< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
şikayet oluşturdum cevap olarak avatar servisi küçük harf desteklemiyor dediler. ne yazarsanız yazın BÜYÜK harflerle şebeke ismi oluyor. çirkin buluyorum bunu. |
Herkes şikayetçi olursa mutlaka bir düzenleme gelir hocam, böyle kalmaz. Ama bence bu hizmetin gelmesi de gayet güzel birşey < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TT MOBIL yaptım ben. Daha havalı 😎 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 23 Nisan 2021; 5:12:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 26 Nisan 2021; 1:15:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
keşke avea ismini kabul etse. turk telekom yaptım ben. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 28 Nisan 2021; 21:43:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selfy kullanıcılarına var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
26 yaş altındaysanız Selfy üyesi de olup değişim yapabilirsiniz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Etrafınız da 26 yaş evlat, yiğen, kuzen vs var ise onun T.C. ile Selfy üyesi olabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |