Şimdi Ara

Bina içi kablo yenilemeye gerek varmı? Çekilir dert değil. Hat değerleri içerir. HELP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benim de öyle
     Bina içi kablo yenilemeye gerek varmı? Çekilir dert değil. Hat değerleri içerir. HELP
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

benim de öyle
     Bina içi kablo yenilemeye gerek varmı? Çekilir dert değil. Hat değerleri içerir. HELP

Benim gündüz normal ztn prime timeda yalan oluyor internet konuda ekli prime time hız testi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyinthesky23 B kullanıcısına yanıt
    hiç bir fark görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 9 Aralık 2015; 16:15:13 >

• 0365634b kullanıcısına yanıt
    bundan bahsediyorm dostm

dostum ttnet sana outdoor dslam dan hizmet vermiyorsa snr nin düşük olmasının nedeni santralden sokaktaki dolaba gelen prensibal kabloda olabilir.prensibal devrede arıza olamasa bile gelen kabloda fazla abone varsa snr biraz düşük gelir.ekipler gelirse adamlara deki abone sayısının fazla olmadığı yüzlükten(prensibal kablonun içindeki diğer 100 perlik kısım) versinler senin devreyi(saha dolabında yapılacak bi işlem bu).20 db hat zayıflaması ise santrale yaklaşık 1300 m civarı uzakta olduğuna işaret ediyor.bu uzaklıkta 12 mbps kullanabilirsin.(hattınızın sağlam olduğu taktirde)anlattıklarımdan hiçbir şey anlamamış olabilirsin ama durum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi_raikonen

dostum ttnet sana outdoor dslam dan hizmet vermiyorsa snr nin düşük olmasının nedeni santralden sokaktaki dolaba gelen prensibal kabloda olabilir.prensibal devrede arıza olamasa bile gelen kabloda fazla abone varsa snr biraz düşük gelir.ekipler gelirse adamlara deki abone sayısının fazla olmadığı yüzlükten(prensibal kablonun içindeki diğer 100 perlik kısım) versinler senin devreyi(saha dolabında yapılacak bi işlem bu).20 db hat zayıflaması ise santrale yaklaşık 1300 m civarı uzakta olduğuna işaret ediyor.bu uzaklıkta 12 mbps kullanabilirsin.(hattınızın sağlam olduğu taktirde)anlattıklarımdan hiçbir şey anlamamış olabilirsin ama durum bu

Ekip fln geldiği yok ki zaten arıza kaydı alıyorlar, uzaktan bakıyorlar giden değer normal sonra tekrar arayıp arızanızı titizlikle inceledik hiç bir sorun yok hat değerleriniz normal diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.