Şimdi Ara

BİMEKS PS4 KAMERA 156 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: power-fx

Şuan için çok gerekliliği olmayabilir ama next gen bir konsolda kesinlikle ileride çok işe yarayacaktır,kamera uyumlu pek çok güzel oyunun çıkacağını düşünüyorum.

Bende bu ümitle kinect almıştım :D açıkcası tek işe yarar yeri kinect spordu onun haricinde çıkan bir çok sistem ve oyun saçma kaldı gitti bundada öyle bir şey olmasından korkuyorum kimsenin gündeminde 3-5 ay kamera yok gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jmkeenan

Oyunlarda ve konsol ana menüsünde sesli komut için gerekmiyor mu?

Konsolun üstünde dahili mikrofon var mı?

Bunu bilen yok mu arkadaşlar?

Eğer bu özellik kamerayla gelmiyorsa hakkaten gerek yok demektir daha...
  • jmkeenan kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kendimi yırrtım playstation diye :D alet tepki vermedi sanırım kameranın üzerinde mikrafon var
  • İyi fiyatta alsak mı ki???
  • :) DS4'e mikrofonlu kulaklık takınca oluyor olabilir konsolda.

Öyleyse bile kamera sırf bunun için alınır bence.

Oyunlarda sesli komut baya gelişecek. Hem eğlenceli hem pratik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jmkeenan

:) DS4'e mikrofonlu kulaklık takınca oluyor olabilir konsolda.

Öyleyse bile kamera sırf bunun için alınır bence.

Oyunlarda sesli komut baya gelişecek. Hem eğlenceli hem pratik...

Sanmam hocam yani xbox'ta bile bir kaç oyunda vardı bu sistem

düşünüyorum mesela kamera ile ne tarz bir oyun yapılır diye şu aşamada bu teknoloji ile aslında alan çok kısıtlı işte kamera karşısına geç top tut bir şeyleri patlat vur kır falan bu tarz oyunlar olucaktır çünkü geliştiricilerin elinde çok farklı bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Diğer yandan xbox'ta fifa 14'te sesli komut muhabbeti vardı ben kullanmadım ama kullananlar memnundu bunun içinde açıkcası muhtemelen ingilizce bilmek gerek ve amerikan aksanı ile konuşursan algılaması daha rahat olucak

türkçe elbette komut sistemi çalışır ama ne zaman yapılır bu bilemem.

Ben almaktan vazgeçtim çünkü arkadaşın dediği gibi tozlanıcak en fazla canlı yayınlarda kullanılır güzel olarak bunun haricinde evet o playroom'daki tatlı yaratıklar harika ama o yaratıklarla vakit geçirmek için 163 tl verilir mi verilmez mi bilemiyorum en azından çıkıcak oyunları inlecediğimde herhangi birinde kamera sistemi hakkında bir bilgi yok bu yüzden bence bu sene gereksiz bir şey olucak kamera

• Tabi herkes kullanım alanına bakarak almalı.

Misal ben muhtemelen o yaratıkcıklara 1 kere ilk gün bakarım sonra uğramam bile.

Ama benim asıl alma amacım Nba 2k14'de sesli komutla mola almak, istediğim set hücumunu oynatmak. Fifa'da taktik diziliş değiştirmek vb.

Tomb Raider'da da çok efektik kullanılmış sanırım sesli komutlar.

Çok az ingilizce bilen sadece telaffuzları okuyabilen biri kullanır bu özellikleri ama tabi ki ben bunları kullanmam diyen biri için bence de gereksiz şu an...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jmkeenan -- 31 Ocak 2014; 23:19:16 >
  • Ben sepetten çıkardım kamerayı, şarj istasyonu denk getireyim ucuza daha çok işe yarar
  • jmkeenan kullanıcısına yanıt
    Mikrofon kamera üzerinde yani sesli komut için kamera şart. Ancak şöyle sorunlar var, örneğin Tomb Raider'da kamera yapay zekanın sesini de sizin verdiğiniz komut olarak algılayabiliyor. İncelemelerin hemen hepsinde de hareket algılayıcısının ciddi derecede eksik olduğundan ve sesle komut sisteminin de oldukça sınırlı olduğundan bahsediliyor. Sony'nin bu alana yaptığı bir yaptırım yok zaten, kamera donanım anlamında gelişmemiş olduğu için ilerde destekli oyunlar gelse bile Kinect için uyumlu olur, PS4'te anca map dersiniz oyunda map açılır bu, tuşla yapabileceklerinize bu tarz ufak alternatif seçenekler eklenebilir. Sıkı PS fanı değilseniz 2015'e kadar hiçbir lüzumu yok.
  • Just Dance oyunu var suan galiba kamera ile calisan. Fiyat gayet iyi alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat süper kesinlikle kaçmaz.
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Kinect'le kıyaslanmaz bile kalite olarak. Baya üstün bi' şey yapmış o konuda Microsoft.

Zaten kamera olayı tamamen gereksiz bence de. Sony de istese ufacık mikrofonu konsola yerleştirir ama sırf kamerayı satmak için bunu yapıyor.

Dediğin gibi sesli komutlarda da hatalar mutlaka vardır ama eğer alınacaksa bu kamera sadece onun için alınır anlatmak istediğim o.

Map diyince map açılması değil de misal oyunu durdurup ayar yapman gereken şeyleri oyunu durdurmadan ve odağını kaybetmeden yapabilmeni sağlamalılar. Misal nba ve fifa'da bunu yapmışlar okuduğum kadarıyla.

Özet; Bence sesli komut özelliği geliştirilirse kamera parasını karşılar. Ama şu an senin dediğin gibi hatalarla kalırsa satışları da durur...
  • 1-2 hevesten sonra pek kullanılmaz bence. Microsoft XOne varken Skype'ı PS4'e de getirmez. Onun yerine şarj istasyonu almak daha mantıklı.
  • Yahu adam işe yararmı yaramazmı diye sormamış ama herkeste bir karalama sevdası,senin işine yaramayabilir ama adam için belki çok önemlidir kamera.

Bu arada çok iyi fiyat.
  • Fiyat çok iyi ama gerçekten ellerinde stok var mı ? Ve gerçektende bu fiyat mı. Çünkü ilanın altında şöyle bir ibare var:

* Bu kampanya süreyle sınırlıdır.
    ** Ürünün TL fiyatı satış esnasındaki döviz kuru ile hesaplanacaktır.

Açıkcası hepsisony bile stok sorunu yaşıyorken bu fiyata bimeks'in satması beni düşündürdü. Satın alıp ürünü kargolanan var mı ?
    Fiyat eğer buysa çok iyi. Ben bu çarşamba hepsisony'den kargo dahil 209 liraya satın aldım dün elime ulaştı ürün. 53 lira fiyat farkı var. Şuan araştırın hiç bir sitede satışı yok, çünkü playstation ve ds4 de olduğu gibi stok sorunu devam ediyor. Elinde olan satıcılarda gittigidiyorda 230 dan aşağıya satan yok maalesef. Yani ürünü 156 ya alıp 200 e bile satışa çıkartsanız peynir ekmek gibi gider.

Ek olarak bu kamera ne işe yarıyor diye soran arkadaşlara; playroom'daki wasabi ve minik robotlarla oynayabilir veya canlı yayın yaparken kameranızı açabilirsiniz. Şuan için oyun çeşitindeki sınır farklılığı gibi kamera oyunlardada sınır farklılığı var. İleride kamera ile oynanan oyunlar gelecektir. Hatta us psn e uzaylı bir oyun gelmiş playroom'a ücretsiz indirip oynayabiliyorsunuz. Çocuk ruhunu kaybetmemiş oyuncular için alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Aslında iyi, yurt dışında fiyatı 140 tl zaten. Skype PS4'e asla gelmez.

Skype psvita da var ve cok kullanisli. Ps4 e de gelecegini umut ediyorum..

• Kamerayı ps4 ile beraber almıştım 10 dakika playroomda takıldım o günden beri hiç kullanmadım.Bence şimdilik gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gogou

Kamerayı ps4 ile beraber almıştım 10 dakika playroomda takıldım o günden beri hiç kullanmadım.Bence şimdilik gereksiz.

Bizi skype kurtarir.. Bendeki durumda ayni.. Gerci ben bu ara ps4 de pek kullanamiyorum ama..

• Bimeks olunca insan tedirgin yaklaşıyor. Geçenlerde Logitech ürünlerinde indirim yapmışlardı. Stokta olmayan ürünleri sattılar. Sonra siparişleri iptal ettiler ve olan taksitle alışveriş yapanlara oldu. Kredi kartı limitlerini kapattılar. Geri iadeyi taksit taksit yapıyorlar çünkü. Almadan önce bir kez daha düşünün. Fiyat iyi mi? Kesinlikle iyi ona bir şey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Bimeks olunca insan tedirgin yaklaşıyor. Geçenlerde Logitech ürünlerinde indirim yapmışlardı. Stokta olmayan ürünleri sattılar. Sonra siparişleri iptal ettiler ve olan taksitle alışveriş yapanlara oldu. Kredi kartı limitlerini kapattılar. Geri iadeyi taksit taksit yapıyorlar çünkü. Almadan önce bir kez daha düşünün. Fiyat iyi mi? Kesinlikle iyi ona bir şey diyemem.

Bende sipariş geçeyim diye düşünüyordum ama tedirgin oldum bak şimdi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.