Şimdi Ara

Bingöl diş gelir mi lütfen bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bingöl diş daha geçen sene açıldı illa bingöl dş gelecek diye bişe yok doğudaki herhangi bi diş gelir bence ama en kötü yanı yanlış işaretlenenler eğer boş olsa yarısı kadar 445-450 puan eder
  • hocam en düşük bingöl diş olduğundan sadece o gelir diye düşünüyorum
  • naptınbeabi N kullanıcısına yanıt
    hahahahahhaha hocam asjdjsdjs ben 12. sınıfa yeni geçtim ama 11 başından beri sürekli net hesaplarım skalaları kontrol ederim en düşük en yüksek yapsam ne olur diye ama bu sene kontenjan artışı var tıp 20k nın gerisine düşecek diş hekimliğide tahminen 29-31k arası olacak artışlar öyle gösteriyo çünkü en son 27k ile kapamış ama o bölgelerde ytü bölümleri var mimar sinan mimarlık falan var yani beklemek en doğrusu ama 28-29k sıralama gelirse sen oldu bil
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    O arkadaşı pek sevmem ama burada haklı biraz. Pek hoşlanacağı bir yer değil Bingöl. Bögle iklim vs olarak değil de halkı açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naptınbeabi N kullanıcısına yanıt
    Hocam beni yanlis anlamanizi kesinlikle istemem ama ben forumdan harekle boyle bir kaniya vardim (HOCAM BENCE EN KOTUSUNE HAZIR OLALIM) İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bingölde 6 sene kaldım. gelse bile aktivite felan 0 yani :D geçen sene bi avm açmışlardı yeni, bi o var. insanları tehlikeli ama iyi insanlardır
  • Tehlikeli ama iyi ne ya kdlallalalkell

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umuuuut U kullanıcısına yanıt
    yolda yürürken ters bile değil, normal bi şekilde baksan bile önünü kesebiliyorlar. ama tanışıp kaynaştıktan sonra çok cana yakın oluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.