Şimdi Ara

Bim Sucuktan Zehirlendim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
9.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private

asıl dağhan sucuk senden zehirlenmiş kendisini senin midenden çıkarmak için uğraşıyor nasıl miden varsa güzelim sucuğu zehirlemişsin pis herif

• Hala Bim'e laf edenler var , yakarım lan bu konuyu akıllı olun
  • bimden le prezervatif aldım ilişki esnasında hamile kaldı karım şu anda 3. çocuk yolda
  • Ben her hafta yiyorum o sucuktan. %40 tavuk zaten. İyice kızartırsan sorun olmaz. (Bağırsaklarda kurt yapmaması açısından.)
  • Ucuz etin yahnisi zehirler,

Bir ara pazarlarda satıyorlardı 1-2 liraya sucuk salamı, bunlarda ne eti olduğunuda Allah bilir tabi.
    Eğer zehirlenme konusunda ciddiysen önce o yediğin sucuğun firması ile iletişim kur,bimede mail at. Sonrada sağlık bakanlığına mail at ancak sucuğu atma belki tahlile yollayabilirler.

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

yaşlı eşekten yapmışlardır o suçugu

Merdiven Altında üretilenlerden yine iyi
  • Kalite Güvencesi

1. Uyguladığımız koşulsuz iade garantisi politikasıyla müşterilerimizin menfaatini en üst düzeyde tutmaktayız. Aldığınız bir ürünü hiçbir neden belirtmeden ve zaman kısıtlaması olmadan fişiniz ve kredi kartı slipiniz ile birlikte iade edebilirsiniz.

2. “Kalitemiz güvencemiz altındadır” logomuz kuruluşumuzdan bu yana düsturumuz olmuştur.

3. BİM olarak mağazalarımızda satılan ürünlerin fiyatlarına olduğu kadar kalitelerine de özel önem vermekteyiz. Satın alma bölümümüz her bir ürünün kalitesini ve uygunluğunu test ederek satışa sunulmasını sağlamaktadır. Satış aşamasında da ürünlerin kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir.

4. BİM olarak sattığımız ürünlerin, güvenlik açısından en az ilgili mevzuatlardaki resmi standartlara uygunluğunu garanti eder ve bunun için tüm sorumluluğu üstleniriz. Bu sorumluluğun gereği olarak tedarikçilerimizden müşterilerimize kadar iyi bir iletişim zinciri kurarak ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni esas almaktayız.

5. Ürün portföyümüzün kalite kontrolünü denetlemek için, resmi ve özel laboratuvarlar ile koordinasyon halinde çalışmaktayız. Bu laboratuvarlar, BİM’de satılan ürünler üzerinde kimyasal ve biyolojik testler yapmakta ve üretim yerlerini detaylı kalite kontrolünden geçirmektedir.

6. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam ve sürekli olarak karşılayabilecek güvenilir ürünleri en ekonomik biçimde ve zamanında sağlamayı görev edinen BİM, gıda güvenliği konusunda da sürekli iyileştirme yapmayı şirket politikası olarak benimsenmiştir.

http://www.bim.com.tr/hakkimizda/kalite-guvencesi.html
    http://www.iso22000.gen.tr/default.asp

Dağılın şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodstain -- 7 Nisan 2011; 15:57:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

Orijinalden alıntı: chucky45

quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

Orijinalden alıntı: chucky45
    beyler kustum biraz olsun rahatladım su içiyom bol bol şimdi dağhan sucuktu 2.90 fiyatı birde acılı garip kokuyodu tostta ilk işim yandaki köpeğe vermek olcak gece çok bağırıyo

Köpeğe yazık yapma hocam :S not: Ciddiyim

verdim bile bağıran köpek sustu şu an rahatım

Köpeği takip et. 1-2 güne gider.

http://forum.donanimhaber.com/m_57984338/tm.htm
    Beyler mevzular devam ediyor

• Bim'den et ve et ürünleri ALMAYIN.
  • Araştırmalara göre 100 de 100 dana eti gibi ibareler ile satılan sucuklar dahil hepsinin içinde tavuk eti vardır, tavuk etide yetiştirilme tarzından dolayı insanı çok hasta yapabiliyor, bağırsaklarınıza zarar verebilir bu tür ürünler, sosismiş sucukmuş uzak durun. İçinde et bile olduğu şüpheli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Seni Dia sempatizanı soysuz köpek. Yalan söylüyorsun, yalaaaaan!

Bim fanboyluğuna gerek yok...
  • AFFERİM Hortlattıgın konuya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Üzerinde % bilmem kaç piliç yazıyor zaten.Dana değil &10 luk kısmı anca Danadır.O yüzden problem yok fiyatı ucuz diye atlamasaydın.Bu Beşler falan %100 dana olduğu için pahalıdır.

O beşler de 100% dana değildir be hocam...

%100 dana sucuğun kilogram fiyatı kıymadan pahalı oluyor... Mantıken de öyle olmaslı lazım zaten... Polonezin var öyle sucukları mesela...

Marka diye bildiğmiz bi çok sucuk da zaten 100% dana değil... Coşkun, özlem, maret, pnar vs gibi...

%100 modelleri olsa bile çok pahalıdır herhalde ve her markette bulunmaz...

Aynı olay hazır köftelerde de geçerli... 400-500 gram hazır köfteler piyasada 4-5 TL ulen yarım kilo kıyma kaç para?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.