TAKDİR ETTİM AYNISINI BEN DÜŞÜNÜYORUM . |
Bina önündeki sokağa uzun süreli park etmek suç mu? Sizce kim haklı? (4. sayfa)
-
-
Bir keresinde sokağımıza bir tane Fiat Albea parketti. Sokak kimsenin malı değil. Parketsin adam dedim. Fakat araba bir hafta durdu. Gelip kullanan yok. Şüphelendik. Polise bildirdik. Çalıntı çıktı.
Başka bir zaman yine yabancı bir araba sokağa parketti. Bir türlü gitmedi. Polise bildirdik. O da çalıntı çıktı.
Başka bir zaman yine bir araba geldi. Onu da bir hafta sonra rahmetli babam polise bildirdi. O da çalıntı çıktı.
Başka bir sokağa parkedip te uzun süre bırakırsanız başınıza böyle birşey gelebilir. Bizim sokağa bırakırsanız kesin gelir.
-
İyi akşamlar karşılaştığım mevzu şu şekilde kişi evinin bahcesine park edilemez yazısı yazdi asti demir kapısını bizim karşı komşu bizde mahallemiz diye bulduğumuz yere park ediyoruz tabiki soruna gelecek olursak bu park yerine komşu aracını park etmiyor dışarıya koyuyor aracını sadece motorunu koyuyor ve araç koydugumda burası park yeri motoru mu çıkarmıyorum dedi bende dikkat ederim dedim iki motor çıkacak şekilde yer bıraktım ama sorun hala devam ediyor netice de evimin önünde park edemez olduk arada kaldık
En sonda geçen polis aradi dedim aracımı cekeyimde iceride araç yok ne için cekecez anlamadim böyle durumlarda karşılaşan fikri olan varmı
Bu durumun yaptırımı nedir bende bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 23 Temmuz 2024; 1:7:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X