Şimdi Ara

BİMDE ÇALIŞTIM SORULARI ALIYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Parayı eline verirken nasıl eli eline değecek? Onu açık saçlı kadınlar ve erkekler de yapıyor ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

Parayı eline verirken nasıl eli eline değecek? Onu açık saçlı kadınlar ve erkekler de yapıyor ayrıca.

avucumu açıp parayı elime verdiğinde parmakları avucuma değebiliyor. evet bu ele vermemeyi diğerleri de yapabiliyor ama konu o değil. 4 şubesinden sık sık alışveriş yapıyorum. parayı erkek eline veren başörtülü çalışan görmedim şimdiye kadar.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    ne biçim adamsın
    herkes istediği dini yaşamakta özgürdür sen onun dini inanışına saygı göstermek zorundasın bu sana mantıklı gelmiyorsa bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

ne biçim adamsın
    herkes istediği dini yaşamakta özgürdür sen onun dini inanışına saygı göstermek zorundasın bu sana mantıklı gelmiyorsa bile

yazdıklarımda başörtüsünü veya inancını eleştirdiğim bi yer yok süper zeka arkadaşım... inancı gereği karşı cinse temas etmemesi gerekiyorsa ele vermeyecek tabi ki. ayrıca, müslümanım ve akpliyim.
  • İki kapının olmasının nedeni sabah gelen ekmeklerdir. İlk kapının anahtarı ekmekleri getiren kişilerde bulunur. Kapıyı açar ekmekleri bırakır ve kapıyı kilitler.

Ayrıca depo olayına değineyim. Bim ile ilgili değil ama arkadaşımın bir arkadaşı a101de çalışıyordu. Kasadan başladı müdürlüğe kadar yükseldi. Depoyu arada bir kullandığını söylüyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdürlük 1yılda yükselenebiliyo demişsin müdürler kaç alıyor kaçsaat mesai yapıyor =?
    şikayet edebiliyormuyuz demişssin şikayet neden edilir ? bir şeyden rahatsız olunca şikayet edilir. Süper zeka arkadaşım
    ayrıca, akpli değilim ve Müslümanım sayılır. (namazlarımda sadece cumayı kılıyorum)
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    giriş kapısı tek ve sensörlü olan bim şubeleri var?
  • Hocam müdür maaşını bilmiyorum ama 2 üstü alıyodur mutlaka ve çok rahatlar hiç birşeye karışmıyolar

• Çalışırken başıma gelmiş bir olay adama para üstünü verdiğim halde almadıgını iddaa etmişti kameradan izlemiştik anca öyle inandı çok mahcup olmuştum gerçekten halbuki fişide parayıda verdiğim halde durumu o kadar ilerleten insanlar çok acımasız

• Horny Saint kullanıcısına yanıt
    iyi bak ne yazmışım orda. ''şikayet etme hakkım var mı'' dedim. BİM bu konuda çalışanının inancına saygı gösteriyor mu yoksa müşteriye saygısızlık olarak mı yorumluyor bunu öğrenmek için.
  • Sizinde bimde alışveriş yaparken yaşadığınız ilginç olay varsa yazın beyler

• Bu arada haberi olmayan için söyliyim müşteri isterse 3 kasayıda açmak zorundalar

Şuana kadar hiç öyle bir bim şubesiyle karşılaşmadım. Çift kapılar için yorumumu yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.