Şimdi Ara

BİMPARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
10
Favori
7.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açın konuları böyle devam bir kaç ay sonra niye geçmiyor artık saymıyor demeyin ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huseyinterzi H kullanıcısına yanıt
    Bankalar sonuçta senin alışveriş yapmana odaklanır sonuçta ortada bir hile yok yıllardır banka market kampanyalarından faydalanmak için mıgros hediye kart yüklemesi yaparız Carrefour’da yine kart alırız bimde Ramazan’dan bim kart sokta şok kart alırız burdaki tek fark onlıne olduğu için çoğu banka market olarak kabul etmeyecek Burda hile hurda yok sistemsel bir açığı kullanmakta yok,Amerika’yı yeniden keşfetmiyoruz benim kişisel fikrim TEB dijitalde olacaktır paraf I arkadaşlar denemiş olmuş ykb olmaz daha önce file marketin böyle bir uygulamasına yükleme yaptım kabul etmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt

İşte bu kafa inial i paycell i bitiren kafa. Burayada geldi.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

İşte bu kafa inial i paycell i bitiren kafa. Burayada geldi.  

Cepteteb banka kartı kampanyası vardı orada biri eksik yattı diye kayıt açmış kayıt açan da bilindik sistemden yüklemiş (anladınız onu) sonra ne oldu? 2 aydır Cepteteb banka kartı kampanyası yapmıyor en büyük örnek budur

• Sen burda yokken biz vardık adiosla dünyayı gezdik bu puanlarla ama bankayı arayıp burda geçer mı geçmez mi diye sormadık,Bilgi Sahibi olmadan fikir Sahibi olma karşıdakini tanımadan yorum yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 6 Ocak 2022; 19:39:43 >

bundan birkaç ay önce ulu orta yazanlara yapmayın diyince, sizin üslüpla cevap veren birisi vardı, o siz miydiniz merak ettim çünkü kullanılan kelimeler büyük oranda aynı. piu,maxipara,world nakit,vakıf,teb,iş hepsi gitti. hala alışverişe odaklanır diyebiliyorsanız, allah akıl fikir versin denir anca. bu kampanyalar alışveriş yapılsın diye yapılır mantık olarak, amaç hile olmasa bile, mh yi bi günde 100kişi arayıp cüzdan cüzdan derse sonuç bu şekil olur. ne oldu amerika yeniden keşfedildi mi ?

Evet hocam o yüzden kampanya yapıyorlar . Bunda hem fikiriz ama benim onerim müşteri hizmetlerini arayıp suna yükleme yaptım geçer mi buna yükleme yaptım geçer mi diye sormak yerine forumda fikir alışverişi yapmak. Arkadaş paylasimi yaparken su bankaları denedim market diye geçiyor demiş biri çıkmış bu banka market diye geçiyor demiş bize düşen varsa o kartlar ile kullanmak yoksa kendi kartinizi deneyip geçip geçmediğini belirtmek.

• Bimpara konusu vardı zaten. Haberi var çoğumuzun

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Yok ben değildim üsluptan demekki doğru kişiye ulaşılmıyor üslûptan önce ne dediğini anlamak lazım ,ayrıca bu forumun adiosçuları kampanyaları iyi bildikleri için hiçbir zaman bankayı arayıp meşgul etmezler arayayıp soranlarıda savunmazlar ama bazı şeyleride getirip telefonla aradığınız için bitti kampanyalar, sizde onlardansınız demek tanımadan bilmeden yorum yapmak demektir,o puanlar eski turkıyede kazanılıyordu yeni turkıyenın ekonomik koşullarından bu dere kurudu artık zaten beklenen birseydi 150 lira market alışverişine 10 lira kazanınca 1 litre akaryakıt alamıyorsun artık bankalarda herseyi kıstı artık puan vermiyorlar kampanya yapmıyorlar doğru dürüst,sadece market alışverişi ile dünyayı gezdıgımız günler artık mazide kaldı hoşgeldin yeni turkıye

• huseyinterzi H kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten kimse zırt pırt gereksiz arayanları savunmuyor ki zaten forumu takıp edenler emin olun banka çalışanından daha bilgililer onlar bilmez bu kadar detay

• Günaydın. 101 de ve migros karta da oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziyauner Z kullanıcısına yanıt

migrosu anladıkta a101 nasıl oluyor?

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

ehiamico olabilir o dediğin şahıs

• en isabetli kısmı arka arkaya 30 soru soran arkadaşın henüz konuya gelmemis olması.

• Birisi PM atsın içeriği kaçırdık olmaz ama

• Özelden biri yazabilir mi? İlk mesaj silinmiş. Konu sahibi pm kabul etmiyor

• by_bozkurt kullanıcısına yanıt

Evet bu konunun içeriği neydi merak ettik ,

not: şu ana kadar hiç banka arayıp işgüzarlık

yapmadım

• Bilsem atarım bende bilmiyorum

• davetsizi mi diyon  

• Aylar önce world kart ve axess kart ile yaptığım denemede bimkart yüklemesinin market geçmediğini farkettim. Diğer kartları deneyenler yazabilir.

Eski İninalcilerden kim kaldı 😀

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.