Şimdi Ara

BİMEKS 19 temmuz BURSA nilüfer açılış özelll... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beni cok iyi idare ediyor cok saglam bir ses sistemi kurana kadar bununla ileride canavarlalarla
  • Teşekkürler...

Kampanya, satış, ticari mantık, hedef kitle, stok kontrolü, en ucuz fiyat garantisi fln filan bi yana bursa için hayırlı olsun.

İçerden bi gözle başarılı bi açılıştı bizim için... hatta epeyi başarılı (tamamen duygusal) diyebilirim...

Ben artık istanbuluma çok bilmekten kafası karışık müşterilerime dönmeliyim sanırım... bursa güzel şehir ama hep bi şantiye havası var be abi bi otursa artık...

Yakında Bolu ve Erzurum var!
  • Logitech s220 ben de aldım. 30 liraya güzel ses çıkarıyor ama hoşuma gitmeyen bir durum var. Kulaklık ile kullanınca ses ayarını değiştirsek de kulaklığa gelen ses de değişme falan olmuyor. Herkes de böyle mi? Çok saçma olmuş. Ya programdan ya da klavye üstünden ses miktarını değiştirbiliyorum. Bu durum yüzünden kulaklıktan maksimumda eskiye nazaran daha az ses çıkıyor.
  • birazdan deneyip cevabımı yazıyorum merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

birazdan deneyip cevabımı yazıyorum merak etme

İyi olur hocam.
  • durum bendede öyle ama höperlör girislerinin yerine kulaklıgı takarsak hem sunbsuferdan hemde kulaktan ses geliyor ama böyle oldugu zaman ayarlama yapabiliyoruz
  • Bilgi için sağolun. Bu özellik benim hoşuma gitmedi ama iade etmek için uğraşmaya da değmez. Kasa önündeki hoparlör girişine takıp kullanabilirim belki ama anfi olmadığı için ses yine yüksek çıkmayacak. Bir şekilde kullanacağım artık.
  • valla ben memnunum birde notebook kullandıgım icin sorun olmuyor neet ses cıkısından dolayı kulaklık kullanmayıda bıraktım sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tridinebandım

Teşekkürler...

Kampanya, satış, ticari mantık, hedef kitle, stok kontrolü, en ucuz fiyat garantisi fln filan bi yana bursa için hayırlı olsun.

İçerden bi gözle başarılı bi açılıştı bizim için... hatta epeyi başarılı (tamamen duygusal) diyebilirim...

Ben artık istanbuluma çok bilmekten kafası karışık müşterilerime dönmeliyim sanırım... bursa güzel şehir ama hep bi şantiye havası var be abi bi otursa artık...

Yakında Bolu ve Erzurum var!

Hiç merak etmeyin İzmir yolundak hezimetinizden sonra çok doğru ama geç bir adım. Carrefour a takılan bursa insanı genelde ya çok ergen ya da alışkanlıklarından vazgeçemeyen tipler bursada bunlardan çok var kredi kartı ve internet kullanmazlar zaten bir avm ye alışmaları çok uzun sürdüğünden hep carrefouru tercih ederler. kitle belli yani sen 2 katı fiyat çek üstüne %30 indirim yaz satma ihtimalin çok yüksek. zaten teknosa bunu fark ettiğinden beri virus gibi yayıldı avmye, adamlar carrefouru kendi avmsinde küçülmeye ittiler düdük gibi kaldı. neyse hocam indirimi geç de artık 3820 tükendi 3830 u 1100 liraya ne zaman satacaksınız onu söyle...

• acılmadan önceki gece gezmeden geliyoruz sabaha karşı saat 6 - 6.30 yolda bilboard afişinde nintendo wii 200 tl yazıyordu saat8 de acılıs deniyordu eve geldik canımız sıkıldı dedikki gidip alalımda oynarız bi gittik 200 300 kişi sırada bide Bmw M3 Csl ile kuyrugun önunden gecerken herkes bize bakıyodu nerden bilelim öyle kuyruk felan olcak beklemedik döndük geldik türkiye garip yer vallaha üc beş kuruş icin o kuyruk asla beklenmez guvenlık gorevlısı gordu bızı adam M3 le mi geldiniz dedi sıraya dedik nerden bilelim böyle olcagını biz normaldir diye geldik dedim adam dediki durun öyleyse arıyım kalmıssa ben size alıp geleyim adam aradı iceriyi saat 8.30da ürün kalmamış (: Anlamadıgım avrupadada indirim oluyoda böyle kuyruklar olmuyo + 3 5 tane mi stok yapıolarda bu milleti oraya döküyolar millet sırada umutla beklerken haberi yokki icerde ürün kalmamış böyle pazarlamacılık olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ever_aJ -- 23 Temmuz 2011; 9:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

acılmadan önceki gece gezmeden geliyoruz sabaha karşı saat 6 - 6.30 yolda bilboard afişinde nintendo wii 200 tl yazıyordu saat8 de acılıs deniyordu eve geldik canımız sıkıldı dedikki gidip alalımda oynarız bi gittik 200 300 kişi sırada bide Bmw M3 Csl ile kuyrugun önunden gecerken herkes bize bakıyodu nerden bilelim öyle kuyruk felan olcak beklemedik döndük geldik türkiye garip yer vallaha üc beş kuruş icin o kuyruk asla beklenmez guvenlık gorevlısı gordu bızı adam M3 le mi geldiniz dedi sıraya dedik nerden bilelim böyle olcagını biz normaldir diye geldik dedim adam dediki durun öyleyse arıyım kalmıssa ben size alıp geleyim adam aradı iceriyi saat 8.30da ürün kalmamış (: Anlamadıgım avrupadada indirim oluyoda böyle kuyruklar olmuyo + 3 5 tane mi stok yapıolarda bu milleti oraya döküyolar millet sırada umutla beklerken haberi yokki icerde ürün kalmamış böyle pazarlamacılık olmaz..

İndirim kuyruklarını Türkiye'ye getiren Avrupalı Teknomarketler oldu.

Siz hangi Avrupa'dan bahsediyorsunuz?

http://www.youtube.com/watch?v=Pq0fW0ZhcEA
    http://www.youtube.com/watch?v=5LVOk8r34fc
    http://www.youtube.com/watch?v=s3mg-v7BrAY
    http://www.youtube.com/watch?v=LvVpEyJ-_vM

• quote:

Orijinalden alıntı: flort

quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

acılmadan önceki gece gezmeden geliyoruz sabaha karşı saat 6 - 6.30 yolda bilboard afişinde nintendo wii 200 tl yazıyordu saat8 de acılıs deniyordu eve geldik canımız sıkıldı dedikki gidip alalımda oynarız bi gittik 200 300 kişi sırada bide Bmw M3 Csl ile kuyrugun önunden gecerken herkes bize bakıyodu nerden bilelim öyle kuyruk felan olcak beklemedik döndük geldik türkiye garip yer vallaha üc beş kuruş icin o kuyruk asla beklenmez guvenlık gorevlısı gordu bızı adam M3 le mi geldiniz dedi sıraya dedik nerden bilelim böyle olcagını biz normaldir diye geldik dedim adam dediki durun öyleyse arıyım kalmıssa ben size alıp geleyim adam aradı iceriyi saat 8.30da ürün kalmamış (: Anlamadıgım avrupadada indirim oluyoda böyle kuyruklar olmuyo + 3 5 tane mi stok yapıolarda bu milleti oraya döküyolar millet sırada umutla beklerken haberi yokki icerde ürün kalmamış böyle pazarlamacılık olmaz..

İndirim kuyruklarını Türkiye'ye getiren Avrupalı Teknomarketler oldu.

Siz hangi Avrupa'dan bahsediyorsunuz?

http://www.youtube.com/watch?v=Pq0fW0ZhcEA
    http://www.youtube.com/watch?v=5LVOk8r34fc
    http://www.youtube.com/watch?v=s3mg-v7BrAY
    http://www.youtube.com/watch?v=LvVpEyJ-_vM

bence arkadas avrupa gördügünü sanıyo ve m3 le gelen görmedim ben otoparkta

• Ben yalan söylüyorum yani öylemi o zaman bimekse gittiginizde güvenlikteki arkadaşlara acılıs günü bi m3 gördünmü abi der sorarsınız güvenligin biriyle 20 dk muhabbet ettik hatta iceriyi arattı diyorum olmadı rolling drag yapmak isteyen varsada yaparız hem tanışmış hem kapışmış oluruz ;) (: + avrupada böyle degilden kastım avrupada 60 70 yaşındaki annemiz kalkıpta kuyruga girmez böyle birşey icin yoksa avrupalılar teknoloji manyagı herifler ürün ülkede satışa cıkıyor diye 36saat önce kuyruga giren insanları biliyorum ama dedigim gibi kalkıpta yaslı insanların maaş kuyruguna girmiş gibi teknoloji almak icin sıraya girdigini görmedim benim dedigimi anladınız olayı saptırmaya gerek yok kimse kimseyi kandırmasın Türk milleti olarak biz teknolojiye acız ve ucuz oldumu böyle şeyler yapıyoruz hatta bir ara biyer acılısı haberlerde cıkmıstı millet birbirini eziyordu hatırlarsanız.. Bence bu pazarlama taktigi hic etik degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ever_aJ -- 24 Temmuz 2011; 13:00:46 >

• yas kac ?
  • kamillik yapma kalkıp cocuk gibi ben görmedim etmedim diosun görmediysen görmedin sana malımızımı göstericez insanı yalanlar gibi laf yapıyosun sonra cvp verince yas kac diyosun aynen yaş kac git sen buralardan ilkokuluna geri dön ilkokul terk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ever_aJ -- 25 Temmuz 2011; 3:42:47 >
  • arabayla drag atalım diosun ona göre yas kac diyorum baska bir sey icin diil
  • tüh yaa wii yi kaçırdık mı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: londoncall

tüh yaa wii yi kaçırdık mı :S

Hocam tarihe dikkat edin 2011.
    Wii kacali 1 yil olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabesantrata

quote:

Orijinalden alıntı: londoncall

tüh yaa wii yi kaçırdık mı :S

Hocam tarihe dikkat edin 2011.
    Wii kacali 1 yil olmus.

ben de bastan okuyodum tarihe bakmadan, diyorum bursadaki bimeks ztn açık bayadır

• ahaah haydaa tarihe hiç dikkat etmemişim yahu temmuzu görünce yapıştırmışım dikkatsizce özür
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.