Şimdi Ara

BİMEKS WEB OUTLET BÖLÜMÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
4
Favori
13.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 senelik konuya yorum yazdığınızın farkında mısınız?
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Kim demiş 802.11 ac yok diye?

https://www.generalmobile.com/tr/urunler/Gm5Plus/teknik-ozellikler

Keşke daha iyi araştırsaydınız. Bunu desteklemeyen bi 3310 var onu da sıfır bulmak çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Bunun için yeni konu açsa bunun neresi sıcak vs derken anında tekme tokat dalacaklardı Konu eski diye isyan edilmesi daha çok zaman aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Kim demiş 802.11 ac yok diye?

https://www.generalmobile.com/tr/urunler/Gm5Plus/teknik-ozellikler

Keşke daha iyi araştırsaydınız. Bunu desteklemeyen bi 3310 var onu da sıfır bulmak çok zor

https://youtu.be/TDdpamZlOlA?t=19m26s

Bahsedilen başka bir şey mi bilemiyorum ancak videonun orta kısımlarında da bahsediliyor aynısından .

• Kim hortlattı Tuvnera geri döndü sandım.
    Videoyu izleyecek fırsatım yok ama ürünün kendi sitesinde var yazıyorsa vardır hocam, nokta.

• quote:

Videoyu izleyecek fırsatım yok ama ürünün kendi sitesinde var yazıyorsa vardır hocam, nokta.

Hocam sizin attığınız gm5 plus özellik sayfası zaten .

gm5 plus - 802.11a/b/g/n/ac

android one - 802.11 b/g/n

5 ghz sinyal gücünü desteklemiyormuş . Bana göre büyük bir handikap bu .

quote:

802.11 protokolu wi-fi ya da kablosuz ag diye adlandirilan baglantinin standardidir. yanina gelen harfler bu standardin farkli surumlerini ifade eder...

802.11a = 5GHz frekansinda calisir, bu yuzden 2.4 GHz bandinda calisan diger urunlerden etkilenmez. ancak yavastir.

802.11b = 2.4 GHz bandinda calisir. teoride 11 Mbit hiza ulasabilir.

802.11g = aynen b gibi 2.4 GHz frekansinda calisir. ancak hiz 54 Mbit'e kadar yukseltilmistir. su andaki piyasadaki tum urunler 802.11g standardini kullanir ve geriye donuk olarak 802.11b ile de uyumludur.
    802.11n'in farki = teoride 10 kat daha hizlidir. yani saniyede 540 mbit'e kadar ulasabilir. ayrica en buyuk artisi MIMO destegidir. MIMO (Multiple input, multiple output demek. coklu giris, coklu cikis.) daha da turkcesi, birden cok alici ve verici antenlerle data akisi cok genis bir alana yayilabiliyor: bu sayede 1 km icerisinde tek bir kablosuz ag kullanilabiliyor.
    ALINTI Pcworld

Mobildeyim hocam android one sayfasını inceliyordum ama yanlış sayfaya girip yanlış bilgi paylaştıysam kusura bakmayın lütfen. Kötü bir niyetim yoktu, sadece sony android telefonları tasarım da dahil her açıdan başarısız buluyorum...

• quote:

Mobildeyim hocam android one sayfasını inceliyordum ama yanlış sayfaya girip yanlış bilgi paylaştıysam kusura bakmayın lütfen. Kötü bir niyetim yoktu, sadece sony android telefonları tasarım da dahil her açıdan başarısız buluyorum...

Doğrudur hocam kötü niyetten değil de görülsün diye yazayım dedim . Valla 2011 yılında xperia ion almıştım . Reddot tasarım ödüllü Bana göre Z serisi haricinde orta seviye telefonların tasarımı güzel . Biraz göreceli bu kısmı . Bakalım artık , c4 istediğim gibi çıkmaz ise kesinlikle gm 4g deneyeceğim . Bütçem olsa düşünmeden gm5 + alacaktım ama malesef çıkamadım o fiyat seviyesine . Kardeşim de amerikadan getirecek gelirken telefon , çok uzun süre kullanmayacam açıkçası şimdilik planım bu

• Bir sene once Bimeks outletten sifir gibi olan urunu 24 saat icinde iade olmus urunu
    Piyasa fiyati 5000 lira iken 3000 liraya aldim. Aldiktan sonra garantiye yolladim klavye touchpad vs de degistirdiler ucretsiz. Sifir olarak kullaniyorum cihazi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yawan

bu firma nasıl batmıyor

pahalı satıyor denilenlere bakacak olursak. ucuz satanlar batar genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    UYARI: Konu evet hort ancak yukarıdaki yazışmalara bir şekilde denk gelen kimsenin kafa karışıklığına sebep olmamak için bu cevabı yazma ihtiyacı duydum.

@CavaLieR-G, sizin ilgili ilk mesajınızı ve verdiğim cevabı tekrar okudum, laptop başına geçmişken kontrol edeyim dedim, acaba gerçekten ben mi link ve modelleri karıştırdım diye. Siz mesajınızda sadece "android one" demişsiniz, ben de o mesajınıza istinaden android one'ı tercih ederdim demiştim. İkimizin de atladığı ufak ama önemli bir nokta var; benim paylaştığım telefon da, sizin daha sonra özelliklerini paylaştığınız GM 4G modeli de android one zaten. Sanırım siz GM5 Plus'ın da android one olduğunu bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız. Sizin karşılaştırma listenizdeki GM 4G telefonmuş ama android one dediğiniz için genel bir algı oluştuğundan böyle ufak bir anlaşmazlık olmuş. Ben de diyorum o kadar dikkat ettiğim halde nasıl yanlış link paylaşmış olabilirim Çok şükür iğneyi önce kendime batırdığım için yanlış paylaşmış olabilirim diyerek üzüntümü dile getirmişim Sonuç olarak, GM5 Plus da bir android one....

• quote:

UYARI: Konu evet hort ancak yukarıdaki yazışmalara bir şekilde denk gelen kimsenin kafa karışıklığına sebep olmamak için bu cevabı yazma ihtiyacı duydum.

@CavaLieR-G, sizin ilgili ilk mesajınızı ve verdiğim cevabı tekrar okudum, laptop başına geçmişken kontrol edeyim dedim, acaba gerçekten ben mi link ve modelleri karıştırdım diye. Siz mesajınızda sadece "android one" demişsiniz, ben de o mesajınıza istinaden android one'ı tercih ederdim demiştim. İkimizin de atladığı ufak ama önemli bir nokta var; benim paylaştığım telefon da, sizin daha sonra özelliklerini paylaştığınız GM 4G modeli de android one zaten. Sanırım siz GM5 Plus'ın da android one olduğunu bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız. Sizin karşılaştırma listenizdeki GM 4G telefonmuş ama android one dediğiniz için genel bir algı oluştuğundan böyle ufak bir anlaşmazlık olmuş. Ben de diyorum o kadar dikkat ettiğim halde nasıl yanlış link paylaşmış olabilirim Çok şükür iğneyi önce kendime batırdığım için yanlış paylaşmış olabilirim diyerek üzüntümü dile getirmişim Sonuç olarak, GM5 Plus da bir android one....

Evet hocam ikisinin de android one platformu kullandığını biliyorum . gm 5plus fiyat olarak listeme girmediği için hiç açmadım konusunu :) Sonuç olarak c4 sipariş etmiştim bimeksten dün ulaştı elime . gm 4g eski telefonum xperia ion ile aynı özelliklere sahipti wifi konusunda , c4 bariz çok daha iyi çekim gücüne sahip . Ekran çok üst düzey . Şimdilik memnun gibiyim ama ilerde nasıl sorunlar yaşarım meçhul Bu arada bimeksin sitesinde de aldığım ürünle alakalı , çizikler mevcut diyordu ancak gelen telefon oldukça temizdi . Herhangi bir ize rastlamadım .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.