Şimdi Ara

Binaya nasil sebeke baglattirabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baslikta belirtigim gibi 2 aydir nakil icin bekliyorum.Sebeke yok diyolar, bütce yok 2013 bekleyin bile dediler. En son btk ya sikayet ettim, cumartesi öle bir gelip bakmislar yapilacak demìsler ses seda yok. Yarin telekom gidicem ne yapabilirim. Konum Kocaeli/Derince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok ilginç bir durum. kablolu telefon'suz yer kalmadı diye düşünüyordum meğer varmış...
    btk ya ısrarınızı sürdürün isterseniz ama önce telekom la bir görüsün tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

çok ilginç bir durum. kablolu telefon'suz yer kalmadı diye düşünüyordum meğer varmış...
    btk ya ısrarınızı sürdürün isterseniz ama önce telekom la bir görüsün tekrardan.

Kablolu telefonu olmayip mobil telefon olan cok koy var....

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

çok ilginç bir durum. kablolu telefon'suz yer kalmadı diye düşünüyordum meğer varmış...

Kablolu telefonu olmayip mobil telefon olan cok koy var....

hocam gerçekten şaşırıyorum. yani bilmiyorum nasıl olmaz yahu ? telefon bu , en büyük ihtiyaclardan birisi.
    örnek verebilir misiniz mesela nerelerde yok ?
  • Telekoma ilk gittigimde belediyeyle prosödùrle ilgili bir sorun olmustur dediler. Neyse bayram gecsinde bir btk titresimi atarim. Isin ilginc yana 40 gùn hic ugramadilar bi btk maili 2 sonra geldiler inceleme yaptilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: n.bakan

Telekoma ilk gittigimde belediyeyle prosödùrle ilgili bir sorun olmustur dediler. Neyse bayram gecsinde bir btk titresimi atarim. Isin ilginc yana 40 gùn hic ugramadilar bi btk maili 2 sonra geldiler inceleme yaptilar.

komşularınız falan var mı ? onlarla birlikte gidebilirsiniz türk telekom'a , hani birden çok kişi isterse telefon bağlantısı belki daha çabuk çözüm üretilir
  • 2 blokluk ufak sitelerden tasindigimiz yer, bizden öncede basvuranlar olmus bakicaz caresine fazla birilerinide tanimiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kibrista kapali olan hat
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2 blokluk ufak sitelerden tasindigimiz yer, bizden öncede basvuranlar olmus bakicaz caresine fazla birilerinide tanimiyorum.

sorun ne aşamada ?
  • quote:

quote:

2 blokluk ufak sitelerden tasindigimiz yer, bizden öncede basvuranlar olmus bakicaz caresine fazla birilerinide tanimiyorum.

sorun ne aşamada ?

btk sikayetime cevap yazmislar. Iste 44 sh. C7-8 kutunuz hazirlanmistir fiber kablo revizyon kaziniz tamamlanmistir kablolama icin ödenek talebinde bulunulmustur calisamalarimiz devam etmektedir diyorlar. Bakalim bekliyoruz hala.

• quote:

quote:

quote:

sorun ne aşamada ?

btk sikayetime cevap yazmislar. Iste 44 sh. C7-8 kutunuz hazirlanmistir fiber kablo revizyon kaziniz tamamlanmistir kablolama icin ödenek talebinde bulunulmustur calisamalarimiz devam etmektedir diyorlar. Bakalim bekliyoruz hala.

iyi bakalım , hayırlısı olsun. Arada bir yoklayın bence ne olur ne olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

sorun ne aşamada ?

Yarin bi' ariycam il telekom mùdùrlügünü, bakalim nasi bi kablo icin ödenek bekliyolarmis, telefonu acarlarsa ögrenicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Like A Beast

quote:

quote:

quote:

quote:

sorun ne aşamada ?

Yarin bi' ariycam il telekom mùdùrlügünü, bakalim nasi bi kablo icin ödenek bekliyolarmis, telefonu acarlarsa ögrenicem.

Alıntıları Göster
    halen yapılmamış sanırım

• quote:

halen yapılmamış sanırım

Hala ödenek bekliyoruz diyorlar. Ne yaptinizda yediniz o kadar ödenegi 7. ayda ödenek mi biter.

• quote:

quote:

halen yapılmamış sanırım

Hala ödenek bekliyoruz diyorlar. Ne yaptinizda yediniz o kadar ödenegi 7. ayda ödenek mi biter.

anladım , umarım en kısa sürede çözülür sorununuz.
  • quote:

Baslikta belirtigim gibi 2 aydir nakil icin bekliyorum.Sebeke yok diyolar, bütce yok 2013 bekleyin bile dediler. En son btk ya sikayet ettim, cumartesi öle bir gelip bakmislar yapilacak demìsler ses seda yok. Yarin telekom gidicem ne yapabilirim. Konum Kocaeli/Derince

Son durum nedir hocam? Ben de benzer sorun yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Baslikta belirtigim gibi 2 aydir nakil icin bekliyorum.Sebeke yok diyolar, bütce yok 2013 bekleyin bile dediler. En son btk ya sikayet ettim, cumartesi öle bir gelip bakmislar yapilacak demìsler ses seda yok. Yarin telekom gidicem ne yapabilirim. Konum Kocaeli/Derince

2012 Aralıkta geldiler şebeke falan çekip bağladılar hattı, büyük uğraşlar sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like A Beast

quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

2012 Aralıkta geldiler şebeke falan çekip bağladılar hattı, büyük uğraşlar sonucu.

Alıntıları Göster

http://www.temasbilisim.com/urun/900---1800-mhz-gsm-sinyal-yukseltici_192.aspx?CatId=133

• quote:

Orijinalden alıntı: Orange DH

http://www.temasbilisim.com/urun/900---1800-mhz-gsm-sinyal-yukseltici_192.aspx?CatId=133

Alıntıları Göster
    BTK ile ne şekilde iletişime geçtiniz arkadaşlar? Taslak şeklinde dilekçelerinizi ya da yazmış olduğunuz postaları sizin için sakıncası yoksa paylaşabilirseniz aynı sorunu yaşamakta olan arkadaşlar için oldukça yardımcı olacaktır diye umuyorum. Ben de aynı dertten muzdaribim zira.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slash

BTK ile ne şekilde iletişime geçtiniz arkadaşlar? Taslak şeklinde dilekçelerinizi ya da yazmış olduğunuz postaları sizin için sakıncası yoksa paylaşabilirseniz aynı sorunu yaşamakta olan arkadaşlar için oldukça yardımcı olacaktır diye umuyorum. Ben de aynı dertten muzdaribim zira.

Alıntıları Göster
    Btk nın sitsine girip üye olun orda şikayetinizi iletibilceğiniz bir kısım var, kimden hangi kurumdan niye şikayetçi olduğunuzu seçip, çok kısa olmayan şekilde şikayetinizi yazın. Dilekçe şeklinde değilde sorununuzu ne kadar süredir uğraştığınızı, hizmet alamadığınız kuramlara başvurularınız ne zamandır beklediğini düz yazı şeklinde yazsanız yeter. Ben attığım mesajı silmediysem koymaya çalışırım buraya.

@Slash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like A Beast -- 14 Eylül 2013; 16:19:18 >

• Like A Beast kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, gece mesajı yazdıktan sonra üye olup şikayetimi bildirdim. Henüz inceleniyor, umarım en kısa sürede hallolur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.