Şimdi Ara

Bina yıkılınca puan kaybı oluyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bilindiği gibi somürge terkedince harcanan maden kadar puan kaybı oluyor. Geçenlerde bi topic te yapılan binalar yıkıldıktan sonra sömürge terkedersen puan kazanarak sömürgeden ayrılırsınız diye bi yazı görmüştüm. Acaba sömürgeden ayrılmadan önce yapılan bütün binalar yıkılırsa sömürgeyi terkettiğimizde puan kaybı olmuyormu yoksa yine harcanan maden kadar puan kaybediyormuyuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: dj0054

arkadaşlar bilindiği gibi somürge terkedince harcanan maden kadar puan kaybı oluyor. Geçenlerde bi topic te yapılan binalar yıkıldıktan sonra sömürge terkedersen puan kazanarak sömürgeden ayrılırsınız diye bi yazı görmüştüm. Acaba sömürgeden ayrılmadan önce yapılan bütün binalar yıkılırsa sömürgeyi terkettiğimizde puan kaybı olmuyormu yoksa yine harcanan maden kadar puan kaybediyormuyuz.

arkadaşım kim öyle saçma bişe yazar ya olurmu öyle şey sen o binaları yıkmak için zaman meden ve puan kaybı yaşıyorsun o binayı yıkınca exradan madenin gidiyor direk boşalt daha az zararla kurtulursun
  • nebileyim yaa bende o yazıyı görünce kafam karıştı zaten dediğin gibi bir sürü zaman ve extradan maden kaybı olucak.

cevabın için saol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj0054

Gerçekten Kimse Saçmalamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zemin katta rutubet olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.