Şimdi Ara

bimekste 614c 570 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bimeks kampanya yaptı..http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=799 cuma ve cumartesi hp 614c 1 alana 1 bedava. 570 ytl civarında bir fiyata denk geliyor.. benimle birlikte almak isteyen istanbuldaki bir arkadaşla gidip telefonu almak istiyorum..ilgilenen arkadaşlar mail atsın lütfen..
    mail: ala06g4n@hotmail.com

not: bu arada yarın 17:00 den sora mailinize cevap verebilirm. ve aynı gün gidip alabilirz.. avcılardayım ben.. avrupa yakasındaki her yer uyar.. anadolu yakasındada olsanız ortada bir yerde bulusuruz.. telefon numaranızı da yazarsanız maile size ulaşmam çok daha kolay olur.. teşekkurler :D

kimseyi bulamazsam yarın aksam gidip 2 tane alıp daha sora birini satmak zorunda kalacam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g4n -- 19 Aralık 2008; 1:55:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: g4n

bimeks kampanya yaptı..http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=799 cuma ve cumartesi hp 614c 1 alana 1 bedava. 570 ytl civarında bir fiyata denk geliyor.. benimle birlikte almak isteyen istanbuldaki bir arkadaşla gidip telefonu almak istiyorum..ilgilenen arkadaşlar mail atsın lütfen..
    mail: ala06g4n@hotmail.com

çok güzel kampanya kaçıran eşektir.....
  • Ben mavi bilgisayardan 850 liraya aldım. Eşek miyim acaba? :

Edit:
    vay be çavuş olmuşum :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azalyn -- 19 Aralık 2008; 2:04:47 >
  • ne zaman aldın bari bu yakınlarda almış olmasaydın biliyorum o duyguyu çok koyuyor adama
  • 3 hafta oldu.
    Yok aslında pişman değilim. Hepsiburada'daki fiyatına baktıkça yüreğime su serpiliyor. :) Kendimi böyle avutuyorum. :)
  • arkadaşlar,

bende almak istiyorum, ama topiği açan arkadaşla buluşmam zor.

Cumartesi (yarın) sabahı anadolu yakasında Ümraniye Carrefourdaki bimekse
    Ya da bu aksam istinye Bimekse gelebilecek olan varsa orada onunla buluşup bir cift alabiliriz...

ilgilenen bana özelden yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scubat -- 19 Aralık 2008; 9:46:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.