Şimdi Ara

Bimeks'te Tüm LCD TV'lerde ÖTV + %5 indirim‏ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • resmen tüm firmalar birbirine bakarak fiyat veriyolar günler önce bu ötv işi ile ilgili bir şey yazmıştım firmalar kol kola girmiş rekabet namına bişey yok fiyatlar hepsinde aynı inanılır gibi diil bir kac örnek veriyim

bimeks sony 32 inch lcd 1167 tl
    mavi bilgisayar sony 32 inch lcd 1167 tl
    hepsiburada sony 32 inch lcd 1169 tl
    hızlı al sony 32 inch lcd 1139 tl
    fiyatlar 32l4000 modeli için verilmiştir nerde ötv nerde firma indirimi nerde fırsat
  • Dalga mı geçiyorlar adam mı seçiyorlar. 32 LG3000 serisi zate aylardır Teknosa'da nakite 999 YTL'ye satılmadı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karacasus

bu olayı tüm firmalar yapıyor. bende İstanbul bilişimde şahit oldum dün. siteye girince hemen banner geliyor tüm ürünlere ötv indirimi yaptık diye. aynı ürünü 1 aydır takip ediyorum. fiyat yine aynı. ayakta insanları uyutuyorlar. bizim gibi takip eden ne kadar insan varki. bu tarz firmalarda kurda yem oluyor zavallılar.

anlayacağımzı şu ki indirim filan yok. son 15 gündür boşuna hayal kuruyoruz. saf duygularımızla oynuyorlar :)
    bizi kötü emellerine alet ediyorlarrrrr :)

Aynen katılıyorum. Simdi herkes ÖTV indirimi olmus diye urun almak istiyor. Tabii
    fiyatları daha onceden bilmedikleri takip etmedikleri icin, hicbir indirim olmadıgını, tam tersine bindirim
    oldugunun farkında degiller.

• quote:

Orjinalden alıntı: hadjimurat

resmen tüm firmalar birbirine bakarak fiyat veriyolar günler önce bu ötv işi ile ilgili bir şey yazmıştım firmalar kol kola girmiş rekabet namına bişey yok fiyatlar hepsinde aynı inanılır gibi diil bir kac örnek veriyim

bimeks sony 32 inch lcd 1167 tl
    mavi bilgisayar sony 32 inch lcd 1167 tl
    hepsiburada sony 32 inch lcd 1169 tl
    hızlı al sony 32 inch lcd 1139 tl
    fiyatlar 32l4000 modeli için verilmiştir nerde ötv nerde firma indirimi nerde fırsat

firmalar kol kola girmiş, fiyatlar kol gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Dalga mı geçiyorlar adam mı seçiyorlar. 32 LG3000 serisi zate aylardır Teknosa'da nakite 999 YTL'ye satılmadı mı ?

şimdi bak bakalım kaca satıyolar hepsini gezdim bugun yok abi yok artık sıcak fırsat diye bişey yok işte ew açılışları gibi açılışlarda yüzlerce insan içinde aldın aldın alamadım artık kime kazıklanıcam diye karar vericen başka yol yok yapılan her türlü indirim aslında kısaca bir bindirimli indirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.