ne anlamı kaldı onu 80 e almanın. koltuğun ederi zate 30 lira. diğeride 50. bim masa fiyatına ikisini verecek ki anlamı olsun şanı yürüsün
koltuğun ederi 30 TL diyon ama hiç ikea kataloğu gelmiyor heralde evine. 200 tl ye gördüm orda bunun benzerini. spotçularda gezdim almadan önce oralarda bile 30 tl ye koltuk bulamadım. spotçu fiyatı o masanın 70 tl, sandalyede 40-50 tl. istanbulun varoşunda bile durum böyleyse kimsee kusura bakmasın ama alırım bimden masamı sandalyemi arkadaşların deyimiyle osura osura kullanırım
bim ikea nın koltuğunu mu satıyor kardeş?
metro da aynı tip masayı 30 a hb'de 40 a gördüğümü hatırlıyorum.
alsaydın hacı kaçırmasaydın ucuzmuş dayım marangoz o bile 50 den aşağı yapmam diyor işçilik almıyor.
Laptop güzel güle güle kullan ne marka model ısınma varmı oyunları rahat oynatıyormu ??
quote:
Orijinalden alıntı: getta
Laptop güzel güle güle kullan ne marka model ısınma varmı oyunları rahat oynatıyormu ??
şimdiye kadarki yüklediğim oyunlarda problem yaşamadım ama eski oyunlar yükledim zaten hiçbirini oynamadığım için ısınma problemi yaşamadım ama 6 ay filan oynasam belki başlar ısınma sorunu daha çok net office filan takılıyorum oyun sarmıyo bana saçma işler bunlar performansı güzell bi notebooktan isteyebileceğin pek çok şey mevcut masaüstünden buna geçince insan anlıyo nasıl birşey olduğunu tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: kalsiyum
quote:
şimdiye kadarki yüklediğim oyunlarda problem yaşamadım ama eski oyunlar yükledim zaten hiçbirini oynamadığım için ısınma problemi yaşamadım ama 6 ay filan oynasam belki başlar ısınma sorunu daha çok net office filan takılıyorum oyun sarmıyo bana saçma işler bunlar performansı güzell bi notebooktan isteyebileceğin pek çok şey mevcut masaüstünden buna geçince insan anlıyo nasıl birşey olduğunu tavsiye ederim.
markası modeli nedir ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kalsiyum
quote:
markası modeli nedir ?
acer 5739g p7370 işlemcili olanı öteki işlemcide ısınma problemi çok yaşanıyor
konuyu yukarlarda tutimki bimdeki masa ve koltukları dh forum götürsün bitmeden
Koltuk alıcam ama o koltuklar dandik oluyo
Sadece koltugu alabiliyozmu şuan için almayı düşünüyorum
Hayırlı olsun fişini kaybetme kenarda dursun bi sıkıntı olursa lazım olur.
valla pek dayanacağını sanmıyorum yaparken zaten bazı vidalar tam yerine oturmadı gibi oldu içim pek rahat etmedi ama fazla ağır olmadığım için dert etmiyorum bu arada bir arkadaş sormuş tek olarak alamıyoruz ikisi birlikte alınabiliyor birkaç yıl götürür gibime geliyor. ben masaya ekleme yapabilirsem raf eklemesi yapacam dayım marangoz bakalım olacakmı gerçi masaya fazla yükleme olacak o zaman
Valla panpa müdür işi bişey varmı ? Daha büyük deri koltuk felan ? VArsa alıcam Carrefoura para kaptırmıyım
quote:
Orijinalden alıntı: TeknoBoy26
Valla panpa müdür işi bişey varmı ? Daha büyük deri koltuk felan ? VArsa alıcam Carrefoura para kaptırmıyım
hacı müdürsen bay parayı al en iyisinden
elin bollaştığında banada bir 5800 alırmısın çok ihtiyacım varda?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme