Şimdi Ara

Bios açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz kurulum yapmak için bios'a girmek gerekiyor, fakat ben bios tuşuna basınca cmos diye bi yer açılıyor, hiçbir tuş olmuyor bios cmos pek aram yok G31T M7 anakartım ve i2 64 bit destekli işlemcim var herşeyi denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuVSM -- 7 Aralık 2021; 10:29:18 >

• delete ile biosa girip Standard CMOS Setup kısmında boot edeceğin usb veya dvd neyse onu ilk seçenek olarak belirleyip f10 ile kaydetmen yeterli

• Ilk acilista F11 tusu ile boot menusunu aç orada kurulum yapilacak usb ise usbyi, dvdromsa dvdromu seç
    Biosa girmene gerek kalmamis olursun.
    Usb ise kurulum usb takili olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrkb -- 7 Aralık 2021; 18:35:26 >
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    delete ile girmiyor girseydi bu konuyu açmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuVSM -- 8 Aralık 2021; 19:55:16 >
  • F2-F9-F10-F11-F12 VE DELETE Bios girme tuşları genelde bunlar olur hepsini deneyebilrsin

• utkuVSM U kullanıcısına yanıt

klavyenin çalıştığı kesin mi ? kılavuza göre o tuş bios girişi için

• Hocam pios pilini çıkarıp cmos sofırlaması yapmayı denedin mi, açılışta direk f1 bios setup ekranı gelir
  • shifte basılı tutup reset atın gelen seçeneklerden sorun gidere basıp uefi donanım yazılımı gibi bir seçenek olması lazım ona basarak biosa girebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 13 Aralık 2021; 18:20:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.