Şimdi Ara

Bim Tefal Duduklu Tencere Uygun Fiyat ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
6
Favori
71.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerros

Market içinde koşmak nedir? Komik.
    black friday için koşsaydı, cool olurdu di mi , apple kuyruğu olsaydı mesela...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Kız hata yapmış vermekle.ilk gelen değil ilk kapan alır.
    Yok, güçlü olan alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem bu kadar talep varken neden magazalara 1 er urun geliyor. Her urunde ayni sorunu yasatiyorlar insanlari koyun gibi bekletiyotlar sabahin korunde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçinden buhar sepeti çıktı mı

• Tabii alamadık maalesef. Güzel fırsattı alanlara hayırlı olsun.

• Ayırma yok diyenler kendini kandırmasın. Evde 3 kişi 3 ayrı bimde bekledik. 2 bimde hiç satışa sunulmadı bile. Ayırmışlar kendilerine. Yok gelmedi bize abi dediler bide yalancılar. 3.bimde vardı da alabildik şükür. Ama pek kaliteli gelmedi bana.

• Bunu en ucuz nasıl kargolayabiliriz arkadaşlar kendim için aldırdım başka yerden ama maliyeti yükseltmeden nasıl göndeririz bir çözüm lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

Yirmili yaşlarda bi Kız kaptı düdüklüyü sabah ilk gelen 80 yaşlarda dede diye elinden zorla aldılar dedeye verdiler
    Ne la bu otobüs mü, dolmuş mu. Dede mede dersin ama bütün uyanıklıklar bunlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00626

Bunu en ucuz nasıl kargolayabiliriz arkadaşlar kendim için aldırdım başka yerden ama maliyeti yükseltmeden nasıl göndeririz bir çözüm lütfen
    Gittigidiyor dan 10 liralık ilan açın. %5 fln komisyon alıyor o yüzden düşük yazın fiyatı. İlanda kargo bedava seçin. Karşı taraf satın alsın adresi fln girsin. 6 liraya fln kampanyalı gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 9 Ağustos 2019; 11:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00626

Bunu en ucuz nasıl kargolayabiliriz arkadaşlar kendim için aldırdım başka yerden ama maliyeti yükseltmeden nasıl göndeririz bir çözüm lütfen
    karşı ödemeli en uygun olur :)))
  • Alan arkadaşlar içinden buhar sepeti diye bişey çıktı mı? Bende çıkmadı ama kullanım klavuzunda bahsetmis

• Bu tencerenin lastikli olduğunu ve lastiğin de 60-70 lira olduğunu biliyorsunuzdur umarım...

"Bak; bu da alamamış,tencereye b.k atıyor" falan diye düşünmeyin...Ben lastik parasına şunlardan alıyorum...
    urun.n11.com
    Düdüklü Tencere 6 Litre Hacim - n11.com
    https://urun.n11.com/duduklu-tencere/duduklu-tencere-6-litre-hacim-P226833671

• quote:

Orijinalden alıntı: halbay

Alan arkadaşlar içinden buhar sepeti diye bişey çıktı mı? Bende çıkmadı ama kullanım klavuzunda bahsetmis
    Tefal servislerinden alıp kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu tencerenin lastikli olduğunu ve lastiğin de 60-70 lira olduğunu biliyorsunuzdur umarım...

"Bak; bu da alamamış,tencereye b.k atıyor" falan diye düşünmeyin...Ben lastik parasına şunlardan alıyorum...
    https://urun.n11.com/duduklu-tencere/duduklu-tencere-6-litre-hacim-P226833671
    O lastikler tek kullanımlık değil. Senin aldığın o tencere kadar ömrü var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavasını isteyen varsa hb da indirime girmiş, onlardan da bi set aldık bakalım. 199 lira şuan. İlk açıldığında hatalı fiyat 189 yazmışlardı öyle alabildim :)
    www.hepsiburada.com
    Tefal Hard Titanium 21 cm + 28 cm İkili Tava Set - Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tefal-hard-titanium-21-cm-28-cm-ikili-tava-set-2100097995-p-MT2100090477?magaza=Beros

• quote:

Orijinalden alıntı: halbay

Alan arkadaşlar içinden buhar sepeti diye bişey çıktı mı? Bende çıkmadı ama kullanım klavuzunda bahsetmis
    Çıkmadı, opsiyon olarak alınıyor o sepet. Daha önce tefal clipso modelini aldık, onda da klavuzda yazıyor ama içinden çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan438

İçinden buhar sepeti çıktı mı
    Bişey çıkmadı, olması mı gerekiyor

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Adam herkesten önce gelmiş sıra beklemiş daha ne yapsın hak dedemizin koşuya lüzum yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce blender almaya gittim o yoktu kısmette düdüklü varmış, kimse almamış bu saatte kadar. Aldık 3 taksit

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.intörn

Tefal servislerinden alıp kullanabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar. Klavuzda yazınca ben de var zannettim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.