Şimdi Ara

Bimeks outlet Fly İntruder 198 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

bu arada telefona ihtiyacım yok diyenlere bir tavsiyem olacak
    bu şekilde ucuza aldığınız smarthpone u hırsızlıklara karşı araç takip sistemi olarak kullanabilirsiniz

GPS yazmıyor özelliklerde... Var mı ki acaba...

gps özelliği olmasın
    gsm üzerinden takip yapılır
  • Sepete ekledim ama vazgeçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimekste çoğu özellik yazmıyor rami işlemcisi falan da yazmıyor, gps var telefonda. Bir ara ben de alacak olmuştum bunu, o fiyata sağlam marka bulurum dedim. Şu anki fiyat çok güzel ancak ihtiyacım yok.
    Alanlara hayırlı olsun inşallah gönderilir. Bazen Bimeks çalışanları kendi almayı tercih edebiliyor bizzat şahit olmuştum zamanında.
  • sepete ekliyorum ama sepeti görüntüleyemiyorum neden ki
  • BU SALAKCA BİR SİSTEM ANCAK BİMEKS DE OLUR ZATEN
    İLLAKİ HEPSİNİ DENETTİRECEKLER BU KADAR BASİT BİR İŞ İÇİN YARIM SAAT URAŞTIRIYORLAR İNSANI
    STOGUN YOKSA YOK YAZARSIN ÖDEME Yİ 3D İLE OYNALARKEN STOK YOK NEYİN KAFASI ALLAH AŞKINA
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar siz siz olun yol yakınken bu telefondan uzak durun. ben 2-3 ay önce aldım. güzel gözükuyor hakkını yemeyelim. foto kalitesi de iyi . ama telefon sebepsiz yere donuyor. rehbere ulaşmak için dahi yarım saat beklemek zorunda kalabilirsiniz. bataryayı çıkarıp takınca düzeliyor. ama böyle telefon kullanılabilirmi takdirinize bırakıyorum. artı batarya çok zayıf bir gün bile gitmiyor. hele %25 falan mı kaldı güvenmeyin 5 dakika bile dayanmıyor. ve henüz yetkili bir kişiyle konuşup durumu aktaramadım haberiniz olsun.

kamera iyi hafiza iyi ama program hafizasi sinirli...belli bir yerden sonra program yukleyemiyorsunuz...sarj 1 gün gitmiyor 12 saat falan...bir arkadasinda yazmis oldugu gibi yuzde 25 e dustümü 5 dk demeden tel kapaniyor...16 gb hafiza sizi aldatmasin program hafizasi sınırlı haberinz olsun.

ben bu telefonu baska bi yerden aldım hafızasının 16gb oldugu yazıyor ama bu hafıza bölünmüş bir hafıza 1.48gb lık bölümü yüklenecek uygulamalar için ayrılmış geri kalanı fotograf çekmek vs için kullanabiliyosunuz. 1.48gb lık bölümünü ben çabuk doldurdum. her zaman kullandıgım en temel uygulamaları yukleyebildim daha fazlası için yetersiz bellek uyarısı veriyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

BU SALAKCA BİR SİSTEM ANCAK BİMEKS DE OLUR ZATEN
    İLLAKİ HEPSİNİ DENETTİRECEKLER BU KADAR BASİT BİR İŞ İÇİN YARIM SAAT URAŞTIRIYORLAR İNSANI
    STOGUN YOKSA YOK YAZARSIN ÖDEME Yİ 3D İLE OYNALARKEN STOK YOK NEYİN KAFASI ALLAH AŞKINA

1 saattir uğraşıyorum benimde etmediğim küfür kalmadı.
  • Bimeks bitmiş.....Üründe bitmiş :)
  • a 101 den geçen ay 8 çekirdekli modelini aldım, 444 liraya alınabilecek en güzel telefon. bir defa görüntüsü çok şık, kırılmaz kalın cam filmi üzerinde geliyor, yan bakır rengi çıtalarla iphone 6 görüntüsü yakalanmış, menü geçişleri vs... çok iyi. telefonu hediye aldım, whatsapp facebook vs... kullanılıyor, öyle oyun performansı falan nasıldır bilmem ama eşe anneye babaya alınabilecek en iyi F/P telefonu. bana sorarsanız a101 den 444 liraya 8 çekirdekli modelini alın, telefonu kullanmak gerçek anlamda çok keyifli. tek sıkıntısı sarf malzemeleri satışı yok normal telefoncularda internette falan ama kutu içerisinde beyaz flipcover kapak çıkıyor ve biz onunla kullanıyoruz.

• ürün bitmemiş talep olunca 398 tl olmuş sadce ve sadece 200 tl cik zam yapılmış 10 dkkada...
  • kargolanmış
    yılın fırsatı olabilir

sen aldın ya kesin yılın fırsatı olur
  • kozmetik olarak temiz ve çiziksiz

Bu mesaja eklenen görseller:

Bimeks outlet Fly İntruder 198 TL Bimeks outlet Fly İntruder 198 TL

Güle güle kullanın. direk satmayı düşünürseniz haberim olsun. Peder beye bi kıyak geçeyim

• Benim aldığım telefonda öyle çiziksiz ve tertemiz Tek sorun çizilmez cam film ve kılıf bulamadım telefoncularda. Sadece internette kılıf var çizilmez cam film yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fbbp

Benim aldığım telefonda öyle çiziksiz ve tertemiz Tek sorun çizilmez cam film ve kılıf bulamadım telefoncularda. Sadece internette kılıf var çizilmez cam film yok

benimkinin kutusundan film çıktı
    sizde çıkmadımı

bu arada batarya ölü çıkmadı

• Evet film çıktı ve taktırdım ama cam film değil basit bir film çıktı. Bataryası ölü mü bilmiyorum eve gidip şarj edince yarına anlarım ancak henüz şarj edemedim. Sizinkinin iyi çıkmasına sevindim

• Konuyu açan olarak boş yere ümit vermiş olmadığım için sevindim, bimeks bu sefer hevesleri kursakta bırakmamış gule güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

Konuyu açan olarak boş yere ümit vermiş olmadığım için sevindim, bimeks bu sefer hevesleri kursakta bırakmamış gule güle kullanın.

Çok teşekkür ederiz ALLAH razı olsun gerçekten beklediğimden daha güzel ve kaliteli bir telefon

• 2 adet daha stokta, yumulun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.