binance de komisyon daha düşük. binance komisyon %0,5, ethermine da %1 |
Binance Pool vs Ethermine - Hangisi Daha Mantıklı? (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: VULKARbinance de komisyon daha düşük. binance komisyon %0,5, ethermine da %1
Alıntıları GösterYüzde 2.5 diye hatırlıyorum, Nicehash miydi yoksa o?
-
nicehash i hatırlamıyorum fakat binance %0,5
-
mining çalışmasına rağmen ethermine üzerinde işçi inaktif görünüyor. açınca 15 dk sonra aktif oluyor sonra bir süre sonra durup dururken inaktif oluyor ethermine üzerinde halbuki mining çalışmaya devam ediyor. neden çalıştığı halde inaktif görünüyor?
inaktif görünmesi ödenecek tutarı etkiler mi ? sistem 3070li tek evdeki pc ring yok boş zamanda bırakıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beylermining çalışmasına rağmen ethermine üzerinde işçi inaktif görünüyor. açınca 15 dk sonra aktif oluyor sonra bir süre sonra durup dururken inaktif oluyor ethermine üzerinde halbuki mining çalışmaya devam ediyor. neden çalıştığı halde inaktif görünüyor?
inaktif görünmesi ödenecek tutarı etkiler mi ? sistem 3070li tek evdeki pc ring yok boş zamanda bırakıyorum.
bende de 3070 var ethermine kullanıyorum. 2 hafta ödeme dedi 3 haftada ödedi. binance a devam ediyor musun nasıl?
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı.
Rtx 3080 le maden yaparken
Shares valid %70-80-90 %100-105 olduğunu görüyorum
Yaptığımız ayarların verimliliğini nereden anlarız.
Örnek bu iki ayarda kart şu şekilde çalışıyor
core: -480
Ram : +1260mhz
Güç %61 235w
Sıcaklık 90
100.2mhs 0.00023eth
Core -200
Ram : +950
Güç : %59 220w
Sıcaklık 88
97.14mhs 0.00020 eth
Şimdi kartın yaptığımız oc ye etkisini nasıl anlarız hani boşmu kazıyor napıyor hangi ayar verimli
Yoksa 100mhs ayarlayıp devamm mı etsin
Yaptığım ayarın verimliliğini nasıl anlarım teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 22 Nisan 2021; 15:25:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki havuzda da çıkarım yaptım, gördüğüm kadarıyla çok bi farkları yok. Aynı kazancı veriyorlar. Ama Binance günlük kazancını birkaç saatte hesabına aktardığı için bence tercih edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GPU1: unable to get fan speed - unknown error (999) hatası veriyor :(
Aşırı mi yükleniyorum? Sorun nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X