Şimdi Ara

bimcell e gectim ayni fiyata 3 kat internet. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vodafone altyapısını kullanan operator var mı bildiğiniz?, Rüzgarcell'den başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 16 Ağustos 2020; 23:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Turkcell de eskiden muhabbet hat vardı oda tarih oldu sanırım yerine Lifecell getirildi. Türk Telekom da da Bimcell, Pttcell, Teknosacell, Vestelcell, Gsmobile, Fenercell bunlara bakabilirsiniz hocam, eskiden Pocell vardı ama sanırım tarih oldu oda. Son olarak Türk Telekom'a bağlı sanal operatörler den sadece Gsmobile ve Fenercell de sil süpür bulunmaktadır, diğerlerine gelmemiştir ve sanırım hiç bir zaman da gelmeyecek maalesef...

• Turktelekom kırsal kesimi silmiş malesef, sadede şehir merkezlerine odaklanmışlar. Baz istasyonu çakışmasından mütevellit aşırı bağlantı kopmalsrı yaşıyor yıllardır, 2008'de, 2010'da, 2013, 2017, 2020 gibi muhtelif zamanlarda ayrıntılı test etme imkanım oldu ama her defasında yarı yolda kaldım, şuan şehir merkezinde 40 mbps problemsiz bağlantı olmasına rağmen , kuş uçusu 6 km uzaklıkta kırsal bölgede oturuyorum aşırı derecede bağlantı kopmaları yaşıyorum. Hem de gün içinde öyle bir kopuyor ki 10 dk ne konuşma ne sms ne internet kullanılıyor.

Turkcell kullanıyorum 2 aydır, ancak 3 defa kopmuştur.

Bakalım araştırıyorum, bilgiler için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 17 Ağustos 2020; 16:32:54 >
  • 6 yıldır bimcell kullanıyorun memnunum tavsiye ederim.

• 1 AY KULLANİM SONUCU TARAFSİZ RAPOR.

önceden 5 GB kisitli olarak kullanımda 20 gün gidiyordu.

Simdi sürekli kullanımda 1 ay sonunda 2 .5 GB kaldı bitiremedim.10 GB dolduğunda da uyari geldi ama dogrudan hediyeye geçti 12 .5 gb. Kullandim bakiyemden de düşülmedi..bilginize.

Güzel olay.

• Vodafone altyapısını kullanarak şebeke üzeri internet vrren firma Rüzgarcell var, 15 gb 30 tl, 30 gb 45 tl, 60 gb 85 tl(bunu aldım) 100 gb 125 sınırsız 169 tl

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.