Şimdi Ara

silinsin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
8
Favori
18.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde şunu anlamadım 7 TL geçiş yapmadan önce telsiz kullanım borcu ücreti vardı paket yükledim hiç fazla ücret almadı 23 TL ye 4 GB 750 dk heryone750 sms verdi sil süpür yaptım ertesi gün 2 GB verdi günlük şu ana kadar çekim sorunu yok internet te sorun yok Turk Telekom 45 TL yükleme yapıyordum bimcell 23 TL ye bitirdim işi Birde şu var diğer Bimcell tarifeyi kullanan kişiler ile konuşmak için 43200 dk yükleme yaptı TL yüklemesi olduğu sürece bimcell liler ile konuşma ücretsiz tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şu var TL yuklemenize gerek yok konuşma paketleri 23 25 TL her neyse kredi kartiniz ile online işlem den direk paket seçip kart ile yükleme yapabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: alimaruf1111

vodafonedan bime kaç günde geçti

cumartesi başvurdum aynı gun geçiş için sms geldi bügünde sms geldi 3 mayıs 23.40 geçişsiniz tamamlanacak diye

• quote:

Orijinalden alıntı: oceannn12

Çarşamba akşam başvurdum Cumartesi sabah geçmişti.

bimcell taşıma sözleşmesinde ne bimcell tarifen ne yazıyordu bende bimcell 1 kuruş diye okudum oyle yazmış bim elamanı

• @deepzelan @barut78 TürkTelekom faturalıdan BIMcell geçişi yapıldı. Faturalar her ay genellikle aşağı yukarı benzer tutarlarda gelmesine rağmen son fatura yüksek geldi. Taahhüt bitim süresi 22 Nisan'dı. Tam 22 Nisan günü geçiş tamamlandı. Bu fazla tutar sonraki ayın taahhütsüz ücreti midir yoksa TKÜ'nün yine TürkTelekom tarafından peşin alınması durumu mudur? İşin kötüsü fatura ekstresini de alamıyoruz, online işlemlerde artık BIMcell olunduğu için faturalı kısmın özetini göremiyoruz, telefonla da MH arandığında işleminiz şuan yapılamamaktadır denilip kapatılıyor telesekreter tarafından. BTK şikayet oluşturdum ama konu başlığında okuma yapınca farklı bir durum varmış anladığım kadarıyla. Aydınlatırsanız çok memnun kalırım, şimdiden teşekkürler...

• alperburaksenturk kullanıcısına yanıt

ben aradığımda bana tkü nün faturasızda peşin alındığını 25 mi ne o civarda bir tutarın son faturaya yansıtıldığını söylemişti mh.den. Yani biz faturasızda ekstra tkü ödemiyoruz yıllık kesilmiş oluyor son faturada anladığım kadarıyla.

• deepzelan kullanıcısına yanıt
    Peki, başka bir operatöre taşıma yapıldığında da bu defa TKÜ o operatöre iletiliyor veya borç/alacak kısmında bize iade edilebiliyor sanırım. Her şirketin işleyişi farklı olduğunu anlıyorum.

Bir de şu konuda bilginize danışayım. BIMcell kullanıcı olarak 2-3 ay sonra uygun bir Türk Telekom geçiş tarifesine geçmek istediğimizde BIMcell başka operatör olarak mı algılanıyor yoksa kendi alt tarifesi olduğu için TürkTelekom geçiş tarifelerinden faydalanamaz mıyız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kızımın hattını TTden önce Tcell faturasıza geçirmiştim ordan açılınca da bimcele geçirdim yine kesildi tkü zımbırtısı. 2.sorunuzla ilgili emin değilim ama farklı operatör olarak değerlendirilmesi lazım, sonuçta sadece altyapı aynı. Ttnet, türknet gibi, altyapı aynı firmalar farklı.

• deepzelan kullanıcısına yanıt
    Evet, doğru diyorsunuz. Tüm ISS, Türk Telekom altyapısını kullanıyor ama farklı firmalar olarak değerlendiriliyor. İlginiz için ve detaylı geri dönüşleriniz için çok teşekkürler. İyi forumlar...

Rica ederim, size de.

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    Aynısını yazmışlar banada

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Kızımın hattını TTden önce Tcell faturasıza geçirmiştim ordan açılınca da bimcele geçirdim yine kesildi tkü zımbırtısı. 2.sorunuzla ilgili emin değilim ama farklı operatör olarak değerlendirilmesi lazım, sonuçta sadece altyapı aynı. Ttnet, türknet gibi, altyapı aynı firmalar farklı.

telsiz kullanım ucreti eskisi gibi değil nereye taşırsanız taşıyın artık o artık borc olarak gorunuyor.

• ben 2 sene önce geçmiştim vodafone ttnete 26 di silinmişmidir nası oreniriz

• Bimcell'den Türk Telekom'a geçtiğimizde TT'de yeni gelene verilen fırsatlardan yararlanabiliyoruz değil mi ? Aynı altyapıyı kullansalar da firmalar farklı olduğundan mümkündür diye düşünüyorum. Doğru mu acaba :) ?

• Javier Pena kullanıcısına yanıt

Ben de merak ediyorum bu konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: mexalon

Ben de merak ediyorum bu konuyu

2 3 sene önce bundan yararlanmıştım farklı gibi muamele görüyordu güncel durum ne olur bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Javier Pena

Bimcell'den Türk Telekom'a geçtiğimizde TT'de yeni gelene verilen fırsatlardan yararlanabiliyoruz değil mi ? Aynı altyapıyı kullansalar da firmalar farklı olduğundan mümkündür diye düşünüyorum. Doğru mu acaba :) ?

Telekom hat taşıma çok çok uzun sürüyor, bunu bilin ona göre hareket edin.

21 nisan da hat taşıma için ilk müracaatım; Simkart ve sözleşme elime 02 Mayıs da

ulaştı... Bugün 10 mayıs hala hattım açılmayınca telekomu arayıp iptal etmek istediğimi bildirdim.

Yoğunlukla baş edemedikleri için teredddütsüz kabul etti telekom.

• Türk Telekomdan bimcelle geçişte TL siliniyor mu arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estonya Feribotu kullanıcısına yanıt

Hayır, aynı kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.