Güncel |
BINANCE GLOBAL - Türkiye Özel: 10USDT Garanti - 21 Milyon TRY Değerinde Ödül Havuzu Sizi Bekliyor! (2. sayfa)
-
-
Güncel
-
Yarın son gün
-
"Ödüller, promosyonun sona ermesinin ardından 21 iş günü içinde dağıtılacaktır." Çok bekletmeseler bari para lazım. 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KriptoVolvo -- 16 Ocak 2023; 15:10:14 > -
Bir önceki etkinlik ödüllerini dağıtamadılar daha. BinanceTr bu konularda zayıf biraz genelde gecikiyor. Kendinizi geç gelecek diye ayarlayın bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Binance TR ve Binance Global farklı kampanyalar yaptılar ikisi de hala yatmadı değil mi? Ben ikisi için de kardeşimi üye yaptım ödül gelmedi.
-
Binance TR dağılımı yapılmadı, Binance global genelde dağıtımları açıklıyor. Orada da dağıtıma ait bilgi göremedim henüz.
-
Bu kampanyanın ödülleri dağıtıldığında konuyu günceller misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen gün Binance global canlı desteğe yazdım, global için ödüller dağıtılmış... Bana gelmemişti operatöre sordum, havuzda dağıtılacak ödül dolmuş olabilir ondan gelmemiştir dedi.
TrBinance için onlar dağıtmadı hala Telegram grubunda millet isyan ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KriptoVolvo -- 28 Şubat 2023; 14:45:2 > -
BINANCE GLOBAL - Türkiye Özel: 10USDT Garanti - 21 Milyon TRY Değerinde Ödül Havuzu Sizi Bekliyor!
21.000.000 TRY değerinde Ödül Havuz’undan siz de payınızı alın! Katılmak ve kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı… Binance’e üye olup ilk kriptonuzu alın.
Etkinlik Dönemi: 2024/05/09 04:00:00 - 2024/06/09 20:00:00 (UTC)
-
Güncel
-
Güncel
-
Güncel
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X