Şimdi Ara

Bimden Hiçbirşey Almadan 170 TL Tuttu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eneoxkeskin

quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

No ss no güven

neyin ss atam kuru baklagillerinmi

Fisin ss sini atcan. Sen Kesin fisi kaybetmissindir simdi.

csb
    csb

aklıma gelmedi poşetler yerde duruyor fiş poşetin arasında kaybolmuştur ama bulunca eklerim

Csb demistim hic bir zaman eklemeyeceksin ve bu konu forumun derinliklerinde kaybolup gidecek

Tekrar diyorum csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

Biriside çıkıp dememişki bimde et kıyma satılmıyor diye.

kasapmı lan orası. hipermarket sanki

kardeş bimde et kıyma tavuk dolabı var hani o hazır pizza dolabı varya onun yanınada et şeyleri koyuyolar ordan aldım tabi siz hangi bime gidiyorsunuz orayı bilemem

o dolapta tavuktan başka et ürünü olmuyor diye biliyorum ama ben.
  • Artık her şeye zam yaptılar. :D
  • Bim çok ucuz değil zaten, kendi ürünleri çok kalitesiz, marka ürünleride neredeyse aynı fiyata satıyorlar, 15-20 kuruş fark var en fazla.
  • TEBRİKLER!Bimden 170 liralık fişle çıkarak rekor kırdınız.Bir dahaki alışverişinizde size bir adet BİM mağazası hediye edeceğiz. Lütfen bizimle en kısa sürede iletişime geçiniz.
    CEO OF BİM A.Ş.
    TOPTAN FİYATİNA PERAKENDE SATİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz -- 19 Ocak 2014; 18:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz

TEBRİKLER!Bimden 170 liralık fişle çıkarak rekor kırdınız.Bir dahaki alışverişinizde size bir adet BİM mağazası hediye edeceğiz. Lütfen bizimle en kısa sürede iletişime geçiniz.
    CEO OF BİM A.Ş.

yok kardeş ben 170 i sollayan kaç insan gördüm buralar zengin yeri başakşehir belki bilirsiniz 100 liradan aşağı alışveriş yapan zor bulursun
  • Fiş ss yoksa csb derim
  • FİŞ OR DIDNT HAPPEN
  • bimden o kadar tl lik alışveriş yapman imkansız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz

TEBRİKLER!Bimden 170 liralık fişle çıkarak rekor kırdınız.Bir dahaki alışverişinizde size bir adet BİM mağazası hediye edeceğiz. Lütfen bizimle en kısa sürede iletişime geçiniz.
    CEO OF BİM A.Ş.

yok kardeş ben 170 i sollayan kaç insan gördüm buralar zengin yeri başakşehir belki bilirsiniz 100 liradan aşağı alışveriş yapan zor bulursun

başakşehir neresi kaçıncı etap bu arada 170 tl biraz fazla büyük marketlerden aynı fiyata yine o alışverişi yapabilirdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Patates almışsın kardeş.

patates olmuş adam kardeş.
  • o ne abi sen bimi satın almışsın biz carrefour gibi bi yere gitsek haftalık alışveriş o kadar tutuyor bi kere bimden alalım herşeyi dedik 90 lira mı ne tuttuydu
  • üniversite okurken 4 kişi aylık alışveriş yapardık 2 araba. 2006 yılında en az 200 tl tutardı ama 1 aya yakın 4 kişi rahat yerdik yani bulgur, makarna, çorba, turşu, içecek, çay, şeker aklınıza ne gelirse..
  • bim eski bim değil çok pahalandı çok :( Ama kardes sende nerde pahalı sey var almıssın..Kıyma 12tl
    Et 15tl
    patates 2,75tl
    Kuru fasulye 7tl
    yoğurt 7.45
    yumurta 4,75
    süt 1,85
    TOPLAM 50 TL

Hepsinden 2şer adet alsanız 100tl eder zaten :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

bim eski bim değil çok pahalandı çok :( Ama kardes sende nerde pahalı sey var almıssın..Kıyma 12tl
    Et 15tl
    patates 2,75tl
    Kuru fasulye 7tl
    yoğurt 7.45
    yumurta 4,75
    süt 1,85
    TOPLAM 50 TL

Hepsinden 2şer adet alsanız 100tl eder zaten :D

kardeş bunun peyniri var kaşar peyniri var zeytini var varda var yani normalde haftalık alışveriş 100 tl geçmezdi bu hafta misafir gelince biraz cok aldık

• no fiş no comet

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.