Şimdi Ara

Bimeks şarjlı pil fırsatları süper fiyatlar var! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
8
Favori
5.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Teknosadan vpw aldık, şimdi pişman olduk, çöpe mi atsam napsam :)

@ SPaCeLoRD,
    Niye atacaksınız. Elinizdeki şarj cihazı kabul edip şarjıda 4-6 saat sürebiliyorsa kullanın kullanabildiğiniz kadar.Yada çok kısa sürede 3-5-20 dk gibi çabucak şarj oldu durumu varsa, AT-508 gibi deşarj özelliği olan cihazla 3-5 defa şarj deşarj işlemine tabi tutun şarj süresi 4-6 saati bulursa kullanın kullanabildiğiniz kadar.Bunlar std Ni-Mhd pillerden olduğundan birde imalat kalitesi merdiven altı cinsinden olduğu için asla şarjsız bırakmayın.10-15 günde bir şarj edin, kullansanızda kullanmasanızda.
  • bipekkan B kullanıcısına yanıt
    o bana da oluyor ara sıra :)

mesajı yazıyorum gitti gözüküyor ama konuda yok, birisi alıntı yapıyor bildirimi geliyor girip bakıyorum o da yok
  • bipekkan B kullanıcısına yanıt
    pillrle beraber gelen şarj aletleri dandik gibi, dolduktan sonra şarj kesme özelliği yokmuş, deşarj özelliği de yok. bahsettiğin at-508 var bende asıl şarj cihazı olarak, henüz pilleri doldurmayı denemedim ama 4-6 saatte şarj olabileceklerini sanmıyorum, he belki ataba edebilir onu da akşam bi deniyeyim. kendi şarj aletleri 120 ve 200ma çıkış veriyor 14-16 saat civarı sürer muhtemelen.

27 liraya duracell'in 45 dk da şarj eden aleti vardı, alayım mı almiyayım mı diye baya düşündüm de sonradan vazgeçtim. şimdi keşke alsaydım diyorum. prizde 14 saat takılı kalan bi şaj aleti evi yakar mazallah :)
  • tesco 2500 almistim kipadan tanesi 1 tl idi kumandalar vs e taktim .gayet iyi.

balkonda guneş enwrjili lamba vardi .dandik 600 ampwrlik pil koymuslar 2500 koyunca isil isil oldu.

slr.de vs de kullanamazsiniz ama bence normal pil yerine bunlardan almak gayet mantikli.markali duracell vs zaten.bu fiyat şarz olmayanlari.

wpw de aldim coxuklarin oyuncaklarina vs taktim gayet iyi. her gece 15 dk.calisan sesli ve isikli tavana yansitan oyuncak projektöru 4 ay calistirdi tek şarjla .bence gayet iyi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bimeks şarjlı pil fırsatları süper fiyatlar var!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vpw leri şarj ettim, Ataba 508 le 3 saat gibi bir sürede şarj oldu gözüktü. bu bana pek normal gelmedi. (yada kapasiteleri 2700 değil, 1500 -2000 arası bişey) klavyeye taktım, şimdilik 4 ü de çalışıyor :)

2 tane aaa 1000mah vardı, onları kendi şarj aletiyle (200ma) aynı anda takmıştım hala şarj oluyor gözüküyor, yine aynı şekilde yine kendi şarj aletiyle (120ma) 2500mah olan 2 tane vardı onlar da devam ediyor.
  • Arkadaşlar dslr 650 d makinem ve yongnuo flaşlarım için hangi pilleri ve şarj cihazını önerirsiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Arkadaşlar dslr 650 d makinem ve yongnuo flaşlarım için hangi pilleri ve şarj cihazını önerirsiniz acaba?

Yüksek kapasiteli bir pil kullanın. Recyco veya ready2use gibi şarjı uzun süre tutan bir pil olması önemli değil zaten pil size uzun süre gitmeyeceği için anlamsız.
  • Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için

• Bimeks mağazada 4 adet Varta AAA şarjlı pil (800 mAh): 15 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Aynı zamanda 7 adet Gp ReCyko AA pili teknosadan mağazadan 20 tl ye aldım 6 lıydı aslında ama şansıma 1 adet fazla koymuşlardı ama 6 adet için de 20 tl süper fiyat

İyi fiyatmış

• Kablosuz klavyede kullanmak için aaa GP pil almıştım ama çok kısa sürede şarjı bitiyordu sonradan araştırınca öğrendim ki akım olayları uymuyormuş 1.2'nin altına düşüyormuş illede lityum pillerden olması gerekiyormuş. Varmı acaba kablosuz klavye fare uyumlu olanlar
  • Siparişini verdiğim 2x4 Energizer AA 2300 MAH ve 4 Adet Recyko AAA piller geldi. Recyko AAA piller yeni ambalajlı yeni üretim piller gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Energizer piller ambalajı haşat bir vaziyette geldi... Teknosa pil rezaletinden sonra yine mi dedim ancak pilleri paketinden çıkartınca korktuğum başıma gelmedi. Piller iyi durumda ve şarjı mevcuttu(1.30 Volt civarında). Bu fiyata tavsiye ediyorum ambalajı ezik falan olsa da alınır.
  • Vartalar geldi , ambalajları alt taraftan açık geldi , 3 paket içinde durum aynı.Adi pislikler , outlet ürünse belirt.Değilse bu ne kefazelik.Allah bildiği gibi yapsın sizi.Bakalım diğerlerinden ne çıkacak .Birde siparişi verir vermez kargo ya hazır hale geldi.Ancak 3 günde gele gele 3 paket pil geldi.Tavsiye etmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 25 Mayıs 2016; 17:56:33 >
  • 2 adet Energizer 2300 AA ve 2 adet Recyko AAA siparişi verdim bakalım nasıl gelecek.

• Dün ANKAMALL daki BİMEKS'e gittim
    http://www.bimeks.com.tr/urun/142444/varta-4lu-ready-2-use-toy-2400mah-sarjli-kalem-pil.aspx#dealers

üründen almak istedim. Ancak ürün yoktu.
    Görevli aynı AVM'deki diğer şubelerinin stoklarında olabileceğini ancak oranında 1 ay kadar kapalı olduğunu söyledi.
    Sonuç mağazadan alamadım.

Bugün internet üzeriden
    3 adet
    http://www.bimeks.com.tr/urun/142444/varta-4lu-ready-2-use-toy-2400mah-sarjli-kalem-pil.aspx#dealers
    ve 1 adet
    http://www.bimeks.com.tr/urun/116400/gp-6li-1000-serisi-sarjedilebilir-aaa-ince-kalem-pil.aspx

sipariş ettim.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Kargoyu kontrol ederek alın. AA yerine aaa pil gönderdiler bana, ispat edemedim.

hocam aralarında ki fark ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Vartalar geldi , ambalajları alt taraftan açık geldi , 3 paket içinde durum aynı.Adi pislikler , outlet ürünse belirt.Değilse bu ne kefazelik.Allah bildiği gibi yapsın sizi.Bakalım diğerlerinden ne çıkacak .Birde siparişi verir vermez kargo ya hazır hale geldi.Ancak 3 günde gele gele 3 paket pil geldi.Tavsiye etmiyorum...

hocam bu bimeks böyle. bi ürün ucuzsa mutlaka bi problemi oluyor. bana tel ve tablet kılıfı yollamışlardı leş gibi. bildiğin leş gibi toz kir içinde. 10 tane üründen 2 tanesi sorunsuz anca çıkıyor. mutlaka uvuzlayan üğrünlerde bi problem oluyor. ki 8 9 lira krgo parası da cabası. çok nadir gelen ürünler temiz oluyor. şans artık
  • varta 8 li AAA alkalin pil Teknosa da 7 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musab

varta 8 li AAA alkalin pil Teknosa da 7 TL

Pahali almissiniz. Migrosta indirim varken 4+4 2.5 TL ye geliyordu o zaman bile cogu kisi burun kivirmisti. Bu piller varta nin en dusuk model sarjsiz pilleri. Gecen gunlerde bunun bir ust versiyonu olan high energy modelinin 4 lusu de 1.70 den satilmisti teknosada. Teknosa dan pil almanizi tavsiye etmem genelde bayat pil satiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: merduran

Dün ANKAMALL daki BİMEKS'e gittim

üründen almak istedim. Ancak ürün yoktu.
    Görevli aynı AVM'deki diğer şubelerinin stoklarında olabileceğini ancak oranında 1 ay kadar kapalı olduğunu söyledi.
    Sonuç mağazadan alamadım.

Bugün internet üzeriden
    3 adet
    ve 1 adet
    http://www.bimeks.com.tr/urun/116400/gp-6li-1000-serisi-sarjedilebilir-aaa-ince-kalem-pil.aspx

sipariş ettim.

Teşekkürler

Bu pilleri ne anlamda ucuz diye aldınız?
    Aldığınız varta pilleri şarj döngü ömrü en az olan pil 150 defa şarj olabiliyor o da şansınız varsa. bir çok kişi 30 40 defa bile şarj yapamadan çöpe yolluyor.
    Diğer AAA gp piller şarjını koruyamayan durduğu yerde boşalan eski nesil pillerden bari recyko+ alsaydınız. illa alacaksanız alın ama fırsatlık bir yönü yok hatta bence bu piller çok pahalı.
    30 40 liraya 2100 kere şarj olan eneloop varken 20 liraya 150 defa şarj olan pil avantajlı olmuyor

PİYASADAKİ DİĞER PİLLERİN ŞARJ ÖMÜRLERİ İLE KARŞILAŞTIRMASI
    DURACELL 2400 MAH DURALOCK PİL 300 DEFAYA KADAR ŞARJ OLMAKTADIR
    GP RECYKO + 2000MAH 1000 DEFAYA KADAR ŞARJ OLMAKTADIR
    SONY CYCLEENERGY 2500MAH 1000 DEFAYA KADAR ŞARJ OLMAKTADIR
    VARTA POWER ACCU 2400MAH 150 DEFAYA KADAR ŞARJ OLMAKTADIR
    ENELOOP PRO 2500MAH 500 DEFAYA KADAR ŞARJ OLMAKTADIR
    ENELOOP 2000MAH 2100 DEFAYA KADAR ŞARJ OLMAKTADIR

ENELOOP 4LÜ 2000mAh ALARAK YAPACAĞINIZ EKONOMİ
    2 PAKET 4LÜ GP RECYKO + 2000MAH
    2 PAKET SONY CYCLEENERGY 2500MAH
    7 PAKET 4LÜ DURACELL 2400MAH DURALOCK
    14 PAKET 4LÜ VARTA POWER ACCU 2400MAH ALMIŞ GİBİ OLUYORSUNUZ

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.