla oynadım, yarım saat de internete girdim ve şarjım şu an %25. Beni en çok bu şaşırttı. (Juice defender ultimate kullandığımı söylemek isterim.) Rami 1024 mb. (Aktif ram miktarı bu.) Sesini marketten "equalizer" programıyla 2 kat artırabilirsiniz. (Bu pronun çalışabilmesi için "ayarlar - uygulamalar - müzik fx" den müzik fx'i devre dışı bırakmalısınız.)

Cihazi alir almaz hemen kullandimz sarzi bitirdim sonra bataryasini sarz ettim %99 bir sorun olurmu yoksa ilk acildindami sarz edilmeli tamamen?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Ucuz etin yahnisi yavan olur misali alınmaz.

aynen... bim den makarna almiyom, tablet mi alacagim...
  • Arkadaslar stormax 10.1 e qore kilif warmi carsida 10.1 kiliflari denedik olmadi lutfen bulabilen warsa link atabilirmi

• Bugün aldım tableti yarın iade etmeye karar verdim.

dolphin kurdum donanimhaberde bu konuyu okuyayım dedim. ara ara browser kapandı. kendi browser ı ile de denedim. yine aynı,arada bi browser kapandı.
    markette program ararken de market kapandı.
    bir sefer de tablet restart attı.

Wireless iyi çekiyor. kamera baya kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abars

Bugün aldım tableti yarın iade etmeye karar verdim.

dolphin kurdum donanimhaberde bu konuyu okuyayım dedim. ara ara browser kapandı. kendi browser ı ile de denedim. yine aynı,arada bi browser kapandı.

kardes buyuk bi ihtimal senin tablete garantiye gondermen lazim bnde de war ayni tabletten Allaha sukur ole bi sorn /yok....

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker47

quote:

Orijinalden alıntı: abars

Bugün aldım tableti yarın iade etmeye karar verdim.

kardes buyuk bi ihtimal senin tablete garantiye gondermen lazim bnde de war ayni tabletten Allaha sukur ole bi sorn /yok....

Riske girmek istemiyorum iade edicem. Bu konuda tabletten anlayanlar işlemcisinin problemli olduğunu yazmışlar zaten.

şimdi aklıma gelen bir diğer problemi de şarz adaptör ucunun çok ince olması. kısa zamanda yamulur gibi geldi bana. adaptör yuvası yamulunca da temaz problemleri faln ortaya çıkar.

• bizim burdaki bimde hala satılmamış...
  • Yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burdaki yeni açılan bim de 170 tl ye satıyorlar 3-5 yaş arası çocuklar için subway surfers vs çalıştırmak için alınır mı daha bir sürü var amcam markette bekliyor eline almiş bi tane benden haber bekliyor :D

edit: 6 tane aldım 1 tanesi şifreli çıktı yeni rom atmak lazım rom adresi bilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll King -- 22 Mart 2013; 14:33:21 >
  • biraz daha ekleyip ıps ekran alırım arada 10000 milyon renk oynar:D http://www.netsiparis.com/detay/38561357020/ARTES-I9703-IPS-1G--16G--AND-40---97
  • Selam, eğer almadıysan bunu alma derim. Ben Piranha 9'' Business II tablet aldım hemde 10 taksitte.Piranha da iki kamera var. Ayrıca normal USB girişi var.3G desteği var ben AVEA USM MODEM ile internete bağlanıyorum.Piranha da HDMI port'u var . dokunmatiği harika eğer ilk kullanımda pilini DOĞRU şarj edersen en az 11...12 saat kullanabiliyorsun.
    www.mcj.com da izleyebilirsin
    E.Ö.
  • güzel ürün
  • stormax smt-t1002 tablet ekranı çatladı içten ama nasıl ve nerden bulabilirim acaba yardım edebilirmisiniz.
  • Hi-Level, Stormax, Volar ve Go-Smart markalı Tablet PC’ lerin 01.08.2013 tarihinden itibaren yetkili servisi Trium Elektroniktir.

İletişim;

Trium Elektronik Teknik Servis Merkezi

Kaptanlar Mahallesi, Çiftlik Caddesi No:1
    (Kavacık Muhtarlığı Karşısı)
    Kavacık/ İstanbul
    Tel: 216 693 30 70 / 10 Hat
    Yurt içi kargo anlaşmalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.